Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi!
Keresek 96-os RM 250-hez főtengelyt, új vagy használt is érdekel.
Köszi!
Eladó!

Wiseco Big Bore Kit, 440 ccm, emelt kompressziós dugóval, tömítésszettel...
ha tudál ötletet adni a kiegészítő fényszóróról kérlek írj a duks77@freemai.hu címemre!köszi a segítséget
tetsik a kiegészítő lámpa pont szükségem van ilyenre hol és mennyiért lehet beszerezni?
Itt a cikk alatt találsz képeket a tankról: http://www.takacsek.hu/index.p...

A képen próbálj elrugaszkodni attól, hogy a drz-n nem a gyári ülés van, hanem egy aprilia tuarege... a gyári üléssel természetesen totál passzolna - hiszen épp drz-re gyártották. Csak én jobb szerettem ezt a kissé alacsonyabb, de szélesebb ülést.
Sajnos azok a képek már nincsenek meg, amikor még a gyári szettel volt egybeépítve, mert időközben eladtam a drz-t.
Közben rákerestem a neten és találtam egyet, ami épp az enyém: http://img.index.hu/imgfrm/1/5...
ezen még az eredeti ülés van... a többin csak a tankot nézd.
http://forum.index.hu/Article/...
A tankról képet tudnál mutatni?
köszi előre is!
jut eszembe...
Még mindig megvan a DRZ400E-re való 15 literes műanyag túra tank... két csappal.
És a kb. 100 kg-ra optimalizált verseny rugó szett (két első, egy hátsó) szintén drz400-be (ez S-be is jó).

Ha valakit érdekel - adatlap.
Nem akarom leszedni a rendszert, és visszakarbuláltatni, csak egy picit halkítani rajta.
Tudok adni.
Az a bibi ha leszeded róla visszakarbulárod ráülsz és mész vele megbánod hogy visszacsináltad.
Ha gondolod megkérdem a tompítót neked.
üdv.
Az Biztos hogy nagyon jó!
Én is csak ajánlani tudom!
A gyári láncszettem 14.400km-t bírt.
Rátettem egy D.I.D.520VM láncot JT gyári fogszámú lánckerekekkel és még ma is az van rajta.
Ma 43.000km van a mociba, vegyes felhasználás 70% aszfalt, 30% terep kb.

Majdnem 29.000km vazzze, az azért nem gyenge.
Még nincs elnyúlva teljesen a lánc, csak megette az első lánckereket, úgyhogy cserélem.

Az új láncszett már a polcon van, természetesen ugyan ez az összeállítás csak 15-41 áttéttel.

DID-JT nagyon jó választás, csak ajánlom.
Hát nem épp a leghalkabb :) Nekem nagyon tetszik, csak nem kell a balhé a rend éber őreivel. :)

Dávid, ami a Szecsek dobjába volt az már nincs meg? Mert Olivér mondta h ő már így vette tőled, tompító nélkül.
Van de van hozzá 1 komplett rendszerem is.
Meg tudom neked kérdezni hogy rendelhető e!
üdv.
Hangos a masina ?
Szia Dávid! Yoshimura dobba való hangtompítód van?
Hi!
Keresek 96-os RM 250-hez főtengelyt, új vagy használt is érdekel.
Köszi!
Attól függ hogy szeretnéd.
Tárcsákkal vagy anélkül.
Hívj fel holnap és megbeszéljük.
üdv.
Szia az sm-szettért mennyit kérnél?
Hali.
Találtam.
Hívj fel.
20-5-636-213
DRZ ALKATRÉSZEK NAGY VÁLASZTAKBAN!
E-S-SM Van minden!
Ja és persze A.K.CI.Ó.S !
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
DRZ-t Vásárolok!
Halihó

EXTRA A.K.C.I.Ó.S.!

leírok pár alkatrész árát hogy mégis mennyire lehet számolgatni szerintem a legolcsóbb mind közül:

-idomszett 18 ezer tökéletes állapot.
-fém tank 20 ezer sérülésmentes új fényezéssel (eggyüt 35 ezer ért elvihetőek)
-hátsó segéd váz 10 ezer
-FCR porlasztó 45 ezer
-gyári S porlasztó 20 ezer
-440 es henger szett 110 ezer Teljesen új még sosem volt beszerelve !
-Prox Hajtókar 30 ezer szintén teljesen új
-Blokk alsó része (henger, hengerfej kivételével) 80 ezer
-első teleszkóp tökéletes állapot 30 ezer
-hátsó rugós tag 15 ezer
-elsőlámpa burkolattal (yamaha WR) 8 ezer ( tökéletes fényhatás)
-hengerfej felujításra szorul 15 ezer

ilyen árakra lehet kb számítani ha valakit valami érdekel akkor keressen telefonon vagy email-ben

amik már elkeltek és felesleges keresned:
kormány, kormánymagasító, sm felniszett, ülés, 2 hűtő, duda, kézvédő, kuplung bovden, kuplung dekni (kis kör), STB.......

érdeklődj bátran árban biztos hogy megegyezünk és ha netán valami jó cserebere ajánlatod lenne akkor lehet az is érdekel

06304170233
apriliarx125@gmail.com
Délután 15.20-kor hívjál fel, és megbeszéljük, de addig nem vok.........
Nyugi, nekem kéne a kipuff. pesten mikor tudnám átvenni?
De tökmindegy, ma megyek éjszakára melózni, holnap meg reggel hazajövök, kib@szom a kuka mellé, mivel nem jelentkezett érte senki, hameg kell, akkor kimész az izsáki szeméttelepre, ott megtalálod valahol........