Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Segítséget szeretnék kérni hogy drz-nél mi lehet a baj hogy indítózok majdnem elkapja de mégse utána egy pár próbálkozás után durran egy nagyot. Karbi ki lett pucolva meg új gyertya van benne.
Eszembe sem jutott ilyen gaztett, hogy sportlégszűrőt rakjak bele :)
Vigyázni fokok rá nagyon!
Csak jótanácsként!
Olivér és én is motul 300v 15v 50 est raktunk bele.1000-1500km-enként cseréltük.
Légszűrőt rendszeressen takarítsd!(ha a szivacsot beolajoztad hagyd kicsit levegőn hogy száradjon mert szereti beköpni a gyertyát)
Sport légszűrőn ne is gondolkozz!
Az a legnagyobb ellensége a motornak!(láttam párat ami a légszürő miatt ment tönkre)
Mégegyszer gratula hozzá és vigyázzatok egymásra!
üdv.
hali valaki segitsen please!:) Elmentem motorozni majd az egyik kutnál azt vettem észre leállitás után probáltam inditani,majd hiába tekertem el a kulcsot nem világitott a lámpa..mondom lehet kiégett?! inditok semmi..leszálltam nézelödtem lámpánál de látatlanba semmi..mind1!hazajöttem elkezdtemnézni a vezetéteket semmi..egyik haverom hozott ien méröt..elkeztük méregetni..majd jobb oldalt az oldalso idom mögött rejtözött egy kis doboz "Jideco" márkával..oda bement két vezeték vastagabb,de áram már nemjött?mi ez a doboz? black boxot olvastam meg mit tom én..volt olyan ismerösöm akinek szintén ez..de az elvileg megkocokgtatta azt jo leettt.segitsetek létszi mert még ki szeretném használni a jóidőt:)
Köszi! Hát gyönyörűen szól és 56 pacival szedi is a lábát rendesen.
Ha kell valami, hozzád fordulok majd. Mondjuk szerintem nem kell hozzányúlni jóideig a kötelezőkön kívül. Átiratás után elkezdek vadászni valami fasza bukót, meg kesztyűt
Gratulálok!
Nagyon jó motor!
Hát igen a Yoshi!
És hogy hozzá van hangolva!
Az igaz hogy 10 Litert fogyaszt de ad is érte élményt!
Ha bármi kell DRZ-hez keress engem!
Tel: 06-20-5-636-213
E.mail: nagy.david@kalocsakom.hu
Használd egészséggel!
üdv.Dávid.
Lehet ám! Zseniális ez a gép Gyönyörű állapotban, az a Yoshi rendszer meg maga a Mennyország :)
Hali.
Lehet gratulálni?
üdv.
Kiskunmajsa
ki allitotuk teli gumikat
Szevasz Dávid !
Már többször is próbáltalak hivni de nem vetted fel.
Kilóméteróra spirál kellene.
Ha van szólj lécci !
Köszi !
Majsa!

12-kor DRZ futam rajt,aztán a többi.

Enduró szekció a buckák között,jó technikás lesz,ohne sár.

Érdemes lesz kilátogatni!
De kar nem latom ,de majd ha lesznek fotok szivesen meg nezzem .tuti jo lesz
Szia!

Látom itthon vagy vagy csak irogatsz?Adj már egy tippet kihez lehetne itt pécsen vagy környékén vinni a motort aki nem lehúzós, szereltetni.
áá köszi! jó ötlet!
elküldtem a számod a drz tulajnak
quad kormányt keress
Hát én még olyat sosem láttam csak csopperen
http://www.kepesmotor.hu/honda... elado nagyon olcso sztem megéri :)
hej!

valaki mondja meg légyszi hol lehet nagyon magas fajta kormányt venni. vastag fajtában kéne ha lehet
köszi már nem aktuális, nem a drzhez kellett volna szerencsére
Hali.
Hívj fel.
06-20-5-636-213
Hali.
Tudok adni tartályal 15eft.
üdv.
mennyi zsetonért adnál egy első féktárcsát, egy hátsó féktárcsát, és egy hátsó lánckereket csavarokkal együtt?
törzsvásárlói kártyával rendelkezünk, kerekeket már vittünk