Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy vettem egy fcr karbit a drz re (s) és van rajta 1-2 cső amit nem igazán tudom hová kell bekötni és megköszönném ha tudnál mutatni 1-2 képet hogy a tiéden hogysmint van....
TPS szenzoprt nézd meg hogy alapértéken van -e ,ez E DRZ Keihin FCR karbira igaz, az a pici jeladó bal felül, nekem egyszer szétesett, menet közben is durrogott meg leállti, sokat anyáztam mire rájöttem :D de azóta pöpecül megy
Szia, ha érdekel az enyém eladó, jóval olcsóbban adom(nem szar a gép simán elmertem vele menni szlovákiába túrázni), egy próbát megér ha nem laksz messze szerintem http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Ok. Petya.A hűtőt miért nem próbálod megoldani a Nagy Dávidon keresztül?Biztos olcsóbban megúsznád......
Azért majd egyszer jöjjünk össze egy laza körre!
Köszi a tippet de az a baj h gyujtáskapcsolonál semmi baj..mert betolni viszont lehet:) Csak eltekrem a kulcsot és nem égnek a lámpák,öninditot is hiába nyomom semmi..és ez egyik percről másikra történt..Tankolás után már bekelett tolni ugy jöttem haza,Kérdés h mien árba van az kis fekete doboz "indito motor reléje" ezek szerint amit irtak..és h télleg az miatt van e ez...:(
Szívesen.
Nem szoktam, mert nincs még A-s jogsim.
Már több mint 1 hónapja nem jó a motorom úgyhogy most egyáltalán nem motorozok. Lyukas hűtő az egyik ok.
A másik pedig, hogy nálunk 120 000ft az új.
Azt tervezem, hogy a télen rendelek az e-bay-ről.
Még annyit, hogy nem olyan egyszerű elérni a Józsit (szerelő), de kitartás.
sziasztok azt szeretném kérdezni h szerintetek milehet a baj..:( van 1 dr 600 asom:) és hidegen mikor rúgom be a motort brutális kompresszió van bent de ha felmelegszeki és úgy rugom be pl 1 motorozás közben lefullad v v mi.. akkor már nagyon könnyű rugdalni mintha kompresszió sem lenne..szerintetek milehet a baj?:(
Próbáld meg a gyújtáskapcsolóba egy kis WD40-et nyomni és megmozgatni a kulccsal a kapcsoló belsejét. nekem nem régen ez volt a megoldás hasonló tünetekkel.
Sziasztok srácok!
Lehet hogy újra közétek fogok tartozni!
Valaki ismeri ezt a drz-t?
A Kawámat cserélném rá egy az egyben és nem tudom 100%-ra hogy megérné ezt így!
Helló!
Tudok ajánlani egy korrekt szerelőt, ha érdekel.
Pécs hird-en lakik, nem tudom, hogy mennyire elfoglalt és van-e kedve még drz-hez.
Az enyémmel megszenvedett. Szerintem megbízható, mert úgy hoztam el dugó, vez.lánc stb. csere után, hogy nem tudtuk beindítani (gyújtástekercsek szétégtek és arra nem volt már pénzem, pár hétre rá vettem bele és pöc-röf).
Szóval, ha akart volna nagyon könnyen lehúzhatott volna.
Én meg voltam vele elégedve. itt találsz elérhetőséget
Az az indítómotor reléje a jobb oldali idom alatt.
Egyszer egy LT-Z400 as havernak fosott ez be. Szerintem használtam tudsz venni jó árban, kérdezősködj itt a fórumban.
Azért majd egyszer jöjjünk össze egy laza körre!
excel sm kerekek érdekelnének gumi nélkül.ha vkinek van jelezze
Nem szoktam, mert nincs még A-s jogsim.
Már több mint 1 hónapja nem jó a motorom úgyhogy most egyáltalán nem motorozok. Lyukas hűtő az egyik ok.
A másik pedig, hogy nálunk 120 000ft az új.
Azt tervezem, hogy a télen rendelek az e-bay-ről.
Még annyit, hogy nem olyan egyszerű elérni a Józsit (szerelő), de kitartás.
Próbáld meg a gyújtáskapcsolóba egy kis WD40-et nyomni és megmozgatni a kulccsal a kapcsoló belsejét. nekem nem régen ez volt a megoldás hasonló tünetekkel.
Nem ismerem, a mocit, igaz, hogy szép, de szerintem a többi árához képest drága, én is örülnék, ha elvitték volna ennyiért a mocim... Inkább maradt...
Lehet hogy újra közétek fogok tartozni!
Valaki ismeri ezt a drz-t?
A Kawámat cserélném rá egy az egyben és nem tudom 100%-ra hogy megérné ezt így!
Tudok ajánlani egy korrekt szerelőt, ha érdekel.
Pécs hird-en lakik, nem tudom, hogy mennyire elfoglalt és van-e kedve még drz-hez.
Az enyémmel megszenvedett. Szerintem megbízható, mert úgy hoztam el dugó, vez.lánc stb. csere után, hogy nem tudtuk beindítani (gyújtástekercsek szétégtek és arra nem volt már pénzem, pár hétre rá vettem bele és pöc-röf).
Szóval, ha akart volna nagyon könnyen lehúzhatott volna.
Én meg voltam vele elégedve.
itt találsz elérhetőséget
Én is pécs környéki vagyok és én is keresek valami jó szerelőt.Adhatnál valami elérhetőséget.
WR új fejidom lámpával: 10e.
Új Zeus cross bukó, L/59: 10e.
Maxxis enduro gumi, 21": 10e.
Érden vannak. +3620-997-3276
Egyszer egy LT-Z400 as havernak fosott ez be. Szerintem használtam tudsz venni jó árban, kérdezősködj itt a fórumban.