Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok

Bontott motoralkatrészek szinte minden tipushoz!

www.bakonymotor.com

Kistrojak
Köszi,közben megtaláltam az ebay-en 70usd+szállítás a sima!
Csinálnál róla pár képet,megnézném hogy világít,hogy néz ki vele a motor stb!
KÖSZI!
Ú he lehet az első telóra is rámegyek!
mért nem cseréled le a gyári fejidomot ! ? nekem egy WR lámpa van elöl rajta és igen jó fénye van ha kérsz akkor készítek képet !

Egyébként szétbontom a Drz-m ha valaki valami érdekel akkor írjon bátran árat megbeszéljük
Hol mennyiért lehet ilyen lámpát szerezni? Hétvégén jól jött volna, elég sötét volt éjjel az erdőben:(
120eft az új!
S es van.
Hívj.
Nekem van.
Hívj vagy írj !
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
Szia,

Az alábbi albumban találsz fotót a kieg lámpáról (és a többi átalakításról/tervről is): DR-Z400 ADVENTURIZATION
Vannak ezen az oldalon olyanok akiknek 125-ös dr jük van? tőlük szeretnék segítséget kérni. Pár adatot a motorral kapcsolatban (szelepek, lánc, lánckerék, stb). Van esetleg vkinek szerelési útmutatója? előre is
Halihó !

ha valakit érdekelne esetleg lenne egy 440 es henger dugó gyürü csapszeg tömítés szettem eladó ! Wiseco hüvely, JE Dugattyú, gyűrű, hozzá csapszeg, és tömítés eredeti amcsi cucc ! árakat telón vagy emailben megbeszéljük !

tel.: 06 30 417 02 33
email.: apriliarx125@gmail.com !

a szett 2011.november.15 ig eladó ! ha addig nem kel el akkor beépítem a motoromba
üdv Zeher
Hali!

Tudnál infót, esetleg képet feltenni a kiegészítő lámpáidról.
A plusz lámpákkal azért lényegesen jobb a helyzet.
Én az S verzió világítására sem mondanám, hogy "fény az éjszakában" (még GE Megalight izzóval sem), de felkerült 2 db 20 w-os kieg. fényszóró, azóta nem olyan nagy gond, ha rámsötétedik

1. kép: GE Megalight 55 W tompított
2. kép: GE Megalight 60 W fényszóró
3. kép: GE Megalight 55 W tompított + 2 darab 20 W-os kieg. fényszóró
Helló!
Nem, de először a hűtő legyen meg.
Most a telet arra szánom, hogy rendbe tudjam rakni a motort.
Köszönöm a választ.
Nem szeretnék nem rávalót venni, mert nem tudom mekkora munka rászerkeszteni. Gondolom a csöveket át kell rendezni.
Keresgetek még, felhívok pár boltot kíváncsiságból, hogy lehet-e kapni és ha lehet akkor mennyiért.
Remélem nem zavartalak.
Köszi még1*!
~90.000Ft...
Petya!
Hűtővédőt még nem vettél?!
érdekel a big bore kit csk milyen árban van és milyen állapotban írhatsz az e-mail cimemre :duks77@freemail.hu
menyi az ára és milyen állapotban van?érdekel a dolog csak tudnomkell az árát és hogy milyen állapotban van!
milyen árba gondoltad ?érdekel ha jó állapotban van és az ára is megfelelő akkor oké!
drz 400 hengert szeretnék venni ami jó állapotban van és nicasilozott duks77@freemail.hu
duks elérhetősége duks77@freemail.hu
Nekem van egy 440-es Wiseco Big Bore kit-em hozzá...