Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

Eladó egy 15 fogas Zsír új első lánckerék DR-Z 400-hoz! (ESJOT) Ahogy a képen is látszik!

Cikkszám.: 32032 15

3000Ft- postaköltséggel együtt!

Érdeklődni.: kgktm@citromail.hu

kettőt írtam
itt is rájöttem hogy elkelt, de azért köszi a megerősítő emailt
írtam emailt.
Sziasztok!

Km-órát / műszerfalat cserélnék olyan DRZ tulajjal, akinek az órája PLUSZ-ba csal! (merthogy az enyém kevesebbet mutat, mint a valóságban, és gondolom ez a dolog másként nem korrigálható...
Érdeklődni itt , vagy priviben!
akkor köszi hogy vártam rá pár napja...
Hali elkelt 10-15 percel ezelőtt
várom a képet és ha stimm rendelem is
Hali nekem is van tankom csak nekem S-re való gyári fém tank

28 plusz posta az ára !

teljesen sérülés mentes !
nekem elfér, de az E változaton ugytudom kisebb ez a láncvédő lemez rész mint az S-SM-en...
15-47 es áttételem van és a fogaskeréknél nem fér el az a kis íves fém láncvédő.félő,hogy egy lánc szakadásnál kiveri a dekni oldalát.szerencsére nem következett még be de nagyon félek,hogy kicsapja... nektek 15 fogasnál elfér?
Esetleg ha valaki papírozni szeretné a papír nélküli Drz-ét akkor van papíros vázam is !

2013.04 nem tom meddig érvényes még

06304170233
csörgess bátran.
Hali 4 e + posta
Hali!Kézvédőknek mennyi lenne az ára?
Hali.
35eft.
Jó rá.
üdv.
Egy régi DR 600 építés!
Rendben,majd jelentkezel.
Hát azzal az a bibi, hogy darabokban van. Szal, ahol szét lehetett kapni a bilincsnél, odáig megvan a blokktól. A többi része az használhatatlan. De már megoldódni látszik a bibi, mert lerajzolom, meg méricskélek, és bent a lakatosok meg tudják csinálni......
2 oldalra vázvédő is érdekel, de most én el fogok utazni nov végén, aztán majd csak karácsonyra jövök haza, szal igen csak januárban fogom töled megrendelni egyszerre
Heló!
Narancsra is van.
302402317
15e.
Más nem érdekel?
Össze tudom neked hozni,kell hozzá a gyári.
Trobee! Szeretnék kérdezni valamit a hűtővédővel kapcsolatban, adnál valami elérhetőséget?

Üdv,

Giraffe
Szia.
Sárga tank mi pénz? és s-es gépre jó?
kb ilyen gondokkal küzdöttem én is, aztán sikerült rendes betétet szerezni
azóta negyed annyi erővel lényegesebben jobb a fékhatásom
simán tudnék vele egykerekezni ha lenne némi egyensúlyérzékem
az xr féke tökugyanaz mint a drz
ha úgy érzrd nagyon "rugalmas" a fék tehetsz rá fém fékcsövet
a munkahengert sem árt szétszedni kitakarítani, új gumikat betenni
ha meg nagyobb tárcsa kell, megoldható, vannak távtartók amivel bármilyen fék felszerelhető