Kéne nekem egy kis segitség vagy tanácsadas.Az volna a gondom,hogy a dr350-emen beállítottam a szelephézagot(szivo 0.05,kipuff 0.1)és ezekkel az értékekkel hidegen nagyon nagyon nehezen indul,majdnem addig kell tekernem mire lemerül az akksim,de ha elindult melegen gyönyörüen pöccröff indul,ha viszont nagyobb szelephézagot hagyok könnyen indul hidegen melegen,de hát ugye szelephangja van,amit én nem akarok!ötlet esetleg:rossz a szivatom vagy rossz értékre raktam?
Amugy egy '98 dr350 sk42a motorszámu önindítós gépről lenne szó:
ha van valakinek ötlete szivesen hallgatom!
Sziasztok !
Szeretném megtudni, hogy mennyibe kerülhet Suzuki DR 125-ös motorhoz egy háttsóteló. Előre is köszönöm !
+ Van egy Kawasaki KVF 700ccm típusú quad a képesmotor.hu oldalon elég "olcsó" áron a többihez képest. Vajon miért ennyi az ára, milyen lehet az állapota, érdemes-e megvenni ? Köszi!
Hát pontosan nem emlékszem,az egyiken elég nagyokcska volt a fesz,a másik kettőn annyira nem.A multim a 200 V-ig álláson volt.Alapjáraton mértem,kicsit ugrált,de az szerintem természetes az alapjárat ingadozás miatt.Ha már azon a 3 szálon sincs áram akkor lehet a generátorod szórakozik.
Köszi a gyors választ, de úgy néz ki , h a fesszabályzó lessz a bűnös. Átmozgattunk mindent,de semmi a generátortól neked mennyi fesz jött fel szálanlént?
Szia!Én azt a csatit takarítottam meg ami a fesszabályzóról megy az akksira.Egy két vezetékes csati,fekete.Az egyik vezeték piros a másik fekete,ez viszi a töltést az akksira.A karbi és a légszűrő ház között lesz valahol,a fesszabályzó háromlábas csatija körül.Azt is érdemes megsasolni,megpiszkálni.Sok sikert,és remélem jó lesz!
10eft+ posta a kettő!
06-20-5-636-213
Ugye hidegen állítod?
Szerintem 0.08-0.13 még OK. Ez a felső határ, ha itt jó akkor no problem. A hidegindító biztos jó ha nagyobb hézaggal pöccen...
Kéne nekem egy kis segitség vagy tanácsadas.Az volna a gondom,hogy a dr350-emen beállítottam a szelephézagot(szivo 0.05,kipuff 0.1)és ezekkel az értékekkel hidegen nagyon nagyon nehezen indul,majdnem addig kell tekernem mire lemerül az akksim,de ha elindult melegen gyönyörüen pöccröff indul,ha viszont nagyobb szelephézagot hagyok könnyen indul hidegen melegen,de hát ugye szelephangja van,amit én nem akarok!ötlet esetleg:rossz a szivatom vagy rossz értékre raktam?
Amugy egy '98 dr350 sk42a motorszámu önindítós gépről lenne szó:
ha van valakinek ötlete szivesen hallgatom!
Előre is köszönöm!
8e forint a gyári új tágulási tartály. Nekem kb 1/2éve kellett..
http://www.kepesmotor.hu/motor...
06-20-5-636-213
na
gy.david@kalocsakom.hu
Suzuki DRZ E-hez keresek hűtővíz tágulási tartályt és benzincsapot. Van esetleg valakinek jó áron?
Köszi,
Z
Szeretném megtudni, hogy mennyibe kerülhet Suzuki DR 125-ös motorhoz egy háttsóteló. Előre is köszönöm !
+ Van egy Kawasaki KVF 700ccm típusú quad a képesmotor.hu oldalon elég "olcsó" áron a többihez képest. Vajon miért ennyi az ára, milyen lehet az állapota, érdemes-e megvenni ? Köszi!
htc.jimbeam@gmail.com
Nincs valakinek ilyen, a képen látható doboztartója eladó?
köszi
neki szinte mindene van-----régebbi tipusokhoz is--
70 205 5754
30 8557633
sok sikert
Az én mocimon volt.
Made in homemade!
Saválló acél, csatlakozása 60mm, benne 40-es perforált cső, körülötte salakgyapot.
Nem túl szép külseje ellenére brutálisat szól.
6000ért postával együtt vihető.
Van egy elado esőruhám 18volt ujonan 12ért lehet vinni!
Szép napot!