szia,
sajna semmi ára nincs már a drz-nek... én az enyémet 400-ért vettem, rendszámosan stb. igaz hajtókarosan, de az nekem 70be megállt, jah és 2005 az évjárat. A használtautón már volt olyan aki 400 alatt árult drz-t, nem is egy...
Hihetetlen mennyire beállt a motorpiac. Mível imádom a vasat már nemigien szeretném lejjebb vinni az árát(de a lóvé is kéne).Az emberek úgy látszik már nem tisztelik ezt a márkát. Elöbb megveszik az europai (skandináv) szutykokat mint a jó kis japán gépeket. Én ezt nem értem.
Sziasztok
Mostanában beujítottam ledes indexekre és egy hozzá való müterhelésre,csak olyan gondom lenne hogy nem tudom hová kell bekötni a müterhelést ,ez egy kétvezetékes kütyü egyik+12V,másik index kapcsoló közösére való, de az inexkapcsolóra jobbra is balra is 1-1 pár vezeték megy nincs közös ér!
Valaki esetleg kötött már be ilyet ?
Üdvözöllek Benneteket a fórumon , új ember vagyok itt,bár régi motoros.A DRZ új típus nálam,most építgetem kalandmotorrá.( Kicsit beleúntam az országúti túrázásba.)Ha megakadok és ismeretekre-tapasztalatra van szükségem,szeretnék hozzátok fordulni tanácsért, amit előre köszönök.
Álltólag a DR350-hez mocskos olcsó (volt) az alkatrész, úgyhogy talán jobb ezt megcsinál(tat)ni...lehet hogy a bontott blokk ugyanígy széthullik x nap után
Nincsen egy hónapos büszke szerzeményem dr350,erős kopogo hangot hallatot magábol...szétszedtem vagyis levettem a szelepfedelet és rommá ment minden,szelepemelő himbák rommá vannak kopva szivó himba úgy lötyig tengelyirányba mint az állat itt nem volt meg a szélén a hézaglolo alátét mindenhol reeszelék,olajzofurat a vezérműtengelynek tiszta reszelék vezérmütenegely csapágyaszás kuka rommákopott,szelepfedélen csaapágy másik fele kuka ........
Mocskos szar kedvem lett!:( Szerintetek full felújítás vagy keresek egy komplett blokkot?
Akinek müködik a mocija annak jó moccolás...legyszives helyettem is húzzatok egy gázfröccsöt!:)
a napokban bazsi még kereslek csak most slick gumit vágok a konyhában::) most ezzel foglalakozom aztán anapokban meg kimérek mindent amit kell és megdumcsizzuk---
sajna semmi ára nincs már a drz-nek... én az enyémet 400-ért vettem, rendszámosan stb. igaz hajtókarosan, de az nekem 70be megállt, jah és 2005 az évjárat. A használtautón már volt olyan aki 400 alatt árult drz-t, nem is egy...