Ja hameg el akar jönni az illető a cumóért: 6080, Szabadszállás, Piapacs utca 8. Nem kell nyomni a csengőt, úgysem műxik , a két németjuhász úgyis ordítani fog Pláne ha van itthon valaki
Hali mindenkinek! Megjött a mikulás A képeken látható lastrapált első 14 fogas és alu 47 fogas hátsó lánckerék ingyen elvihető, ja meg van egy fa@omtudja hány szemes kuka O gyűrűs lánc is ajándékba Akinek kell, az jelentkezzen, elérhetőségeim az adatlapomon Van még egy gyári dob is kályhaezüsttel kente le az előző tulaj, valaki biztos tud valamit kezdeni vele..... De a tálca sörömet otthon ne felejtse! El is tom vinni őket bizonyos helyekre (51-es út kiskunlacáza-M0-ás, meg Szabadszállás környékére) szal, ami utamba esik éppen
Az akkor tök cukor..... Nekem lala rakott fel a C7-emre ilyen furcsa izét, alapja a maps.google.hu Garminnal kombinálva, és annyit tud csak, hogy egy piros villogó pötty mutatja, hogy éppen merre vagyok a földgolyón . Tök jó a műholdas nézetű térkép, és látni az összes földutat rajta. Bár DRZ-vel mindenen keresztül lehet menni
Sok múlik a kipufogón is, nem mindegy hogyan szűkül, meg milyen kanyarok vannak benne, ez sokat számít a keresztöblítésnél. De lehet 2 colos vízvezetékcsőből is csinálni, annak is jó hangja lesz. Nemhiába vadásztam én is 2 hétig normális tagot, aki megcsinálja Az enyém egy ,,külföldi" versenyenduro, és akkor is ennyi paci van benne. De teljesen mindegy kinek mennyi lova van egy drz akkor is drz, szeretni kell és menni esőben-hóban-fagyban....
lóerökkel nem akarok vitázni hogy mennyi a annyi
de egy tény ma olyan mintha másik motorom lett volna
de nagyont tetszik az uj mint hangba mint eröforásba
nem tudom hogy elöte mi volt a baj de egykicsit még fuladt is néha néha gázadáskor nagyon zavaro volt hiába álitotam kisbb dolgokat
de most minden meg szünt és kurvára harap a gép
és érzem hogy eröböl nem azért mert jóbban húzom
ez igaz én is tulajdonosa letem egy leo dobnak és ma mentem vele elsönek hát nem gondoltam volna de sokal sokal jóbban harap a gép a pacikrol nem akkarok beszélni
szoval szoknom kell egy kicsit a a uj ménest
mert gyorsabban érek oda mint idáig kisebb gázal ,
és ha rosszúl huzom jóbban is büntet
Hát erre igen, de az itteni környéket ismerem csak. Találkozhatunk a DVCS mellett a Pintér-hídnál, onnan van sok jó hely. Az adacsi útról a TSZ-majornál kell jobbra menni, vagy a régi tankodromon keresztül a Strucc-tanyánál balra, az is oda visz, de abból lehet megismerni, hogy sok kis zöld postaláda van a sarkon
Milyen készülékkel használod?
Ádám
Használ valaki TopoGuide GPS térképet terepen?
Tapasztalatra, véleményre lennék kíváncsi.
de egy tény ma olyan mintha másik motorom lett volna
de nagyont tetszik az uj mint hangba mint eröforásba
nem tudom hogy elöte mi volt a baj de egykicsit még fuladt is néha néha gázadáskor nagyon zavaro volt hiába álitotam kisbb dolgokat
de most minden meg szünt és kurvára harap a gép
és érzem hogy eröböl nem azért mert jóbban húzom
szoval szoknom kell egy kicsit a a uj ménest
mert gyorsabban érek oda mint idáig kisebb gázal ,
és ha rosszúl huzom jóbban is büntet
Itthon vagy ?
Suzuki Dr-Z 400 E-be milyen telóolaj kell?