Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DRZ Alkatrészek Nagy Választékban!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Ócsa -Dabas Jó?
Sziasztok! Van valaki Kecskemét környékéről?
Hé!
Ne fizesd tovább a törlesztőt.Ha nem te voltál a hunyó a balesetben akkor az okozó kötelező biztosítója megtéríti a károdat!
Hasonló cipőben jártam!
Hali!

Kb 2 hónapos az akksim, lemerült..

Mértem töltést, Álló motornál a multiméter 11,75- öt mutat, járó motornál alapjáraton 12,10, magas fordulaton is csak 12,40 V körül.

Mi lehet a gond? Fesz szabályzó? Vagy a tekercseknél valami?

Hogy tudom pontosan megállapítani, hogy mi a baj?

Köszi a választ előre is.
Hali. Az én tekercsem most égett le, nem volt elég töltésem, elküldtem tekercseltetni, remélem a héten visszakapom, majd megírom a tapasztalatomat, remélem jó lesz.
Helló.

Légy szíves segítsetek. Mondjatok már nekem olyan oldalakat ahol DRZ tudok ÚJ alkatrészeket venni. Nem baj ha nem magyar csak találjam meg amire szükségem van Előre is köszi!
A páncélok elég széles tartományban állíthatóak, úgyhogy ha nem nagyon extrém méret se az öcsi, se a páncél, akkor nyugodtan megveheted neki!
Ismerős történet...mondjuk én megúsztam 6 nap kómával meg nekem majd kiveszik a vasakat a csuklómból...és szerencsére a motort se hitelre vettem

Jobbulást neked, ne add fel!
Sziasztok!Valaki tudna nekem segíteni hogy hogyan kell csillapítottságot állítani sm-en.Elöl és hátul egyaránt.
Ejj vaze, jobbulást akkor
Páncéllal kapcsolatban annyit, hogy gondolom endurohoz/crosshoz kell, a méretbe kalkuláld bele, hogy mivel ezeket a vasakat télen is lehet hajtani, 1-2 melegebb felsőruha beférjen alá.
valakinek van dr -350hez eladó km óra műszerfala?
Szasz!

Tavaly volt egy elég komoly motorbalesetem Mohácsnál. Jobb kezem komolyan megsérült. Szemből jött egy autós és bekanyarodott elém én meg belementem az autó oldalába. Pécsen feküdtem 1 hónapot a traumán. Motornak annyi a roncs otthon van a kamrába + a hitelt most is fizetem a motorra. Kezem sokat javult de soha nem lesz már a régi, véglegesen van a kézfejembe vasak. úgyhogy nekem sajna egy ideig jegelődik a motorozás.
Tekercsre volna szükségem vagy esetleg van tapasztalata vkinek tekercseltetésről mert akivel beszéltem eddig senki nem ajánlotta. Nem volt szikra meg ha volt is az is szakasosan szóval nem az igazi..Innen vki járt már így?
Helló én tudok pest megye újhartyánon nagyon korrekt nekem is ők csinálták ! Nem akarom fényezni annyira de nagyon jól dolgozik és nem ül rá a melóra hanem csinálja !
Eladó DRZ
Pink motors 700-800Ft/db szemben a 4500Ft os eredetivel!
Még mindig kéne egy jó pesti szerelő.. tudtok valakit ajánlani?
és honnan vettél fúvókát? mezei motorosboltba kapok hozzá? vagy dynojet kit kell?
nem kell én egy fúvoka cserét max 5 perc alatt megcsinálok!

igen,ez az!
akkor azok mások, mert ez a belsejében van holnap megnézem a főfúvókát meg az alapjáratit akkor, de én vmi baszott nagyra számítok
nincs msn-em sajna!
Mindkettő a karbi alján lévő 17es kulcsnyílású csavarnak látszó fedél alatt van a fő ( ezt van legkívül egy hosszú hatlapfejű fúvóka) és az alapjárati (ez mélyen van hosszúkás, sima csavarhúzó fejű) is!
85ös az egyik se lehet! Talán 185, a hatlapfejüt nézted?