Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja az olajszűrőd hf139 a légszűrőd hff3015
szombat-vasárnap melléképületet csinálok, megjött a hullámlemez aztán csavarozzuk felfelé az asszonnyal
villavédőt meg kell csinálni műanyag vágó "deszkából" tök olcsó és jobban tart mint ezek az újrahasznosított kínai gumibaszások

gmailt akartam csinálni de valamiért összeveszik a picasás freemailos címemmel, aztán hagytam a fenébe
Pizzamen, írtam mailt, olvass, vagy csinálj a citromos mail átkod helyett egy normális címet, vasárnap megyünk csengőd felé megint felkelteni..... Csak már jöhetne a hó kicsit forgolódni a szántóföldön
Hy! Megtudná valaki mondani, hogy a 2005-ös E változathoz az olajszűrőnek mi a tipusa? Lassacskán olajcsrére érett a bömcike
Ja meg a a hátsó villán baloldalt van ilyen felcsavarozott még gyári ilyen fekete láncvezetőféleség, ami szemmel láthatóan kopófélben van. Ilyen bizgentyűt honnan lehet szerezni? Márcsak azért, mert ha elfogy, akkor a villát hamikázza a láncom
noozsid kollégának igaza van célszerű megvenni az E betűset és akkor nem lesz erőhiány sem és ugyan annyiba kerül szinte.......
Hali!
Legolcsóbb sm szetted mennyibe kerül? Esetleg gumi nélkül is adod?
inkább vegyél egy E verziot
és abba dobjál egy SM kereket
Tegnap egy kis kutatás után megtaláltam a választ,ugyhogy sry a felesleges kérdésért, viszont még egy valami felmerült bennem....ha vennék egy DRZ400SM-et ha abba tennék cross ill enduro gumit, mennyire birná a terepet?
Hali ezt már sokan megkérdezték tőlünk ha gondolod részletesen levan írva kicsit visszább, de lényegében ugyan az a kettő 1-2 eltérés van ponstosan a karburátor, hengertömítés, vezérlés, kipufogó, hátsó segédváz, kb ennyi....
köszi igazából funbikeot szerettem volna,de ez sikerült
azért sok munka volt vele
hát ezek bizony majdnem pontosan ugyan olyanok. 14-47 egy hajszállal rövidebb
Hali

Letudnátok nekem irni hogy mi a különbség a DRZ 400 S / E verziók között?
válaszokat előre is köszönöm!
Hi!
Mondjátok meg nekem, mi a külömbség a 15-50es, és a 14-47es áttétel között. Melyik a jobb, illetve melyik kíméli jobban a dörzit úgy, hogy endúróra jó legyen.
előre is köszönöm.
Ha érdekel, akkor giraffe64@freemail.hu
ja látom 14 bocs
hali engem érdekel a motoremelő bak.ha írsz árat és elérhetőséget megbeszéljük.Köszi
Üdv!

Eladó egy 15 fogas Zsír új első lánckerék DR-Z 400-hoz! (ESJOT) Ahogy a képen is látszik!

Cikkszám.: 32032 15

3000Ft- postaköltséggel együtt!

Érdeklődni.: kgktm@citromail.hu
A Black & White galériámban az összes képen szerepelnek együtt...

És tudom postázni természetesen 1990,- az ára.
Postázni is tudnád?
Persze azt én állom + a 14 ezer.
Csak annyit kérnék, hogy fotózd le a mocidat az egyiken.
Olyan termék bemutatósan.
Nincs semmi baja pizzamen , azon kívül, hogy megzabált 5 litert, meg elfáradtam
Nekem 3 éve megvan, és 170 kilós motort is gond nélkül megemeli.
Tudom nézegettem én is de ezen több masszivitást látok !
Gagyi szarok vannak 12 körül, és szétesnek egy félév alatt...
ezt jólmegaszondtam
Jó ár érte annyi