Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én csak azért tettem rá, mert a gyári bénán néz ki, és úgy tudom vminek kell fenn lennie mert a rendőr beleköthet... meg oldalról mégis ad vmi védelmet, nehogy az utas véletlenül rossz helyre tegye a lábát... am csináltattam belőle hajlított tetejüt is de az sem tetszett... szal ez a nyerő
elfér minden, a gázbowdent meg a 2 motorfelfogató konzol között vittem el, az elég necces mert kicsit töri a bowdent és olyan mintha szorulna kicsit
Az alapjárati az alul van ugye? a dekli alatt... mert ott 2 fúvókát láttam, egy kisebbet, azon nem volt szám, meg egy nagyobbat, azon 85 volt irva, melyik mi lenne?
MSN-ed nincs véletlenül?
140+38 alapjárati(gyári azon kivül minden!
Ja a kis fekete doboz elfér neked a karbi mögött?
neked mekkora a főfúvóka benne?
azon gondolkodtam h. vajon nem a levegőszűrő csonkjába? mert ott van egy szabadon maradt cső amit ledugóztam miután levettem a gyárit az lehetséges h oda kéne?
meg kellet dönteni balra, alig fér el, ráadásul a szivató mikor ki van húzva hozzáér a benzincsaphoz, ki van centizve
és karbiba hova kellene kötni a másik végét?
egy 17es kulccsal tudod az alsó csavar szerű részt levenni ott van az alapjárati és a főfúvóka,így még a helyén is lehet cserélni a fúvókákat!
Majdnem ilyenem van,csak a melginditó nincs rajta, hogy fér el a váznál egyenesen vagy kicsit el kel döntened?
mard agyéri levegőszűrő házad, összekötőcsővel együtt?
alapjárat fasza szivató is jól működik.
Hol tudom megnézni a főfúvókát? mert alul lekaptam a deklit de ott nem volt, csak az alapjáratija
iyg van nekem is gyárilag hogy ott nicsn hely neki, de azt irja tenni kell be
én 3 hónapig szenvedtem vele mire jó lett ,szerintem túl nagy a főfúvóka benne!
Azt nagyon egyszerűen meg tudod nézni,szét se kell hozzá szedni szinte!
Alapjárat rendesen van? szívatóval indul,jár rendesen?
Nekem nincs sehova kötve, ott a szívócsőnél egy csavarral le van zárva a furat és az én fcr-emen nincs helye sehol csőnek, csak a túlfolyóknál!
neked is ez a fajta van?
nemtudom mi milyen benne, nem akartam szétszedni... de ha én nem nyitom ki akkor ugyanugy megy mint a gyári karbival, sőt rosszabbul mert torpan, nem kap elég levegőt érdemesebb átfúvókázni szted?
Milyen fúvókák vannak benne?
Milyen tű?
Hányadik állásban?
Nekem ha kinyitom rosszabbul megy,de ez szerintem csak fúvókázás kérdése!Amit észrevettem, a tű tipusa nagyon sokat számít!
Helo! Használt már valaki prox hátsó fékbetétet? Ha igen akkor mi volt a véleménye? Mert most vettem, és pár fékezés után forró a tárcsa, és néha befog a fék.
yz450 talán ugyanaz a karbi ami az előző linkben van
hétvége talán keress emailban
DRZ-é vagy valami más motoré volt
Oké! Ha gondolod szólj, hogy mikor érsz rá, feldobom rá az sm kerekeket, és átgurulok
igen igen, arra, csak nekem nem igy néz ki az fcr és nem tudom vajon hova kell azt bekötni
Igy néz ki az enyém, de nem innen vettem :)
erre gondoltál
Szasz!
Mi a helyzet veled, eltűntél nagyon?