A projekt jól halad,ha kész bemutatom. Albániát,Montenegrót már én is megjártam CB 1300-al és CBF 1000 FA-val,de nem való ezeknek a típusoknak az úttalan út. 2,5 mázsás gépekkel szenvedés. Ezért a DRZ
most nálam a favorit.
Vedd fel a kapcsolatot Krisszel, ő elég komoly, hosszú távra alkalmas kalandtúra motort épített E-ből, és megjárta vele Albániát. Biztos tud tippeket adni.
üdv!
Sziasztok!
Szerintetek a rend-őrei mennyire veszik komolyan a forgalmiban szereplő színt? Mert most fekete supermoto idomok vannak a gépen,de a forgalmiban sárga szerepel,csak terepen használom a sárgát.
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Én olajcserénél kimostam a szűrőt, és volt benne fémreszelék. Megijedtem, szétkaptam a blokkot, az olajban volt egy 6-os alátét, ami nem a blokkból való volt. Egyébként mindent az eredeti alkatrészeivel tettünk össze, kopás, reszelés semmin nem volt.
Azóta megnéztem egy WR400-asnak a szűrőjét, abban is ugyanennyi fémszar volt. Soknak találom, de ezekszerint természetes.
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy a drz S és drz E között mi a különbség? Nem vagyok drz szakértő azért kérdezem tavasszal szeretnék venni egyet és elötte rendesen körbejárni a piacon mert nem szeretnét pofára esni. Köszönöm a segítséget
ezt természetes jelenség motorolajcserénél.
nálam is van egy-két darab fémdarab a mágneses csavaron.
mivel kopik minden a nagyon pici darabok leülnek az olajdekni aljába és ott a csavar összeszedi
A projekt jól halad,ha kész bemutatom. Albániát,Montenegrót már én is megjártam CB 1300-al és CBF 1000 FA-val,de nem való ezeknek a típusoknak az úttalan út. 2,5 mázsás gépekkel szenvedés. Ezért a DRZ
most nálam a favorit.
üdv!
Annyiért én el nem adom az enyémet, inkább "rohadjon" rám egész életemre!
Szerintetek a rend-őrei mennyire veszik komolyan a forgalmiban szereplő színt? Mert most fekete supermoto idomok vannak a gépen,de a forgalmiban sárga szerepel,csak terepen használom a sárgát.
Gyújtás jeladót keresek!
Köszi
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Azóta megnéztem egy WR400-asnak a szűrőjét, abban is ugyanennyi fémszar volt. Soknak találom, de ezekszerint természetes.
Az lenne a kérdésem hogy a drz S és drz E között mi a különbség? Nem vagyok drz szakértő azért kérdezem tavasszal szeretnék venni egyet és elötte rendesen körbejárni a piacon mert nem szeretnét pofára esni. Köszönöm a segítséget
Mi baja volt a hajtókarnak ?
Cserélned kellett ?
nálam is van egy-két darab fémdarab a mágneses csavaron.
mivel kopik minden a nagyon pici darabok leülnek az olajdekni aljába és ott a csavar összeszedi
Van egy eladó 160/60-as Pirelli Diablo 2009. 05. heti gumim a képen látható állapotban, 5.000 ft. Postázom is!
Üdv: Edem