Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondom hogy nem maradj máááááááááááááááááááááááá
minden megoldható...... utólag is lehet 2 személyre átépítési engedéllyel mondom... plusz felelsleges a segédváz, fel lehet fogatni akárhogyan a lábtartókat!
ha nagyon kell mutatok képet!
egyedüli baja az E drznek (mást én nem tudok rá negatívumot mondani), hogy rettentő ratyi az első lámpája, szóval éjszaka veszélyes vele hosszabb távon közlekedni
3 nap alatt 1500km felett az xr4 kicsi ülésével......
az sm drz ülése 3x kényelmesebb
hogy az e verzió mennyivel másabb ülésű, nem tudom azon nem ültem sokat
ez mondjuk jogos...de nem is drz vel indulnák el turázni....nem tudom hogy próbáltad e de 20 km után heregyilkos
pl egy hosszabb túrán sokat számít fél liter is........
főleg akkor ha a többiek elmennek 1 tankkal 200km te meg 130at és ciplheted a kannát a háton, mert 180ra van a benzinkút betervezve
már nem azért de most itt vagdalóztok a literekkel hogy ez ennyit eszik az annyit eszik...igaz hogy le lehet vinni a fogyasztást alacsonyra de hogyan...nem adsz félgáznál nagyobbat...abban meg őszintén mi az élvezet? én nem tudom de nekem egyszer nem jut eszembe menet közben hogy ugyan most mennyit kajálhat a gép...ja és én tankolom nem anyuciék... ez az én véleményem
az én E mocim 7-8 at eszik...számíttásaim szerint ----sajnos---de ugyis te döntesz...
Hát elhiszem de nálam csak az S-es drz jöhet szóba annyira nem eszik sokat most E-s van nekem rendszám nélküli terepezek vele és hát nem eszik többet mint akármelyik motorom sőt!
natessék...az meg mégjobb 3.5 liter---
az s finoman húzva beéri 3,5 liter felé is még teren is
havernak alig eszik a gép...... igaz abban tényleg 2000körüli a km
szia--aham azt ajánlom hogy iylen benzinárak melett vegyél S es drz-t ha nem akarsz 8 litert eteni az E drz vel mint én..mivel hogy a gyengébbik gép kb 5 litert eszik---ami jobb mint a 8 lityi és a benzin csak drágul...és mivelhogy gyengébb ezért nem is kopik annyira...nagyon de nagyon meghálálja..azt ha nem nyírod a gépet ...amugy a motorrevü legutolsó részében van egy frankó átfogó teszt egy drz 400 s ről..olvasd el és szerintem válaszd az s es modellt----nekem motorszerelő ismerősöm mondta hogy ne vegyek semmi mást mert a drz a legjobb endúró a világon mindentéren...meggyőzött és nem adtam el a drz-t egy ktm miatt--
Aha az király köszi a segítséget akkor mindenképp olyat kéne vennem ami 2 személyes.
Egy kis OFF
De muszáj volt belinkelnem
Hello!
Tudna valaki segíteni, hogy mi baja lehet a gépnek? Először is elment a műszerfal háttérvilágítás. Másodszor ha ráadom a gyújtást nem és a hátsó világítás sem, a rendszámtáblavilágítás sem. Viszont ha parkolóállásba teszem a gyújtáskapcsolót akkor világít hátul minden faszán.... A gyújtáskapcsolóval lehet gond?
Ha van valami ötletetek segítsetek légyszi!
ha 1 személyre lett forgalombahejezéskor vizsgáztatva akkor már nemlehet 2 személyre ------nekem is eza bajom az enyémmel---ráadásul ezeknek a versenyendúróknak még a sima vizsgáztatása is nehézkes--kenőpénzzel megy csak átt ha nem akarsz hozzá venni lámpaszettet meg rendszámvilágíttást--hátsólámpakapcsolót stb--ez kb 70 000 ft eza szett plusz vizsgadíj--szóval 100 000 ftból letudod vizsgáztatni ha akarod----meg az s es drznek a segédváz nyulványát kell beserezned lábtartókkal együtt ami szerintem 20-30 000ftba fog kerülni..
lehet... hivatalosan átépítési engedély is kell és utána vizsgáztatni újra, árban semmi extra a vizsgáztatás, átépítésre nekem 20 körül mondták
KERESEK -törött-lyukas-horpadt-műanyag vagy fémtankot keresek...korrekt áron---nemmbaj ha javíthatatlan...köszi a segítséget--30 605 6883
és az sokba fáj levizsgáztatni 2 személyre?
szia csak akkor rakhatsz ha le van vizsgáztatva 2 személyre.....ha 1-re van a vizsga akkor tök felesleges mert ha 2 ember ül a motoron és megcsíp a SZERV akkor nagyon megbüntet---szerintem inkább csak egyedül motorozz vele énis azt teszem...
Srácok E-s DRZre lehet rakni hátsó lábtartót vagy az szabályos vagy hogy működik hogy ha 2 személyes E-s DRZ-t szeretnék?
sziasztok valakinek nincs drz-n bukogomba de nema kerekeken hanem a vazon valahol ha van legyszi kepet tudtok tenni fel koszonom
gyári gyári
ez igy van
szevasztok
a motort 2éve nem használom mivel vettem egy husaberg 2007 450fe-t azt azota azzzal biciklizek
körülményes a beszerzése az olajnak+a szűrőnek?
Hilfro Hf139 DRZ-be olaj Motorex, Motul, Putolájn, Repsol, Castrol milyen kel Kecskeméten van minden segítek ha kell minden nap megyek hétvége kivételével!