Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

14 pénz. Én 3 éve nyúzom már az enyémet, és pont így néz ki, mint ezek. 170 kg tömegű motort is elbír simán...
Halihó

A.K.C.I.Ó.S.!

leírok pár alkatrész árát hogy mégis mennyire lehet számolgatni szerintem a legolcsóbb mind közül:

-idomszett 20 ezer tökéletes állapot.
-fém tank 25 ezer sérülésmentes új fényezéssel (eggyüt 40 ezer ért elvihetőek)
-hátsó segéd váz 10 ezer
-FCR porlasztó 45 ezer
-gyári S porlasztó 20 ezer
-440 es henger szett 110 ezer Teljesen új még sosem volt beszerelve !
-Prox Hajtókar 30 ezer szintén teljesen új
-kormány 10 ezer
-kormány magasító és átalakító 7 ezer
-SM alu felni 30 ezer fékadapterrel és minden hozzá való eszközzel
-Blokk alsó része (henger, hengerfej kivételével) 80 ezer
-első teleszkóp tökéletes állapot 30 ezer
-hátsó rugós tag 15 ezer
-elsőlámpaburkolattal (yamaha WR) 10 ezer ( tökéletes fényhatás)
-hengerfej felujításra szorul 25 ezer
-ülés 7 ezer

ilyen árakra lehet kb számítani ha valakit valami érdekel akkor keressen telefonon vagy email-ben

06304170233
apriliarx125@gmail.com
Szia
Milyen árban?
sziasztok
Suzuki DRZ 2001-es ha'tso' ko''zponti rudo'ja't fel lehet tolteni gazzal mert ele'gge' lent van a ha'tulja a motornak de a rugo' tokeletesen ku''ko''dik mit lehet vele csina'lni?
pár kör után nézd meg a gyertyád, nehogy becseppenjen a túlzott kipuff nyitástól
Majd telenyomom én a pizzaevőkédet....... Na télleg folyok beöltözök, és megyek egy kört itt nálunk az erdőben lepróbálni mit tud...........
majd telinyomom pur-habbal ha hangosnak ítélem
Nézd, majd jövő hét vége fele átgurulok hozzád, amikor otthon vagy és megbeszéljük az egészet. Alapjába véve nekem egész évben ,,szezon" van, mert én -15 fokos hidegben is megyek túrni a havat a szántóföldeken, ott csak annyi a gáz, hogy nem látni a HAWTÓL az utat De egy endúrós csinál magának utat, és arra lesz az a bizonyos út....... Tuti utálni fogod ezt az új dobomat, mert faCCa hangja van, de ezt kell szeretni itthon is, meg erdélyben is..... Legalább a macik elmenekülnek majd
Jólesz az, ne izgulj, a te honda biciklidre is kellene valami normális dobot feldobni, hadd kapjon pár pacit
De keményen néz ki!Street fighter-es beütése van.
Na de megyek kipróbálni, Dórinyuszi úgyis dolgozik, majd kettő fele hazajövök, addig meg lepróbálom a zsírúj kipuffomat, alias te nyelveden mondva: kéményt
1.5mm már majdnem jó akkor csak 2 gumipókot hordj magaddal
lassan én is helyrejövök, már csak köhögés és fejfájás van, végre kifogyott a takony a fejemből
hamburger is jó, feltéve ha sok van belőle
De a bilincs nem is fog leszakadni, nem attól kakilok, hanem az egyik forrasztás picit gyengusz lett, úgyhogy ha szétmegy is valaha, akkor ott fog majdani taknyolásomkor, de dob nélkü is jó hangja van. Amúgy a vakszelepek beszerzése folyamatban van, kecsóról, remélem a hambikkal beéred majd. Annyira betárazok, hogy a végén még megyek én is erdélybe veletek
Ja meg plusz gumigyűrűvel mindenhol lefedve
Pizzamen jelenten 1,5 mm vastag kadmiumozott originál olasz termék
a dobon a bilincs milyen vastag?
mert láttam nem egyet elszakadni
Én most tesztelem az ebc FA185R szinteres betétjét....nem volt olcsó....
Ha kicsit is nedves, pl. ha eső után az úrtól felverődik rá a víz, akkor szinte semmit se fog....
Ha száraz egy kicsivel jobban fog mint a gyári, de ez még mindig az elfogadhatatlan kategória, az előző bermbo sm szettem után:(
Ja meg ha valami kipuff igényetek van nyugodtan forduljatok hozzá: 06-70-317-9083 Jelcsa becenévvel, és nyugodtan hivatkozzatok rám (szöszi mozdonyvezető) Van mindene A-Z-ig, kicsit utazni kell hozzá, de beszerezhető minden dob és idom, én is tőle vettem, és nagyon cukor lett
Na elkészült a kipuff nagynehezen........ A gyári is ott pihen a sarokban valahol , aki igényt tart rá elviheti
Szia
"E" betű van Leo-ban?
Ha igen engem érdekelne!
Nagy teherbírású, strapabíró emelőbakok keresik új gazdájukat...
Üdv!

Eladó egy 15 fogas Zsír új első lánckerék DR-Z 400-hoz! (ESJOT) Ahogy a képen is látszik!

Cikkszám.: 32032 15

3000Ft- postaköltséggel együtt!

Érdeklődni.: kgktm@citromail.hu
Ez a gyári mérete az S-esnek és olyan védő lemez is van.
A 15 ös elsö lánckerékhez lehet kapni külön a 15 öshöz való blokkvédö lemezt.
DRZ 400 Gyönyörű SM-szett ELADÓ!
Újszerű gumikkal 310es Braking Tárcsával!
06-20-5-636-213