Mimimi? Mi az, hogy ne gyere el? Nem értem, de nem is kívánok a történeti tényállásra való tekintettel semmilyen véleménynyílvánítással élni. Az én szemszögemből a provizóriumokat elmondtam kétszer is, harmadjára soha senkinek nem mondom el. Ha nem értenétek: mint a rózsaszín párducos rajzfilmben: ,,agyő jobbra el"..... én meg balra.
Ja igen telefonút, a garmin így jelölte ki a pozíciót.... Mostmár nem vagyok elveszve a megyében sehol, 10 méter pontossággal megmutatja hol vagyok és merre menjek...........
Vicces. Azért Orgoványba nem megyek el hozzátok..... Főleg ezt a múlthét vasárnapi akciótokat kiveséztük szerintem legalábbis az én részemről. Majd ha esetleg összetalálkozunk valami égi csoda folytán a Csengőd-Soltszentimre-Izsák bermuda háromszögben akkor megnézhetitek. Amúgy holnap is a villa előtti homokbányába megyünk ,,normális" motorosokkal.............
Sziasztok! Szerdán lesz egy 2004-es évjáratú DRZ400E gyári kipuffom (csak dob) eladó illetve cserélhető okosságra Nincs baja, csak felröppentettem egy M.I.V.V.-et Cukor a hangja, de akkor is olyan jellegzetes dörözös Reméleim a szelepeim nem fognak szidni Minden DRZ-s cumó érdekelhet, vagy bármi..... Ne kíméljetek, de sajnálom kidobni
hogy mivel van töltve halvány lila fingom sincs róla de az alján azért van rajta az a szelep mert ugyebár időközönként szokták ujítani ezeket és ugyebár cserélik a gázt is benne ! ha komoly felujítás érdekel akkor keresd meg csika1 vagy csika01 nem tudom mi a neve itt forumon pontosan de ő csinál teleszkóp felujítást teljesen kg ra állítja be ! az elsőt 15 ért a hátsót 10 ért csinálja cakk pakk
DR-Z 400S hátsó rugós tag-gázpatron mivel van töltve? És minek van rajta töltőszelep, utántöltés, vagy testreszabás miatt? Érdemes ellenőrizni a nyomást benne?
Valakinek tapasztalat?
Eladó drz hitelátválallásal valakinek van? 2-300ezer kezdőt tudok összekaparni. másfél éves bejelentett munkával megoldható lenne ez? jelenleg is van bejelentett munkám.
Engem érdekelne a drz-d de gondolom a kawám nem kéne úgy h még rá is fizess!Rákellett jönnöm h így h németben dolgozom a gőzmozdonyra nincs időm arra meg sajnálom h beindítom megyek vele 10km-ert a városban és ennyi!Sm-el meg lehet baromkodni meg minden!
normális?az mit jelent a te szemszögedből?
Jóéjt!
telefonútig?
Suzuki első eduroi közé tartozik igaz előtte volt 370-s is
vajon 30 év múltával a DRZ-k ből is ilyen kevés példány marad fen
Nem akarom én felújítani, mert ott van a toppon a cucc, csak érdekel hogy mi a téma vele.
DR-Z 400S hátsó rugós tag-gázpatron mivel van töltve? És minek van rajta töltőszelep, utántöltés, vagy testreszabás miatt? Érdemes ellenőrizni a nyomást benne?
Valakinek tapasztalat?
Köszi előre is.
Csak elfelejtettem feladni.
Elküldöm hétfőn.
üdv.
Megkaptad az íméljeimet?
nagy kő esett le......
de meg kellett kérdeznem
egyik cimbi akar mindenáron drz-t( nem tudom elképzelni miért )
eddydesign@freemail.hu
DRZ 400 E