Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nehogy eladd ezért már szegény pacit Én is rendszámosítottam, pedig még csórikámon index sincs. Megvannak a jogszabályi lehetőségei, igaz kb. 1 hónapig eltart meg sok helyre kell menni, persze egy kis ismerettség is kell, de vigyorgó pofával adom oda a forgalmimat meg a bizticsekket, nagy A-t, meg lakcímkártyát a süniknek ha esetleg megállítanának Hameg szeretnél rendszámot rá, kkor írj mailt, az adatlapomon van!
Refit tud.
13eft.
üdv.
Heló Dávid a képen látható fejidomot mennyiért adnád? Tompitott van rajta csak vagy refit is tud?
Megtaláltam, tényleg ugyan az, mint a DR650 94-es spirál, a DR650SE az már más.
Itt megtalálod, 2310.-Ft az ára (A kép illusztráció)
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
ebay ről szoktam rendelni, ott ahogy nézem dr 650el egyezik meg az rmx 250 es spirál, ha nem találsz és szükséged volna rá akkor meg tudom rendelni ez is 5ezer Ft körül van
Heló!
Írtam mailt!
kössz, mondjuk nekem rmx-re kéne, szerintem elég hosszú lesz mert a dr-se alacsonyabb. megrendelem ha jó akkor jó ha nem akkor eladom ha tudom.
az a gond hogy nincs nála télen, de megkérem hogyha arra jár akkor mérje meg
kössz de már találtam csak addig nem akarom megrendelni amíg nem tudom a hosszát. Esetleg nem tudnád megkérdezni hogy milyen hosszú?
hosszát nem tudom de ha érdekel akkor 5600 ért tudok rendelni, ismerősömnek is pont ilyen kellett
hello. megtudná nekem mondani valaki, hogy a dr800s km/h spirálja milyen hosszú?
DRZ ALKATRÉSZEK NAGY VÁÉASZTÉKBAN!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
http://www
.kepesmotor.hu/motor...

DRZ-t Vásárolnék!
sziasztok eladó megkímélten a következő cuccos egyben 25000ft
külön ruha 22000 buksi szemüveggel 6000ft
xl es méret minden---36 os xl -es nadrág-xl es bukó kb 63 as....jó állapotban..20 469 51 13 akár postán is---
Nem bírtam ma magammal a suliban Alig várom a jó időt újra
Elvileg a piros a legkeményebb, én így halottam. Javítsatok ki, ha tévedek.
Helló.

Van annak jelentősége, hogy a hátsó teleszkópba milyen színű rugó van? Enyémben piros van de láttam már sárgát. Van köztük különbség?
baszki már power tape-el kell minden reggel körbetekerni a bicepszem mert széthasadna a bőröm annyira ki vagyok izmolva a sok betontól
így hát további melót nem vállalhatok az egészséges bőrfelületem megőrzése miatt
szóval punnyadok ezerrel hogy fogyjon az izom
De ha nem értenéd raktárnokúr : a régi (gyári be volt gyógyulva) kifúrtuk, kentünk bele egy 8as menetet, és csináltattam hozzá fradiba csavart rajz meg a régi hulladék alapján Ez már f@sza anyagból van Na de megyek ebédelni, kifüstölök 5-6 litert az erdőben, és utánna meg megyek éjszakára dolgozni.............. Majd holnap délután meg felkeltünk Kizümmögünk az ágyadból
Nincs semmi beállva, tök cukor minden olvass mailt betonmen Hameg ennyire belejöttél a betonzúzásba ide is átjöhetnél a régi emésztő betonjai szétzúzni De amit írtál ne mocival gyere, mert szétfagysz, inkább átmegyek érted kocsival
szóval ez a szétfúrt van ismét beállva?
Igen, nálam is ez volt, az első fékbetéteket próbáltam kicserélni, de fúrás lett a vége. Annyira be volt gyógyulva . Most a 6-os menetből lett egy 8-as, esztergáltattam hozzá kadmiumból csavart, és a fékbetéteken is kellet 1 picit fúrni. Végülis kívülről nem sok minden látszik, ezt is csavarrögzítővel tettem be, a fejét meg bezsíroztam jó vastagon, hogy a só az utakról ne tegye megint ezt Kézvédőre meg érdemes költeni, mert egyszer jártam úgy haverral, hogy a gyáli kis bilincses natúr műanyag volt fent, és a homokbányában a puha homokon eltört a csavarnál a kuplungkarom. Hát elég gáz volt hazajönni vele, illetve átmentünk hozzá kaptam kölcsönbe 1et, adtam is a fogaskerékcsoportnak rendesen Ez a sárga acerbissel meg akár a betonvillanykarónak is neki lehet menni, azt is kibírja
Hali!

A féknyeregbe belegyógyult csavarnak az a megoldása, hogy egy hatos acél ínbusz csavarnak a fejére esztergáltatni kell ugyan olyan menetet mint az eredetin van, utána az ínbusz csavar fejét levágni és becsavarni a régi helyére. Természetesen minden alkalommal réz sprayvel befújni.
A kézvédőből meg az ufót vedd meg (az ára miatt) mert egy az egybe ua. mint az Acerbis, legalább is az alu része. Még egy helyen is gyártják Olaszországban.
nekem azért nem kell rá műanyag mert csak városban használom így az ágak nem veszélyeztetnek. csak azért kell nehogy eltörjön vmelyik kar ha megfekszek véletlen köszi a tippeket