Bontom a DRZ-m olcsóság van !
az alábbiakon kívül minden megvan még !
- Hütők
- blokkvédő müanyag
- kuplung bovden
- hátsó fékmunkahenger
- duda
- kuplung kar
- fék kar
- motor blokk körüli váz
továbbá van még eladó teljesen új Prox hajtókar ! és 440 es henger SZETT !
Pizzamen, 25 vagy 40 éves, mindegy. Több napos túrán, mint amikor Miklósékkal amikor a bakonyban voltam, nem a bukónk súlya meg a fejünk volt a fő szempont. Élvezni kell azt, hogy gurul alattad a kerék, a tájat, meg azt hogy egyátalán motorra ültél, amúgyis elfáradsz, akármilyen kondícióban vagy. Tekerni kell, és összetartani, nem vagánykodni. Annak is megvan a maga helye és ideje, de nem egy csoportban való menéskor kell, főleg nem egy saras-mohás-csúszós terepen...... Lehet 300 ezer forintos ruhád is, abban is sz@rrátörheted magad.
Nekem egy Lazer MX 6 Hawk típus van, 4 éve 42-ért vettem, szerintem megéri az árát.
1250g az egész belseje kivehető és mosható, minden kiegészítő külön kapható hozzá, D csatos, fényezve van és nem matricázva.
A lakkréteg olyan ellenálló rajt, hogy többször is leesett a motorról betonra/aszfaltra és meg se látszik rajt.
Szóval érték/ár arányba szerintem nagyon jó, főleg, hogy most már olcsóbb is.
szerintem azért mert van egy csomó biciklis sisak ami tök olyan forma mint a cross
aztán azokban nincs annyi anyag, ellenben még könnyebbek
vagy a fene tudja
nekem mindig azt mondták az okosok hogy szar bukóban elvisz a halál, jó bukóban meg itthagy egy tolószékben
csak a 15 ezres 1,5x nehezebb
aztán egy több napos túrán észreveszi a nyak azt a fél kilót is
így 40 felé már olyanokra is gondol az ember amire még 25 évesen nem
egyik ismerősnek 850grammos a bukója, na az egy mennyei királyságosság
Nekem a 15 ezres CMS is bevált, nem mindig a drágább a jobb. Amúgy a kipuffodat megműthetjük, ha tényleg annyira gáz, de akkor is át kell jönnöd hozzám, mert a lángvágómat nem tom a moci után akasztani. Vagy ha annyira fázol, akkor feldobom utánfutóra. De ha lepottyan akkor tüzijáték lesz Tele van az acetilén, friss 1 hetes Na meg szalonnát is süthetünk majd 1800 fokon De jobban jársz azzal a linkkel, amit küldtem, amúgy is rádfér egy fogyókúra
nem rosszak az Airoh-k, haveromnak van egy, vmi középkategóriás, vagy 50e-ért vette, de elég jol birja a terepet is, meg esett is már le földre, semmi baja,
de No Fear-t ne vegyél, nekem az van, a sild 2 hónapot ha bírt, 1 galy leverte javithatatlan volt, csináltattam carbon sildet rá...
Attól függ milyen évjáratban gondolkodsz. Újabbakat, 2005 körülit jelenlegi árfolyamon kb 2000 euro-ért. De amilyen fényes most itt a gazdasági helyzet, télen biztos találsz egy-két jó darabot occsóért
Hello! Meg tudnátok mondani, h nálatok (Magyarország) mennyiért lehet jó DRZ-t venni? Persze kizárólag az 50lovas tipus érdekel. :) Ás légyszi az árat euróban irjátok, h ne kelljen számolgatom..:) Köszi!
Hát akkor én nem tok segíteni......... Megyink nyuszival a zuhanykabinba, majd holnap hívlak vmikor.............. Amúgy a füstfelhőt hidegen mivel árasztottad? Sztem a lehúzógyűrűid érettek meg a cserére jóesetben. Hameg széthajtottad, akkor a perselyt is lehet cserélni+ dugó............
Hűha, az nem jó ha melózol..... Vaárnam mondjuk én is. De akkor is át kell jönnöd max. a jövő héten soltra, mert amit szentimrén a pályán alkotott a paripád az nem volt valami bíztató. A karbiddal volt a bibi? Segített az etanol? Jövő hetem már 1 picivel lazább lesz, Átjövünk földutakon soltra, itt legalább tom merre kell menni
Na tényleg megyek, mert kész a vacsi, majd 1 óra múlva jövök.......
