Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De van ám.
Hívj holnap du.
20-5-636-213
üdv.
Nagy Dávid !
Kilóméteróra spirálod nincs véletlenül ?
de ez hüvelyes szett, nem hengerszett... még baszkodni kell h. felfuratni a hengert meg belepréseltetni a hüvelyt, arra még számoljál jó kis munkadíjat, de az tuti nem lesz olyan fasza mint 1 eredeti 440es henger
Jut eszembe: eladnék néhány apróságot.
Yamaha WR új fejidom lámpával; kék-fehér, 10.000,- Ft
Zeus cross bukó, új, XL/59-es méretben, 10.000,- Ft
Maxxis 80/100-21 rövid bütykös enduro gumi, 80 km-t futott földúton. Ez is 10.000,- Ft.
+ postaköltségek..., egyébként Érden vannak. +36húsz997327hat
Nem null, hanem: itt
Talán null megtalálod, bár 97-ben elvileg már nem gyártották...
most kinéztem egy szettet ahogy számoltam ugyan ez a cucc kintröl 80 vagy 88 lenne itt meg 100 végülisigen drágább de legalább nem kell külföldiekkel baszkódni de szerinted min lenne ez ? 440 es......

és akkor ehez jönne még hozzá nekem egy e betűs hengerfej vezérléssel illetve egy másik kipuff rendszer
Sziasztok!
Hétvégén vettem egy 125-ös dr-t, akitől vettem azt mondta hogy 1997-es.
Az érdekelne hogy hol tudnám pontosan megnézni, hogy mikori évjáratú, vagy honann tudom kideríteni?
Előre is köszi!
25% áfa-t kell fiozetni érte pluszba, de csak akkor ha a vámosok kibontják a csomagot, vagy kibontják vagy nem...
de ez a SZETT mégh igy is jobban megéri ha behozatom mintha itthon veszem meg a csuszó meg a másik lamella szettet + a rugókat külün, mert az lenne vagy 50e, igy meg legroszabb esetben 20ból megúszom ebayröl meg már rendeltem nem egyszer, eddig nem volt probléma ....
Sziasztok!

Suzuki Rm 250 fordított teló jó drz sm be? felül 54 alul 57mm az átmérője a kormány konzolnál

elöre iis köszönöm

Üdv
ööööö barátom el kell hogy szomorítsak vagy nekem van igazam vagy félre informáltak de drágább lesz mire kézhez kapod a cuccot
mert még erre rájön a vám + az áfa is.

én is onnan akartam venni a henger szettet de úgy néz ki hogy nem annyira hó a dolog
a főtengely kibírja, a kuplung lesz gyenge hozzá mert csúszni fog, erősebb rugók kellenek bele... én igy jártam most... veszek bele verseny rugószettet lamellákkal 18 péz amcsiból 1-2 hét mire megjön de olcsóbb mint drága hazánkból
gyá ezt még nem elgondolkodtató a dolog 100 pénz a szett és nem kell baszkódni még mire megjön usábol bár szerintem onan van ez is de mind 1 akkor is olcsóbb dolog és legalább lehet utánvételezni kérdés hogy a gyári főtengely kibírja-e ezt a + terhelést illetve egy olyan kérdésem lenne hogy egy főtengely felújító szett mennyibe kerülhet ? és hol lehet kapni ?
Hali!

Rosszul látod, nem kell egyből a flexhez nyúlni! Ez nem csak a csapot tudod sérülésmentesen kinyomatni, hanem a tüskét átfordítva össze is lehet vele nyomatni a megfelelő módon. Az az szakszerűen lehet vele a láncokat szét ill. összerakni patentszem nélkül. (nekem is van de, nem ez a típus)
Jah ez csak a láncszem szétszedéséhez jáó. akkor nem kell, van itthon flex...
Hali!

Valaki ismeri ezt a cuccot? Tervezek venni egy ilyet, ha frankó.
DID 520-hoz jó-e?

Hali!

Valaki ismeri ezt a cuccot? Tervezek venni egy ilyet, ha frankó.
DID 520-hoz jó-e?
Ezt láttad már?
amugy ez a gyári volt még nekem, 40e km-rt birt a fene egye meg amugy már mikor rátettem az fcrt már akkor gyanus volt h. csúszik kicsit tartott gáznál magas fordulaton , és most meg már használhatatlan annyira megcsúszik....
Szeva, jobbat tudok: Lamella kit + rugók kb 17e ft postával holnap lekapom a kuplungoldali deklit aztán rámérek a lamellákra és kiderül egyből mivan van manualom ami irja mennyinek kell lennie a rugónak is meg a lamelláknak is
Csö Gabi, te még a gyárit nyúztad eddig, mi?
Sztem cserés lesz az lassan

http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
SOS

Csúszik a kuplungom, mitől lehet? elkoptak a lamellák vagy vmi eltört belül ?
Bovden ki van lazitva teljesen és igy is megcsúszik közepes fordulattól....
Sziasztok!

Eladó:
Lucas MCB669SI első fékbetét
Ferrodo FDB2162SG hátsó fékbetét

vadi új mindkettő! Együtt 8000 ft

Email az adatlapomon, akit érdekel írjon!