Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom átvennit akartál írni, és erre a válasz: Szabadszállás, Pipacs utca 8. , Szegeden, Kiskunfélegyházán, Kecskeméten, Pesten, Érden, Kaposváron, Baján, Kiskunhalason van lehetőség bizonyos időkben
engem érdekelne a dob, hol lehetne átenni?
Múlt héten megjött a fékkar, köszi A motorom érdekel továbbra is?
Ok, köszi.
Elvileg mindkét mél cím jó, bár az inviteles néha akadozik.
Sajna csak a 41-es érdekelne, attól tartok a 15/39 már túl nyúlós az S-nek.
Akkor várom a fotót, ha esetleg van 41-esed. Köszi.
Üdv!
dob is ingyen van ? :D
Nos akkor senki sem tart igényt ezekre a cumókra? Holnap után jönnek a kukások, és akkor az övéké lesz
Hali.
39-43-44-47-48 as hátsó lánckerekeim vannak.
Van 1 sm szettem megnézem azon mi van.
Az a problema hogy azt írja ki a levelezőm hogy nincs ilyen email cím!
üdv.
NEke is ez a DID lánc van 3000 km és semmi probléma...
Szia Dávid,
Küldesz képet, vagy kérvényt nyújsak be ?
szokincs72 gmail.com
szokincs72 invitel.hu
Na, szóval, várom.
üdv,
Danez
Nekem is ugyanez a lácom van,nyáron vettem és nagyon jó semmit sem nyúlik,csak ajánlani tudom.
meg történt
írtam email-t
a napokban akarok láncszettet meg első fékpofát rendelni.

lánc: DID520VX2 110 szemes 75LE-ig
lánckerék: JT a gyári fogszámmal teszem fel. (26500Ft)
fékbetét: TRW szinter (7ezer Ft)

szerintetek?
Szia ZeHeR-69!

Privát e-mail címet tudnál adni?
Enyém az adatlapomon.
Szia!

Rendben,várom!
Vicces........a maglite nem elaadó
Engem érdekel a kipufogoból a "halkítás". Asszem van benne kivehető hangtompító. El is mennék érte.
szeva!
csak pár napra voltam otthon és egy perc szabadidőm se volt. legközelebb igérem szólok mindenképp ha otthon leszek
rúdlámpáért adok 2 sört még a héten
DRZ PAPÍROS VÁZ ELADÓ ! ha valakinek nem lenne papírja a motorjához itt a lehetőség

adásvételit megírjuk és viheti a rendszámot és a vázat.....a blokk csere nem szükséges már az uj rendszer miatt !

egyszeri és kihagyhatatlan lehetőség hogy olcsón papíroztasd szeretett motorod !
Jaja..... a fa@@@om fogja elcipelni odáig ........ van hely a kukában is, sajna a kazánban nem tom elégetni
add le a mélybe !
Milyen kulcsot? Szeretem az egyszerű dolgokat nem bonyolítani. Ha van a sarokban aparátunk, akkor nem szórakozunk holmi szétkopott sz@rságok kötőelemek bontásával Szerintem úgysem kell senkinek, csütörtökön jönnek a kukások, majd ha addig elkel, akkor új gazdára lelnek a cumók, hameg nem, akkor az izsáki szeméttelep mélyén megtalálják
Te a kulcsot nem ismered ?
Zumo 660-nal.