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Na itt a link, ha nem kaptad volna meg. Amúgy ha megyünk, akkor először át kell jönni hozzám, és innen megyünk, mert most betáraztam munícióval rendesen.......... Ezt amúgy diszkréten arra a nasteás flakonokra értettem a ,,zöld teával" Így legalább te is megúszod, és most nem fogom a szőlőben az orcádba dobni a homokot... A múltkori a kanyarban is véletlen volt, de annyira a seggemben voltál..... Meg a mély cuccban belengett.... Muszály volt húzni, mert vagy felborulok, vagy .............. na mindegy, jó legyél, és majd okításnál holnap felcsöröglek....
Ott alszol? én jobban szeretek Dórikám mellett itthon. De ki&&sztak velem a vezényletben, most jövő hét szerdánál előbb nagyobb gurulásokra nem lesz időm, mert én is megyek 2 nappalost 2 éjjel röviddel, meg nappal-éjjel megint. De szombaton akkor is átmegyek a szerelőmhöz, megrendeltem a fékbetéteket előre, meg a kipuff is meg lesz műtve, addig elmegyünk a csárdába egy 32 centis pizzát betolni. Meg vagy hívva, persze sör nem lesz, mert a sünik elszedik a kis rózsaszín kártyát akkor. Visszafelé meg leccsekolhatnánk a dobot ahol múltkor voltunk az 52-es mellet a kígyós jobb oldalán. Tudod, ott ahol azt a kiszáradt tavat, meg birkalegelőt találtuk, annál a betonizénél a dombtetőn.
Na megyek, mert nyuszikám süti a fasírtot krumplival, meg franciasalátával, aztán csobbanunk meg töltök le vmi filmet....
Akkor ha holnap melózol felhívlak a 63-15-ön ugye ez az?
Bontom a DRZ-m olcsóság van !
az alábbiakon kívül minden megvan még !
- Hütők
- blokkvédő müanyag
- kuplung bovden
- hátsó fékmunkahenger
- duda
- kuplung kar
- fék kar
- motor blokk körüli váz
továbbá van még eladó teljesen új Prox hajtókar ! és 440 es henger SZETT !
érdeklődni telefonon és email-ben
tel.: 06304170233
email.: apriliarx125@gmail.com
üdv Zeher
Nekem egy Lazer MX 6 Hawk típus van, 4 éve 42-ért vettem, szerintem megéri az árát.
1250g az egész belseje kivehető és mosható, minden kiegészítő külön kapható hozzá, D csatos, fényezve van és nem matricázva.
A lakkréteg olyan ellenálló rajt, hogy többször is leesett a motorról betonra/aszfaltra és meg se látszik rajt.
Szóval érték/ár arányba szerintem nagyon jó, főleg, hogy most már olcsóbb is.
aztán azokban nincs annyi anyag, ellenben még könnyebbek
vagy a fene tudja
nekem mindig azt mondták az okosok hogy szar bukóban elvisz a halál, jó bukóban meg itthagy egy tolószékben
aztán egy több napos túrán észreveszi a nyak azt a fél kilót is
így 40 felé már olyanokra is gondol az ember amire még 25 évesen nem
egyik ismerősnek 850grammos a bukója, na az egy mennyei királyságosság
30 pénz volt és nagyon könnyű
30 zsetont simán megér
mondjuk csak nyáron használom mert nem tudom elviselni a cross szemüveget az orromon
de No Fear-t ne vegyél, nekem az van, a sild 2 hónapot ha bírt, 1 galy leverte javithatatlan volt, csináltattam carbon sildet rá...
Sokat nézelődtem, olvastam utána, eddig ami legjobban tetszik ez:
végén el kell menni dokihoz....
ellenben én még mindig nyűglődöm, most is majd szétmegy a fejem
nem tudom mit szoptam be de jó anyag már vagy 3 hete kínlódok vele
Na tényleg megyek, mert kész a vacsi, majd 1 óra múlva jövök.......
Na itt a link, ha nem kaptad volna meg. Amúgy ha megyünk, akkor először át kell jönni hozzám, és innen megyünk, mert most betáraztam munícióval rendesen.......... Ezt amúgy diszkréten arra a nasteás flakonokra értettem a ,,zöld teával" Így legalább te is megúszod, és most nem fogom a szőlőben az orcádba dobni a homokot... A múltkori a kanyarban is véletlen volt, de annyira a seggemben voltál..... Meg a mély cuccban belengett.... Muszály volt húzni, mert vagy felborulok, vagy .............. na mindegy, jó legyél, és majd okításnál holnap felcsöröglek....
szombat-vasárnap melóban leszek
mondjuk én szeretnék menni már az ivóval haza, de nem mindig sikerül
Na megyek, mert nyuszikám süti a fasírtot krumplival, meg franciasalátával, aztán csobbanunk meg töltök le vmi filmet....
Akkor ha holnap melózol felhívlak a 63-15-ön ugye ez az?
meghefteltem villannyal de szivárog