Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DRZ 400 ALKATRÉSZEK NAGY VÁLASZTÉKBAN!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
mellékesen ha volna valakinek felesleges E-s DRZ fejidomja, lámpatesttel akkor megvenném
óóó, most nézem hogy már van rá jelentkező, esetleg ha stefi valamilyen oknál fogva visszalépne akkor érdekelne
Szia!

Ferencvárosi állomásnál átvenném, mikor lenne neked jó?
akkor mindjárt csöngetek
hát postán csumira nem adom fel, nem szarakodok vele, aki eljön és becsönget, az már viheti is.
Mai nap nekem sem jó,melózom.Holnap délelőtt ráérnék,akkor meg szar idő lesz és motorral mennék.Szóval marad a péntek vagy a posta.
Oké! De délután nem vagyok, megyünk gurulni haverral. Holnap hellyel-közel itthon vok, de előtte csörögj, vagy küldj sms-t!
Távolságnál 1 km-en kb 200 m-t csal lefelé. A lényeg, hogy 1.25-el kell beszorozni mindig, és akkor kapok pontos értéket. Gondoltam ha valaki ugyanilyen cipőben van, csak neki plusszos a csalás, cserélhetnénk km-órát!
Nekem a 160/60-at ette,most 150/60-as van fennt és nem kajál bele.
Inegyen vihető?Azonnal megyek érte!
Mennyit csal?
Ha jól emlékszem benne van a msz-be hogy a kilométeróráknak a valóságos sebesség helyett maximum 10% al lefele KELL csalnia!
A valóságban ezt 50-re szokták pontosan belőni,ott a legpontosabb, de motoroknál direkt nagyobb a "tűrés" mert 1mm-t mozdítasz a markolaton és már 60km/h fölött vagy. és jön a bünti!
Ktm duke 690-nél pl 8-at csal direkt lefele!
Köszönöm,így már menni fog!
:)
Sziasztok, van egy gyári DRZ 400 E fehér fejidomom, izzókkal, mindenestől. A bömcimre Egy RMZ 450-esét zizzentettem föl. Tehát aki igényt tartana esetleg rá az hívjon ezeken a számokon: 30-468-50-40 vagy 30-937-40-27 sajnálom a kazánba bedobni, de nekem sem kell! Pesten ferencváros nevű vasútállomásra fel tudom vinni, vagy eljön a delikvens Szabadszállás nevű településre a Pipacs u. 8. szám alá, és máris viheti ingyen és bérmentve :-D
hali. Gyári smben pedig el kéne férnie. De az E villája tudtommal szűkebb. Köszi!
Üdv!

Km-órát / műszerfalat cserélnék olyan DRZ tulajjal, akinek az órája PLUSZ-ba csal! (merthogy az enyém kevesebbet mutat, mint a valóságban, és gondolom ez a dolog másként nem korrigálható...
Érdeklődni itt , vagy priviben!
nekem 165ös slick van, belebele ér de nem vészes
Sziasztok!

Légyszi áruljátok el nekem hogy E-be gyári Sm szettre mekkora gumi fér el?

150/70et éri a lánc éppen 14-44 áttéttel, reménytelen próbálkozni 160/60al vagy 165/55 slickkel?

Köszi

Edem
Ezt töltsd le , angol szervizkönyv,ebben megtalálod ak arburátor résznél, a lényeg az hogy le kell húzni a TPS szenzort, az alapjárati csavart vissza kell csavarni teljesen és ellenállást kellene mérned a multiméterrel a TPS szenzor 3 kivezetése közt a leírás szerint, megvannak az értékek, mikor áll jól alaphelyzetben. Amúgy a szenzor a gyújtásba szól bele...
Elolvastam a többit is amit írtál... Hááát elég érdekes.
Ez alapján mérjetek. A gyújtáskapcsoló direktben kapcsolja a +12V-ot a lámpára, tehát annak világítania kéne a gyújtás ráadásakor ha jó lenne.
Szevasztok
Lenne pár eladó DRZ cuccom
íme:
DRZ400SM elsö fejidom 5000ft (használt)
RMZ sárvédö 2500ft (használt)
DRZ400 elsö-hátsó felni 20000ft/2db
küllök 21colos kerékbe 36db 8000ft
küllök 18colos kerékbe 36db 8000ft
DRZ400 jobbos hütöidom 2000ft (használt)
DRZ400 44es hátsó lánckerék 2500ft (enyhén kopott)
DRZ400 vázvédö 4000ft (használt)
DRZ400 S/SM duda 1000ft
Acerbis ledes lámpa DRZ400S re alakitva(segédváz miatt) 7000ft (használt)
Motul hűtöfolyadék 1000ft 1l
18colos kerékbe elfordulásgátló 3000ft (használt)
DRZ400S kuplugbowden 4500ft (új)
DRZ400S/E/SM vizpumpa tömszelence 2000ft (új)
DRZ400S sárvédö táska rögzitövel 2000ft (használt)
DRZ400 S/SM láncvédö burkolat 4000ft (újszerü)
egyéb:
KTM SX 80 kipufrendszer 20000ft
defektjavitó habspray 1000ft
kormányszivacs acerbis 1000ft (használt)
kipuf dugó 4T 1000ft
Érdeklödni csak telefonon : Kovács Gábor-Mende
06 30 859 8807
Nincs egy képed,hogy kellene állnia amikor jó,szerintem nekem kicsit el van állítva!
KÖSZI!
Hali!
Van egy elado 320as fekadapterem es keresek helyette 310est!