Km-órát / műszerfalat cserélnék olyan DRZ tulajjal, akinek az órája PLUSZ-ba csal! (merthogy az enyém kevesebbet mutat, mint a valóságban, és gondolom ez a dolog másként nem korrigálható...
Érdeklődni itt , vagy priviben!
15-47 es áttételem van és a fogaskeréknél nem fér el az a kis íves fém láncvédő.félő,hogy egy lánc szakadásnál kiveri a dekni oldalát.szerencsére nem következett még be de nagyon félek,hogy kicsapja... nektek 15 fogasnál elfér?
Hát azzal az a bibi, hogy darabokban van. Szal, ahol szét lehetett kapni a bilincsnél, odáig megvan a blokktól. A többi része az használhatatlan. De már megoldódni látszik a bibi, mert lerajzolom, meg méricskélek, és bent a lakatosok meg tudják csinálni......
2 oldalra vázvédő is érdekel, de most én el fogok utazni nov végén, aztán majd csak karácsonyra jövök haza, szal igen csak januárban fogom töled megrendelni egyszerre
kb ilyen gondokkal küzdöttem én is, aztán sikerült rendes betétet szerezni
azóta negyed annyi erővel lényegesebben jobb a fékhatásom
simán tudnék vele egykerekezni ha lenne némi egyensúlyérzékem
az xr féke tökugyanaz mint a drz
ha úgy érzrd nagyon "rugalmas" a fék tehetsz rá fém fékcsövet
a munkahengert sem árt szétszedni kitakarítani, új gumikat betenni
ha meg nagyobb tárcsa kell, megoldható, vannak távtartók amivel bármilyen fék felszerelhető
Eladó egy 15 fogas Zsír új első lánckerék DR-Z 400-hoz! (ESJOT) Ahogy a képen is látszik!
Cikkszám.: 32032 15
3000Ft- postaköltséggel együtt!
Érdeklődni.: kgktm@citromail.hu