szombat-vasárnap melléképületet csinálok, megjött a hullámlemez aztán csavarozzuk felfelé az asszonnyal
villavédőt meg kell csinálni műanyag vágó "deszkából" tök olcsó és jobban tart mint ezek az újrahasznosított kínai gumibaszások
gmailt akartam csinálni de valamiért összeveszik a picasás freemailos címemmel, aztán hagytam a fenébe
Pizzamen, írtam mailt, olvass, vagy csinálj a citromos mail átkod helyett egy normális címet, vasárnap megyünk csengőd felé megint felkelteni..... Csak már jöhetne a hó kicsit forgolódni a szántóföldön
Hy! Megtudná valaki mondani, hogy a 2005-ös E változathoz az olajszűrőnek mi a tipusa? Lassacskán olajcsrére érett a bömcike
Ja meg a a hátsó villán baloldalt van ilyen felcsavarozott még gyári ilyen fekete láncvezetőféleség, ami szemmel láthatóan kopófélben van. Ilyen bizgentyűt honnan lehet szerezni? Márcsak azért, mert ha elfogy, akkor a villát hamikázza a láncom
Tegnap egy kis kutatás után megtaláltam a választ,ugyhogy sry a felesleges kérdésért, viszont még egy valami felmerült bennem....ha vennék egy DRZ400SM-et ha abba tennék cross ill enduro gumit, mennyire birná a terepet?
Hali ezt már sokan megkérdezték tőlünk ha gondolod részletesen levan írva kicsit visszább, de lényegében ugyan az a kettő 1-2 eltérés van ponstosan a karburátor, hengertömítés, vezérlés, kipufogó, hátsó segédváz, kb ennyi....
Hi!
Mondjátok meg nekem, mi a külömbség a 15-50es, és a 14-47es áttétel között. Melyik a jobb, illetve melyik kíméli jobban a dörzit úgy, hogy endúróra jó legyen.
előre is köszönöm.
villavédőt meg kell csinálni műanyag vágó "deszkából" tök olcsó és jobban tart mint ezek az újrahasznosított kínai gumibaszások
gmailt akartam csinálni de valamiért összeveszik a picasás freemailos címemmel, aztán hagytam a fenébe
Ja meg a a hátsó villán baloldalt van ilyen felcsavarozott még gyári ilyen fekete láncvezetőféleség, ami szemmel láthatóan kopófélben van. Ilyen bizgentyűt honnan lehet szerezni? Márcsak azért, mert ha elfogy, akkor a villát hamikázza a láncom
Legolcsóbb sm szetted mennyibe kerül? Esetleg gumi nélkül is adod?
és abba dobjál egy SM kereket
azért sok munka volt vele
Letudnátok nekem irni hogy mi a különbség a DRZ 400 S / E verziók között?
válaszokat előre is köszönöm!
Mondjátok meg nekem, mi a külömbség a 15-50es, és a 14-47es áttétel között. Melyik a jobb, illetve melyik kíméli jobban a dörzit úgy, hogy endúróra jó legyen.
előre is köszönöm.
Eladó egy 15 fogas Zsír új első lánckerék DR-Z 400-hoz! (ESJOT) Ahogy a képen is látszik!
Cikkszám.: 32032 15
3000Ft- postaköltséggel együtt!
Érdeklődni.: kgktm@citromail.hu
És tudom postázni természetesen 1990,- az ára.
Persze azt én állom + a 14 ezer.
Csak annyit kérnék, hogy fotózd le a mocidat az egyiken.
Olyan termék bemutatósan.