A képen próbálj elrugaszkodni attól, hogy a drz-n nem a gyári ülés van, hanem egy aprilia tuarege... a gyári üléssel természetesen totál passzolna - hiszen épp drz-re gyártották. Csak én jobb szerettem ezt a kissé alacsonyabb, de szélesebb ülést.
Sajnos azok a képek már nincsenek meg, amikor még a gyári szettel volt egybeépítve, mert időközben eladtam a drz-t.
Közben rákerestem a neten és találtam egyet, ami épp az enyém: http://img.index.hu/imgfrm/1/5...
ezen még az eredeti ülés van... a többin csak a tankot nézd. http://forum.index.hu/Article/...
jut eszembe...
Még mindig megvan a DRZ400E-re való 15 literes műanyag túra tank... két csappal.
És a kb. 100 kg-ra optimalizált verseny rugó szett (két első, egy hátsó) szintén drz400-be (ez S-be is jó).
Tudok adni.
Az a bibi ha leszeded róla visszakarbulárod ráülsz és mész vele megbánod hogy visszacsináltad.
Ha gondolod megkérdem a tompítót neked.
üdv.
A gyári láncszettem 14.400km-t bírt.
Rátettem egy D.I.D.520VM láncot JT gyári fogszámú lánckerekekkel és még ma is az van rajta.
Ma 43.000km van a mociba, vegyes felhasználás 70% aszfalt, 30% terep kb.
Majdnem 29.000km vazzze, az azért nem gyenge.
Még nincs elnyúlva teljesen a lánc, csak megette az első lánckereket, úgyhogy cserélem.
Az új láncszett már a polcon van, természetesen ugyan ez az összeállítás csak 15-41 áttéttel.
leírok pár alkatrész árát hogy mégis mennyire lehet számolgatni szerintem a legolcsóbb mind közül:
-idomszett 18 ezer tökéletes állapot.
-fém tank 20 ezer sérülésmentes új fényezéssel (eggyüt 35 ezer ért elvihetőek)
-hátsó segéd váz 10 ezer
-FCR porlasztó 45 ezer
-gyári S porlasztó 20 ezer
-440 es henger szett 110 ezer Teljesen új még sosem volt beszerelve !
-Prox Hajtókar 30 ezer szintén teljesen új
-Blokk alsó része (henger, hengerfej kivételével) 80 ezer
-első teleszkóp tökéletes állapot 30 ezer
-hátsó rugós tag 15 ezer
-elsőlámpa burkolattal (yamaha WR) 8 ezer ( tökéletes fényhatás)
-hengerfej felujításra szorul 15 ezer
ilyen árakra lehet kb számítani ha valakit valami érdekel akkor keressen telefonon vagy email-ben
amik már elkeltek és felesleges keresned:
kormány, kormánymagasító, sm felniszett, ülés, 2 hűtő, duda, kézvédő, kuplung bovden, kuplung dekni (kis kör), STB.......
érdeklődj bátran árban biztos hogy megegyezünk és ha netán valami jó cserebere ajánlatod lenne akkor lehet az is érdekel
De tökmindegy, ma megyek éjszakára melózni, holnap meg reggel hazajövök, kib@szom a kuka mellé, mivel nem jelentkezett érte senki, hameg kell, akkor kimész az izsáki szeméttelepre, ott megtalálod valahol........
Keresek 96-os RM 250-hez főtengelyt, új vagy használt is érdekel.
Köszi!