Hello!
Én vagyok a videón, még nyáron alkottam. Ma beágyazta egy holland motoros weboldal. Gondoltam megkérdezem mit gondoltok: http://youtu.be/WR5MewNUr0o
Azért áll le mert rosszul csinálod.. Nem hiába van a szivató, nem csak beindításra, hanem amig kicsit be nem melegszik...Persze játszatsz vele, szépen nyomod vissza,hogy nem pörögjön...
Nehéz lenne, mivel nem adtál meg elérhetőséget...
Adatlapomon találsz neked valót az apróim között, eladom a DRZ kerékszettemet mert sajnos Husqvarnában nem vált be...
Szegény hengerem inkább az egykerekezést nem birta! Biztos jó a Motul is, de honnan jött nekik, hogy egy olajat rikító zöldre kell festeni? Az tuti, hogy ezzel a szinnel a kukába sem önteném bele :-)))) Különben tegnap összeraktam a blokkot, ma indítom! (Ja, és Castrolt töltök bele, mint mindig! :-))
Sziasztok!
Köszi az alapjárattal kapcsolatos válaszokat,
de itt egy újabb kérdés (ill2)
Hidegen legalább 10szer leáll, szivatót nem használom, csak a beindításhoz, ingább picit húzom a gázt, hogy ne pörögjön annyira...ha bemelegszik nincs gond. Gondolom ez természetes, csak nem várom meg míg rendesen bemelegszik.
Másik kérdés, egy végtelenített (nittelt) meghajtóláncot fel lehet tenni a motorra? Mert nincs nittelőm, átsétálnék egy szervízbe a lánccal, ahol összenyomják a szemet, aztán haza, és felpakolnám a szettet...megoldható így? (minden új lesz, 15-44 fkerék+112szemes lánc...400S-re menne)
A blokk váltó felöli oldalán az oldaldeknin van egy kb 5cm átmérőjű imbussszal kicsavarható kupak. Azt kitekered és ott 17-es kulcsal meg tudod hajtani a főtengelyt! De ha nem vetted ki a vezérműtendelyt, akkor igazából nincs is mitől szorulnia.
egyébként tényleg félre érthető kérdés
és a gyereket kérdi hogy mért nem fönti be a kanyarban a motort, ehelyett egyenesen lemegy az utrol
mi volt a baj ?
Amúgy nagyon tetszik, ennyiért meg végképp jó ár.
És miért a 15w50-s ajánlod kíváncsi vagyok a véleményedre vagy tapasztalatodra
Én vagyok a videón, még nyáron alkottam. Ma beágyazta egy holland motoros weboldal. Gondoltam megkérdezem mit gondoltok:
http://youtu.be/WR5MewNUr0o
Adatlapomon találsz neked valót az apróim között, eladom a DRZ kerékszettemet mert sajnos Husqvarnában nem vált be...
Jólvan, tolom az egészet...
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Hívj a 06-20-5-636-213
Írj a nagy.david@kalocsakom.hu
DRZ az KIRÁLY kis gépezet az tuti!
Persze hogy szeretem!
Azért is foglalkozom vele!
Ez itt a REKLÁM helye!
CSákány!
kössz :)
Köszi az alapjárattal kapcsolatos válaszokat,
de itt egy újabb kérdés (ill2)
Hidegen legalább 10szer leáll, szivatót nem használom, csak a beindításhoz, ingább picit húzom a gázt, hogy ne pörögjön annyira...ha bemelegszik nincs gond. Gondolom ez természetes, csak nem várom meg míg rendesen bemelegszik.
Másik kérdés, egy végtelenített (nittelt) meghajtóláncot fel lehet tenni a motorra? Mert nincs nittelőm, átsétálnék egy szervízbe a lánccal, ahol összenyomják a szemet, aztán haza, és felpakolnám a szettet...megoldható így? (minden új lesz, 15-44 fkerék+112szemes lánc...400S-re menne)
Válaszokat köszi :)
Van spirál.
üdv.20-5-636-213
Lesz kilóméteróra spirál ?
Ha igen mennyiért ?
Postázod is ?
Kössz !
Motul 300v 15v50
Higgyétek el!