Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hahó Motorom érdekel még? ha nem, kellenének idomok meg intézem a biztosítást.
Van ám!
20-5-636-213
mindeki vigyázon nagyon föld utakon (erdöbe) is ki tudja mikor jön szembe egy kolega
majd nem sikerült egybe olvasztani egy E és S drz-t
épp hogy egymás szélét sodortuk el az S-en minusz egy tökör
és ennyivel meg usztuk de pár centin mulott hogy teljesen frontális legyen és akkor tuti ott fekszünk mindketen ovatosan
Hali! neked van-e esetleg egy pár hátsó lábtartód DRZ-hez?
Gyönyörü Drz idom szett és tank és még sok más alaktrész eladó ! érdeklődj bátran !

Bremboo Radiális felső fékmunkahenger (azért kerül eladásra mert a másik motoromon már van....) csak 25 ezer !
440 es henger szett tömítéssel 110 ezer....
Prox hajtókar 30 ezer
hátsó segédváz S-es 10 ezer
Kormány kapcsolók mind a két oldali darabja 5 e
első teleszkóp befogóval 30 ezer
hátsó rugóstag 15 ezer
hátsó lengővilla himbarendszerrel 10 ezer
légszürőház 5 ezer

STB....

Email.: apriliarx125@gmail.com
Tel.: 06304170233
45 eft.
oké akor kevertem a kettőt !
Frizbinek igen...
Sziasztok 1 kis segítséget szeretnék kérni.Szerintetek jó lehet ez a tárcsa?http://viewitem.eim.ebay.hu/Vo...
a szinterezés meg a porfestés ugyanaz. Az eloxálás pedig egy kémiai folyamat...
Cép felnicske ! szerintem a legjobb erre az eloxálás ami asszem egyezik a porfestésel vagyis a kettő ugyan az a másik a szinterezés az pedig vázakra való ilyen gumis baszás de a felnire az aloxálás a menő de ahoz szét kell füzetni és csak a ráfot kell vinni a mühejbe.... drága buli így a dolog.....
Sziasztok Könnyűfém Supermoto szettem ráfját kellene megcsinálni feketére, a mit ajánlotok? Eloxálás, Porfestés, szinterezés? nem tudom milyen árban mennek ezek kb ra valki tudja mennyibe jönne ki és melyik lenne a legtartósabb, (sokat nem gumiztatnám a felnit)
üdv. mennyi lenne a KM óra?
ez igaz
Beszélünk is !
beszélnünk kéne. most
Hali igen azok de sérültek ! az elsőnek kijött a csavar része vissza kell ragasztani... a hátsón pedig a bal oldalon egy ügyes utasom felszálás közben lerúgta sikeresen a búrát és aanna is kifordult a menetes része
Hali az én látartóim elkeltek már
Hali Zeher!
Ledes indexek vannak a gépen?
hali! egy pár hátsó lábtartó kéne nekem DRZ-re, van-e?
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsako.hu
http://www.kepesmotor.hu/moto
r...

DRZ ALKATRÉSZEK NAGY VÁLASZTÉKBAN!
Idom garnitúrák,Üllések,Vázak,Teleszkópok,Motor alkatrészek,Elektronikák,Műszerfalak,Kapcsolók,Lábtartók Első-Hátsó Kerékszettek,Fékrendszerek, stb...stb...stb...
Persze a LEGOLCSÓBBAN!
DRZ-t Vásárolnék!
Halihó

EXTRA A.K.C.I.Ó.S.!

leírok pár alkatrész árát hogy mégis mennyire lehet számolgatni szerintem a legolcsóbb mind közül:

-idomszett 18 ezer tökéletes állapot.
-fém tank 20 ezer sérülésmentes új fényezéssel (eggyüt 35 ezer ért elvihetőek)
-hátsó segéd váz 10 ezer
-FCR porlasztó 45 ezer
-gyári S porlasztó 20 ezer
-440 es henger szett 110 ezer Teljesen új még sosem volt beszerelve !
-Prox Hajtókar 30 ezer szintén teljesen új
-Blokk alsó része (henger, hengerfej kivételével) 70 ezer
-első teleszkóp tökéletes állapot 30 ezer
-hátsó rugós tag 15 ezer
-elsőlámpa burkolattal (yamaha WR07) 8 ezer ( tökéletes fényhatás)
-hengerfej felujításra szorul 15 ezer

ilyen árakra lehet kb számítani ha valakit valami érdekel akkor keressen telefonon vagy email-ben

amik már elkeltek és felesleges keresned:
kormány, kormánymagasító, sm felniszett, ülés, 2 hűtő, duda, kézvédő, kuplung bovden, kuplung dekni (kis kör), fék,kuplungkar,

érdeklődj bátran árban biztos hogy megegyezünk és ha netán valami jó cserebere ajánlatod lenne akkor lehet az is érdekel

06304170233
apriliarx125@gmail.com
Giraffe ez emelt kompressziós dugó ami a képen van ?