Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia,
sajna semmi ára nincs már a drz-nek... én az enyémet 400-ért vettem, rendszámosan stb. igaz hajtókarosan, de az nekem 70be megállt, jah és 2005 az évjárat. A használtautón már volt olyan aki 400 alatt árult drz-t, nem is egy...
Akkor bocs
igen látom a kép nem idevaló de véletlen raktam fel.
Itt a tesója
Sziasztok.Egy barátom keresne jó állapotú karburátort dr350-hez.Segítségeteket előre is köszönöm.telefonszáma:06302804046.üdv.
Detto.........
Értem. Szóval csóróság van mindenhol.
Sajnos igazad van!nálam kb 6an jelentkeztek de mindenki cserélni akarja:S!sajna nincs lóvé sehol!
Sziasztok DRZés társak.

Most őszintén...szerintetek sokat kérek ezért a szép kis DRZ 400 E-ért?

Már vagy két hete hírdetem a képesmotoron,de mégcsak érdeklődés sem volt. http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

Hihetetlen mennyire beállt a motorpiac. Mível imádom a vasat már nemigien szeretném lejjebb vinni az árát(de a lóvé is kéne).Az emberek úgy látszik már nem tisztelik ezt a márkát. Elöbb megveszik az europai (skandináv) szutykokat mint a jó kis japán gépeket. Én ezt nem értem.
Sziasztok
Mostanában beujítottam ledes indexekre és egy hozzá való müterhelésre,csak olyan gondom lenne hogy nem tudom hová kell bekötni a müterhelést ,ez egy kétvezetékes kütyü egyik+12V,másik index kapcsoló közösére való, de az inexkapcsolóra jobbra is balra is 1-1 pár vezeték megy nincs közös ér!
Valaki esetleg kötött már be ilyet ?
Hali Mindenkinek. Jelentem a leégett generátor sikeresen újratekerve. Van töltés, megy faszán a gép, és olcsóbb mint 1 új tekercs
Nyúzópróbán a DR: Sydney - Szentes motorral!
Üdvözöllek Benneteket a fórumon , új ember vagyok itt,bár régi motoros.A DRZ új típus nálam,most építgetem kalandmotorrá.( Kicsit beleúntam az országúti túrázásba.)Ha megakadok és ismeretekre-tapasztalatra van szükségem,szeretnék hozzátok fordulni tanácsért, amit előre köszönök.

Jó hétvégét: Sárkány1
üdv. drz E ben mennyi kilóméter után kell vezérműláncot csrélni?(kicsit már lehet hallani) csak utcán volt használva.
Álltólag a DR350-hez mocskos olcsó (volt) az alkatrész, úgyhogy talán jobb ezt megcsinál(tat)ni...lehet hogy a bontott blokk ugyanígy széthullik x nap után
aztakurva hát nem tudom.. sztem jó állapotú bontott blokkot elég nehéz lesz találni, lehet inkább a felújítás marad
Sziasztok!

Nincsen egy hónapos büszke szerzeményem dr350,erős kopogo hangot hallatot magábol...szétszedtem vagyis levettem a szelepfedelet és rommá ment minden,szelepemelő himbák rommá vannak kopva szivó himba úgy lötyig tengelyirányba mint az állat itt nem volt meg a szélén a hézaglolo alátét mindenhol reeszelék,olajzofurat a vezérműtengelynek tiszta reszelék vezérmütenegely csapágyaszás kuka rommákopott,szelepfedélen csaapágy másik fele kuka ........
Mocskos szar kedvem lett!:( Szerintetek full felújítás vagy keresek egy komplett blokkot?
Akinek müködik a mocija annak jó moccolás...legyszives helyettem is húzzatok egy gázfröccsöt!:)
20e ft ért adok neked.
üdv.
Hali!

Fesz szabályzót mennyiért adod? drz S
DRZ Alkatrészek Nagy Választékban!
Hívj vagy Írj!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
http://www.kepesmotor
.hu/motor...

Keresek 2001-es drz 400s-re (jobb oldali) lámpa kapcsolót.
Hali!

A fesz szabályzóm szart be.

Most az a kérdés, hogy érdemes-e venni egy használtat (ki tudja meddig lesz az is jó), vagy újat vegyek?

Vélemény valaki?
a napokban bazsi még kereslek csak most slick gumit vágok a konyhában::) most ezzel foglalakozom aztán anapokban meg kimérek mindent amit kell és megdumcsizzuk---