Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló Urak!

DRZ 400S első fékkel nem igazán vagyok megelégedve. Több forgalmi szituációban erősödött meg bennem ez az érzés (meg persze előző saját és más nem saját motorokkal is összehasonlítottam). Az eddigi 15/44-es áttételnél kb 100km/h-s tempónál nem valami nagy a hatás, mondhatnám igencsak határeset, alig lassul a gép. Kicseréltem az amúgy is vastag és jó minőségű fékbetéteket vadi új Gold Fren betétekre, valamivel jobb de messze van a jótól. Fém fékcsővel sem az igazi. A tárcsa hibátlan állapotban van, még a gyári.
Köv. szezonban 15/41-es áttételt fogok használni, tehát a motorfék még kevesebb lesz, és 100km/h alatt se nagyon lehet menni főutakon, így javítanom kell az elsőféken.
Estelge többdugattyús (több mint a gyári 2) féknyereg létezik erre a típusra? A tárcsa átmérője nem nagyobbítható a fix féknyereg miatt.
Még annyit, hogy 118 kg vagyok, plusz ha barátnőt is viszem és a túradoboz is rajta van elégtelen minősítést kap nálam az elsőfék egy nagyobb lélegzetvételű (600km-s) túrán elég idegesítő tényező tud lenni a nem megfelelő fékhatás.

Köszi előre is a javaslatokat.
Hello, mennyi lenne ez a hűtővédő?
Halihó

Bontom a DRZ-m olcsóság van !
az alábbiakon kívül minden megvan még !
- Hütők
- blokkvédő müanyag
- kuplung bovden
- hátsó fékmunkahenger
- duda
- kuplung kar
- fék kar
- motor blokk körüli váz

továbbá van még eladó teljesen új Prox hajtókar ! és 440 es henger SZETT !

érdeklődni telefonon és email-ben

tel.: 06304170233
email.: apriliarx125@gmail.com

üdv Zeher
DRZ 400 ra Yoshimura RS-3 Off Road komplet rendszer Eladó!
Újszerű állapotban!
Ár: 85eft.
Ugyanitt DRZ ALKATRÉSZEK NAGY VÁLASZTÉKBAN!
20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
http://www.kep
esmotor.hu/motor...

DRZrider
[54192] tegnap 18:07
Sziasztok! Szerdán lesz egy 2004-es évjáratú DRZ400E gyári kipuffom (csak dob) eladó illetve cserélhető okosságra Nincs baja, csak felröppentettem egy M.I.V.V.-et Cukor a hangja, de akkor is olyan jellegzetes dörözös Reméleim a szelepeim nem fognak szidni Minden DRZ-s cumó érdekelhet, vagy bármi..... Ne kíméljetek, de sajnálom kidobni
aha kossz sze'pen csak aze'rt mert kaptam jo' a'rban s akkor mar tudjam h jo vagy nem ne dobjak penzt ki hia'ba
Szerintem nem fér be a villájába !
azt hittem a bobo-ról csórtad le
Főnökúr, nem mi, csengődre nem mentem, egyedül voltam és lecsekkoltam a ,,kéményedet" amit láttál, amúgy az a sz@ar egy 85 ezres leo vince SBK volt
sziasztok

lenne egy ke'rde'sem aprilia sxv sm kerekeket be lehet szerelni drz be?
fél kettő felé nem ti verettetek tabdin? a kávéház szembeni földúton
egy csomó hangos motor és pár quad
megzavartátok az ebéd utáni sziesztámat
Hali,nitrogennel van toltve.asszem 10bar nyomassal.
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem: Vettem egy Leo Vince SBK-CX2-es dobot 50mm a lyuka, és a gyári U alakú kivezetésig kellene valami összekötést kreálni ( ami a blokk mellett végződik 47 mm-es átmérővel). Szóval ha tud valaki csőhajlítgatós tagot, az plíz írja meg! Lényeg az, hogy össze kellene hozni a kettőt. A gyári dobot meg még oda is adom neki ajándékba
Helló!
Még nem vettem. E-bay-en nézegettem és 150-200 dollár között van kínai... Nem tudom milyen lehet.
Esetleg tudsz egy eladót ?
Akkor várjuk, a leo lehet engem is érdekelne :D
A gyáriról akár ma is, a Leo-ról csak a héten, akkor lesz nálam...de a neten megtudom mutatni, hogy melyik az...
Szia
Találtál már hűtőt ?
képet tudsz küldeni róluk
Hello,
Nitrogénnel van töltve....nagyon nem kell töltögetni, hacsak nem szökik, de az már hiba.
Gyári 10 pénz, a Leo 30 pénz.
menyi
sanyika! Nekem most is van egy gyári dobom, ha kell, de a jövő héten lesz egy Leo Vince dobom is...
Bár inkább ne gyere, mert ugyanezt tudom elmondani, és max csak megnézheted, hogy tüdővel, meg süniékkel hogyan szoktunk mi menni....... Az motorozás, amit ti csináltok az állatkodás........

De engem már nem is érdekel.......
Biztos találkozunk még arrafelé elvétve, de ez van..............
További szép napot......
Ez van. Ez a filmes szakma ilyen, és a 15 éves 2 kerekes múltam ilyen... vannak elveim és elvárásaim, aki ezek tudja teljesíteni azokkal megyek, (csodával határos módon vannak ilyenek) aki meg nem azzal nem. Mindenki megvan a saját kis világában........... De azért gondolkozz el amit írtam mailben...... Ha meg nem értenéd 3 fele gyere ki hozzánk a dankó villával szemben lévő homokbányába és személyesen elmondom..........
Te oszt jóóól megsértődtél pedig NINCS rá okod neked semmi nem volt JÓ, ez inkább hiszti.
de jó mi jobbra,te meg balra ágyő