Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mimimi? Mi az, hogy ne gyere el? Nem értem, de nem is kívánok a történeti tényállásra való tekintettel semmilyen véleménynyílvánítással élni. Az én szemszögemből a provizóriumokat elmondtam kétszer is, harmadjára soha senkinek nem mondom el. Ha nem értenétek: mint a rózsaszín párducos rajzfilmben: ,,agyő jobbra el"..... én meg balra.
azt nem mondta senki hogy gyere el.
normális?az mit jelent a te szemszögedből?
Ja igen telefonút, a garmin így jelölte ki a pozíciót.... Mostmár nem vagyok elveszve a megyében sehol, 10 méter pontossággal megmutatja hol vagyok és merre menjek...........

Jóéjt!
Vicces. Azért Orgoványba nem megyek el hozzátok..... Főleg ezt a múlthét vasárnapi akciótokat kiveséztük szerintem legalábbis az én részemről. Majd ha esetleg összetalálkozunk valami égi csoda folytán a Csengőd-Soltszentimre-Izsák bermuda háromszögben akkor megnézhetitek. Amúgy holnap is a villa előtti homokbányába megyünk ,,normális" motorosokkal.............
A gyárit igen de a MIV-et nem
telefonútig?
Szia! Láttad a kisizsáki dombokon nem? Na ő lesz az..... Amúgy voltam GPS-el gurulni a telefonútig, és nem találkoztam veletek :(
Mikor látjuk, menyit kérsz a gyáriért
Sziasztok! Szerdán lesz egy 2004-es évjáratú DRZ400E gyári kipuffom (csak dob) eladó illetve cserélhető okosságra Nincs baja, csak felröppentettem egy M.I.V.V.-et Cukor a hangja, de akkor is olyan jellegzetes dörözös Reméleim a szelepeim nem fognak szidni Minden DRZ-s cumó érdekelhet, vagy bármi..... Ne kíméljetek, de sajnálom kidobni
SUZUKI DR 400 S 1981-évj
Suzuki első eduroi közé tartozik igaz előtte volt 370-s is
vajon 30 év múltával a DRZ-k ből is ilyen kevés példány marad fen
Köszi az infót!

Nem akarom én felújítani, mert ott van a toppon a cucc, csak érdekel hogy mi a téma vele.
hogy mivel van töltve halvány lila fingom sincs róla de az alján azért van rajta az a szelep mert ugyebár időközönként szokták ujítani ezeket és ugyebár cserélik a gázt is benne ! ha komoly felujítás érdekel akkor keresd meg csika1 vagy csika01 nem tudom mi a neve itt forumon pontosan de ő csinál teleszkóp felujítást teljesen kg ra állítja be ! az elsőt 15 ért a hátsót 10 ért csinálja cakk pakk
Hi!

DR-Z 400S hátsó rugós tag-gázpatron mivel van töltve? És minek van rajta töltőszelep, utántöltés, vagy testreszabás miatt? Érdemes ellenőrizni a nyomást benne?
Valakinek tapasztalat?

Köszi előre is.
Eladó drz hitelátválallásal valakinek van? 2-300ezer kezdőt tudok összekaparni. másfél éves bejelentett munkával megoldható lenne ez? jelenleg is van bejelentett munkám.
Meg.
Csak elfelejtettem feladni.
Elküldöm hétfőn.
üdv.
Hali
Megkaptad az íméljeimet?
Szia. Köszi, de nem tudnék mit kezdeni a motoroddal.
Engem érdekelne a drz-d de gondolom a kawám nem kéne úgy h még rá is fizess!Rákellett jönnöm h így h németben dolgozom a gőzmozdonyra nincs időm arra meg sajnálom h beindítom megyek vele 10km-ert a városban és ennyi!Sm-el meg lehet baromkodni meg minden!
konkrétan Crossra szeirntem alkalmatlan a súlya miatt, meg futómü stb....enduróra van tervezve
sziasztok. a 400as drz kezdő crossra jó?
uhhh
nagy kő esett le......
de meg kellett kérdeznem
Köszi, de nem!
xl600 beszámítás érdekel?
egyik cimbi akar mindenáron drz-t( nem tudom elképzelni miért )
hello! természetesen.
eddydesign@freemail.hu
Elkelt.
Valakinek esetleg?

DRZ 400 E