Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kilóméteróra spirál mennyi lenne ?
Postázod is ?
Köszönöm a képet, de ezek a gumik nekem már sajnos nem jók!
Üdv!
Szerelőhöz hordom, én nem nyúlok hozzá
Majd ő meggyógyítja a bibit
Helló! menyiért adod a berúgó szettet?Megvan hozzá minden?
Szia!

Mai nap elkelt Pestre...

Helyette Pirelli Scorpion Cross van 120/100-18 méretben, ha esetleg érdekel 2008.47.heti 6000 ft 18-11-17mm bordával.

Edem
nézzétek meg hogy a két lánckerék síkban van-e
nem lenne szabad ledobni a lánckereket
egyik ismerősnek is elszóródott a rögzítő rész aztán jó sokat mászkálhatott úgy mert rozsdás volt a menet
nekem pl úgy kell feszegetni a lánckereket hogy le tudjam venni
Mibe fáj? Emailben válaszolj légyszi!
szia úgy tudod megnézni egyszerüen hogy agoogléba beütöd a nevét és találomra azt azt évjáratot amit mondtak pl dr 125 1997 egy csomó képet kidob....megnézed pl hogy a képen lévő az uyganúgy néz e ki minta tied teszem azt hátul is tárcsás e már vagy sem vagy a glokkot lefiygeled stb.....azt ha nemstimmel valami akkor addig keresek a neten amíg yolat nem talász minta tied..ujra beirod anevet de most egy évvel öregebbet pl dr 125 1996 és így tovább.....
vagy vagy egy oylan is hoyga motorszámot megmondod telefonom egy hivatalos suzuki szerviznek és ők számíttógépen megmondják neked kapásból h hány éves.....és minden oylat amit még te magadsem tudsz róla....sok sikert üdv
detto ez volt nekem is 6 éves korában, de vezérműlánc maradt
kokodrz !Ez egy láncbontó( a szegecst tudod kinyomni vele),semmilyen lánc szegecselésére nem alkalmas.
Szia Edem!

Megvan még a Hátsó gumid?
azt mondta a srác hogyha elküldöm neki akkor 10 pénzért megcsinálják nekem ott
ugyan ilyen az első lámpám nekem is drz-n és azt kell hogy mondjam hogy jó a fény ereje és jól is néz ki rajta szerintem
DRZ 400 Berugószett Kompletten eladó!
06-20-5-636-213
6 éves a mocim és most jött el az idő,hogy kicsit foglalkoznom kell a blokkjával..elég sokba fog ez most nekem fájni de sajna ez van.Hajtókar,dugó vez lánc főtengely csapágy csere.. de hálás kis gép ezért nem is bánkódok annyira :)
azt meg csináltam egy autógáztartályból és egy dutra vagy mifene kompresszorból
az sem volt több mint a légkulcs
előbb venni kell 1 kompresszort
én 8 pénzért vettem a praktikerben egy minimál minőségűt
nagyon faja dolog, egy csomó gondtól és cumitól megmenti az embert
ha lenne olyanom...
légkulcs

lepattintja 6 tized másodperc alatt az anyát
akkor várom holnap az emailed milyen fúvókáid vannak, alapjárati is érdekel!
phoenix87@gportal.hu
Van fúvóka is!
20-5-636-213
Szia

ÉS fúvókáid fcr karbihoz? esetleg hol tudok szerezni magyarországon ha náladnincs?