Én kipufogóstól vettem még régen 2 zacskó kipufogó gyapotot, ilyen hajszerű felépítése van, jó hosszú szálakból áll, ezt nem fújja ki a kipufogó, az tuti. Ja és 2000 magyar forintot kért érte....
Köszi, ez jó ötlet! Mondjuk eddig az ilyen finom (rövid) szálú gyapotok nem bírták egy hétnél tovább, és nincs pont olyan bojlerem, de van régi, amit nem használok, majd meglesem (azt akartam írni, hogy megkuksizom, de az kétértelmű lehet) :D
Hali!
A 40 éves hatszögletű Kalocsa/Hajdú bojlerben lévő szigetelés, extra minőségű hófehér üveggyapot. Az az igazi bökős fajta, ha valaki azzal megtömi tuti jó lesz.
DRZ be supermoto szettnek a két felni tárcsákkal eladó----gilera sp01 ből a tárcsákat igény szerint fényesre polírozom----30 605 6883
35-40.000ft körül a postát én állom ............vagy akár más motorba eladó dr xr satöbbi---készre faragva drzbe 45-50 000ft távtartókkal ..
az ezüst felnik cb 500 ból valók drzbe faragva 65000 ft távtartókkal készre csinálva---
Jó lenne az üvegszövet háló, de azért az gáz, hogy ki kell égnie, és azzal fel is lazul. Más szakmai területeken nincs tiszta üveggyapot, ami jól kezelhető? Ha jól emlékszem van valami üvegpaplan, de nem emlékszem már hol használják, talán műanyag csónak és egyéb készítésekor?! Azon kívül van a gipszkarton szerelésnél használatos hézagerősítő csík, de az nem biztos, hogy olcsón jönne ki, mert extra vékony, keskeny csík, kis tekercsben.
Szia! :)
Kár, hogy nem felel meg a DRZ, neked "ingyen" adnám (de csak mert jó csaj vagy!) :D Komolyra fordítva a szót, nem vicceltem :)
Amúgy bizton állíthatom, hogy egy Husqvarna TE 510, méretileg kisebb a DRZ-nél, amennyiben alacsonyabbat keresel. Tesztvezetésben is tudok segíteni :)
Eladó cuccaim között megtalálod a DRZ-t is, az ára azért annyi, mert nem akarok mindenáron megszabadulni tőle, egyébként alkuképes.
Aksi - motoroztam vele egyet, aztán pár nap múlva már nem indította, megmérve a feszültséget először 25%, majd pár másodperc múlva már 100% - mintha már ki lett volna sülve nagyrésze.
Ez is garis - fél év - visszaküldtem, de inkább az árát kérem vissza (elvileg lehet) és veszek valami jobb minőségűt
DRZ túl nagy lenne nekem terepre (ccm és magasságra is). Valami kisebb pörgősebb motor kellene.
Mentem már terepen DRZ-vel, de rájöttem, még nőnöm kell a feladathoz
Nem tudom a nem túl drága mit jelent a Te olvasatodban -ugye mindenki másképp áll anyagilag- de ha megnézed pár hozzászólással lejjebb ott a motorom, ami épp eladó. Ha érdekes lehet Neked, akkor az árról bővebben telefonon egyeztetünk. Üdv!
Egyenlőre még csak érdeklődés szintjén keresek eladó (jó állapotú, nem túl drága) krossz mocit.
Előnyben Suzuki, Honda, Yamaha.
Ha esetleg tudtok valamit, küldjetek linket nyugodtan.
Mit jelent az, hogy az első használatnál megadta magát? Mi történt?
Csak azért, mert minden akkumulátor garanciális, tehát én először is visszavinném és kérnék egy másikat...
Ti milyen aksit ajánlanátok/használtok drz-be?
Én most vettem egy Poweroad típusút, de az első használat után megadta magát, mondjuk elég olcsó is volt (6000ft) , úgyhogy most inkább vennék valami tartósabbat (Yuasa-ba azért nem invesztálnék 30-at)
Mikor vetted, hol vetted, és mekkora az a zacskó?