Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Enduro/cross kerekeket keresek, elsőt , hátsót.
Ha esetlegesen újra kell fűzni az sem baj.
Sérült nem érdekel.
Ha van eladó kérlek értesíts az elérhetőségemen.
Üdv!
Okay
Hívj fel holnap.
20-5-636-213
üdv.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
20e-ből megvan postával, itthon csak a vázra való 13eft
Esetleg az enyém?
húbazmeg, elfelejtettelek felhivni, de ien késön már nem zavarok, majd holnap hivj fel 30/26233huszonegy
Sziasztok!
Valaki "épített át" DR600-at könnyítés céljából? Utcára tervezek(lehet egy DR-t) egy endúrót, de könnyítenék a súlyán, hogy lehessen kicsit "vagánykodni" vele . Milyen cuccok kompatibilisek vele nagyjából, hogy a 160kg-ját lejjebb lehessen redukálni? (vagy a nagy hátsó lánckerék segít csak?)
Előre is köszi!
Minden Őrült ötletet szívesen fogadok
Ok! koszi! azt is majd meg mit cseréltél,és mennyibe kerül?:) kíváncsi vagyok 1 plusz lóerőért menyi kell fizetni:)
A segítségeteket szeretném kérni.Csizma vásárlás előtt állok néztem egy NoFear Attack MX csizmát a véleményeteket szeretném rólla kérni.Esetleg használt e már valaki ilyet?
STORNO
FM protektoringem van eladó,ha érdekel.Akár személyesen is megnézheted,közel vagyok hozzád.
Cső írok ide is

ha vagy légyszi csörgess meg telón lenne 1 fontos kérdésem.....

06304170233
képeket légyszi mindenről
Hali!

Valaki ajánljon már egy webshopot ahol tudok rendelni, első + hátsó láncvezetőt dr-z 400S-hez!

Köszi előre is.
Is-is! Melóba elgurulós-túrázgatós SM, néha meg lightosabb endúrózás. Ugyhogy mindenféleképp lesz hozzá 2 kerékszett.
Egyenlőre még az sem döntöttem el 100%-ban hogy E-s vagy S-es Dörzi legyen
Supermotót vagy endurót szeretnél?
Van 1-2 eladó cumóm ami úgy néz ki feleslegessé válik most már nekem......

Gyári enduro kerekek van hozzá új másik gumi is....egyedül a féktárcsa ami cserés már rajta.

Accerbis fejidom hibátlan állaport friss egyszersem használt festéssel....

NOFEAR térd védő használt de hibátlan...

sm kerék hibátlan hátul 60 % os elöl cserés gumi de van rávaló cseregumi is...
elöl 320 as tárcsa...

gyári karburátor DRZ-s hez

elérhetőségeim az adatlapon ha érdekel valami :)
Vezérműlánc spanolójátt vedd ki akkor tud a tengely annyit mozdulni amiből megálapithatod ,hogy szorul vagy nem
vedd meg az enyém igaz még nincsen össze rakva de minden fojamatban van hozzá
Sziasztok! A szelepfedél rögzítő csavarjánál elment a menet, vagyis a csavar a vezérműtengelyt lerögzítő konzolba van behajtva az fogja oda a fedelet és ezen a konzolon lévő menet ment szét. Esztergályos sikeresen megcsinálta a menetet, minden jó lett. Az lenne a kérdésem, hogy ha visszacsavarozom a vezérműtengelyt lefogó konzolt akkor honnan tudnék arról megbizonyosodni, hogy nem szorul e a vezérműtengely? A vezérműlánc levétele nélkül, hogyan lehet ezt leellenőrizni? Valakinek valami ötlete esetleg vagy tapasztalata?
Hát akkor nézelődök tovább, hátha akad valami jó vétel. Esetleg van tipped?
Ma eladta a srác.
Dávid! Megadod légyszi az e-mail címed? Szeretnék kérdezni 1-2 dolgot az ex DRZ-dről, ugyanis újra eladó, és eléggé megtetszett
Szia!Hátsó felni nem üt,nem sérült,nincs hiányzó küllő?
Ja és persze az ára.Ha ide nem szeretnéd leírni akkor kocsisdavid@citromail.hu köszi.:)
akkor én csak sajna abból nem lett semmi, de kb 300km az nem táv