a napokban bazsi még kereslek csak most slick gumit vágok a konyhában::) most ezzel foglalakozom aztán anapokban meg kimérek mindent amit kell és megdumcsizzuk---
Szerintem a legjobb megoldás az a csináltatáshoz hogy vagy a régi bowdent viszed el, vagy az órát+a meghajtót azért, hogy ugye az alapján tudják csinálni a két végét. De ha valahogy meg tudod mondani, mutatni képeken, akkor ha kell szívesen elrendezem neked.
Ha gondolod megkérdeztem neked Cellben, hogy mennyiért csinálja, aztán ha kell, elküldhetem vagy aug. végétől folyamatosan járok majd Győrbe. Amúgy azért nem árt vigyázni az ürgével, mert sokszor horror árakat akar...
szerintem nem fogják azt hinni hogy rontod az üzletét-----azthiszem még talán szegről végről rokonom is a fazon a motorboltos----de aza baj hogy győrben sem vagyok ismerős e téren----csak bolta járok oda motoros cuccokért----amugy köszönöm mindenkinek...ha nekem nem is akkor másnak biztos el lesz adva aki nálam jobban áll anyagilag---
Celldömölkön csináltattam én még anno CMA motornál! De biztos van pl. Győrben is ahol csinálnak spirált és nem hiszem hogy ott sokkal több lenne 3000-nél és szerintem nem is rosszabb, mint a gyári!
Senkinek az üzletét nem akarom rontani, csak megjegyeztem!
szervizbe? mire gondolsz--csak merta óváron a lehetőségek elég szerények.....tanács? neked már csináltak valahol? vagy ha tudnak helyileg akkor hol csinálnak? de amugy lehet megcsinálom aprilia spirálból---
szia dávid és többieknek is heló---kellene nekem drz 400 E-hez üzemóra meghajtó spirál...miylen árban adod--ha jó árat mondasz akár már ma is feladhatod---30 605 6883
szia-----amugy elsőkerék bal vagy jobb oldalán van már nem is tudom metrt nekem ki van kötve --ugyanúgy néz ki mint egy aprilia af1-rs-sintesi csigameghajtó csak éppen nekem sötétszürke....de énis pont ezért jöttem fórumra hogy aprilia órát rakok a mocira és hátha tud valaki nekem szerezni drz spirált km órához..
szia bemész az okmányirodába--és azthiszem 5000 ft a színáttírás----pont egyik nap volt ugyaniylen kérdés az aprilia fórumban---ott olvastam de reális értéknek tartom,mert egy tök üres forgalmi is valami 4000ft---köröl van--ha cserére szorul...
Heló a száma 30- 985 9581 Zsoltinak hívják de ha öt nem érnéd el akkor a kollégájának is itt a száma 70-932 5601 . 1kérdés te nem a 17 ben laksz már csak azért mert a műhely ahol a motorod le van fényképezve az ismerős
Sziasztok!
A mocimnak megváltozott a szine és eltér a forgalmiban lévőtől,milyen procedúra a szinváltoztatás? Vagy pedig ne foglalkozzak vele,mennyire harapnak érte a rendőrök?
Köszi.
Senkinek az üzletét nem akarom rontani, csak megjegyeztem!
Nem?
Hát de!
ÜDV.
Az új 13eft.
üdv.
üdv.
A fogaskerék robbant szét és az törte el a léptető villát is. Igen sajnos a blokkfal is sérült de hála Istennek az hegeszthető
A mocimnak megváltozott a szine és eltér a forgalmiban lévőtől,milyen procedúra a szinváltoztatás? Vagy pedig ne foglalkozzak vele,mennyire harapnak érte a rendőrök?
http://dr350.bnet.hu/hu