Télleg jó km, de én max. 70-et szánok rá. Ez annyit jelent, hogy se az a gagyi, meg marhadrága se legyen. Úgy gondolom ennyiért már lehet normálisat kapni, csak kérdés, hogy milyet?
köszi......énsem fogok durvulni...mert lett bennem pár platina a gerincem mellett a lapockámban----meg énis nyugodt motoros vagyok----azért vettem 4 üteműt hogy ne sikítson alattam....szóval inis szeliden fogok motorozni--meg a benzint is sajnálom elégetni csak azért hogy tiltson a motor....
majd meglátjuk milesz....üdv addih is jó motorozást---
Én DRIFT HD170-et használok kb. fél éve. Nagyon jó cucc. Esti felvételeknél gyengébb a minősége, mint a GoPro vagy a ContourHD, de összességében megéri a pénzét. A beépített LCD kijelző és a távirányító nagy előnye, a 4x zoom se rossz (bár én sosem használtam).
Szia. először is jobbulást. Szigetközi motorozás érdekel ,de egyenlőre csak finoman. Nemrég vettem a masinát még tapasztalgatom, előtte 6 év kihagyás ... előtte meg túra és sport mocik voltak ...úgy hogy az endurozás nekem új....akkor jövőre csapatunk..... Üdv
Nekem nem kell pénz, csak gondoltam hátha kell valakinek, totál ingyen elviheti, de ilyen olajos-pókhálós nehéz sz@rokat nem cipelek sehová. Házhoz sem, meg postára se.........
Asszony úgyis már lomtalanításkor kidobált mindent, már csak pár apróság maradt ....... Remélem a kukások örültek neki
De tökmindegy, én nem buzgálkodok, egyszer már felraktam a régi láncaimat, meg 15/47-es lánckerekeket, meg a gyári dörözö dobot, még ingyen sem kellett senkinek..... Úgyhogy ami éghető anyag, az megy a kazámnba, ami meg ócskavas, azt meg a ,,kissebség" elviszi.....
Azt mindjárt gondoltam Na még vizuálok a neten, ki mit ír róla..... Amúgy te nem tudsz vkit akinek kell ilyen megmaradt DRZ-s cucc? Mármint garázstakarítás gyanánt, van itt minden limlom, akár ingyen is, van még LC4-eshez is pár cucc...........
Ez HD, de csak 720p esetén van nagylátószög, 1080-nál nincs, ezért használom 720p-ben.
majd meglátjuk milesz....üdv addih is jó motorozást---
Az alábbi linken jópár sisakkamerás videóm megtalálható: www.youtube.com/user/turabiker
Magyarországon is lehet kapni.
Érdemes megnézni.
Asszony úgyis már lomtalanításkor kidobált mindent, már csak pár apróság maradt ....... Remélem a kukások örültek neki
Email : apriliarx125@gmail.com