Helló Nekem is az olaj bajom van hidegen vagy 2perc járatás után v üzemi hőmérsékleten kell megnézni a szintet ? Amúgy köszi a segítséget a szuszogó cső volt meg törve! De mióta rá tettem az új kipufogót azóta épp hogy bemelegítem és húzok neki 1 gázt füstöl egy kicsit pedig kb 40-45 üzem óra van benne mitől lehet? olaj/ szűrök cserélve !
Mit szóltok a júli. 9-10 vagy 16-17-ei hétvégéhez?
Tavaly is nagyon jó volt, bár sz@rrá áztunk a szakadó esőben.
Szvsz csináljuk azt, hogy a túra előtt 2-3 nappal nézzük a met.hu-t és eldöntjük, hogy megyünk-e.
Alapvetően aszfalt lesz, de a kaland kedvéért lesz egy "patakátkelés light" (kövezett patakmeder, kb. 20-30 cm víz) és némi földút, tehát SM-mel is abszolválható a túra.
GYERTEK MINÉL TÖBBEN!
Üdv.
Szia
Az szép teljesítmény 21. motor 29 évesen :)
Ha szoktál bandába motorozni vagy szeretnél akkor hozzánk csapódhatsz néha néha, Debrecen környékét járjuk
Nekem is van sm szett, csak most ez van fent
Viccet félretéve, a motort függőbe állítod, sík terepen , és a vázból kicsavarod a nívópálcás kupakot, letörlöd, aztán vissza rakod(nem csavarod be) és kiveszed és láss csodát letudod olvasni...Én égy szoktam
http://www.kepesmotor.hu/motor...
HÍVJ VAGY íRJ!
nagy.david@kalocsakom.hu
06-20-5-636-213
Tavaly is nagyon jó volt, bár sz@rrá áztunk a szakadó esőben.
Szvsz csináljuk azt, hogy a túra előtt 2-3 nappal nézzük a met.hu-t és eldöntjük, hogy megyünk-e.
Alapvetően aszfalt lesz, de a kaland kedvéért lesz egy "patakátkelés light" (kövezett patakmeder, kb. 20-30 cm víz) és némi földút, tehát SM-mel is abszolválható a túra.
GYERTEK MINÉL TÖBBEN!
Üdv.
ha kisebb mint 2,62 akkor csere azt írja a manual 2 perc alatt megtaláltam neked
DR-Z 400E uj kuplunglamella vastagságára lenne szükségem!Nincs több állitási lehetöségem!
Köszi a segitséget!
Az szép teljesítmény 21. motor 29 évesen :)
Ha szoktál bandába motorozni vagy szeretnél akkor hozzánk csapódhatsz néha néha, Debrecen környékét járjuk
Nekem is van sm szett, csak most ez van fent
Megvan még?
nem hidegen. kb 3 percet járatot függőlegesen és utána nézed meg a leírt módon a nívót.
üdv.
Viccet félretéve, a motort függőbe állítod, sík terepen , és a vázból kicsavarod a nívópálcás kupakot, letörlöd, aztán vissza rakod(nem csavarod be) és kiveszed és láss csodát letudod olvasni...Én égy szoktam
Nemrég vásároltam DRZ-t és arra lennék kíváncsi ,hogy nézzem meg az olaj szintet? Ti ,hogy szoktátok?
Előre is köszi.
:)
A szlovákiai túra google maps-es terve.
http://maps.google.hu/maps/ms?...
Akit érdekel, jelezze, kb. 140 km-ről van szó (Esztergom - Esztergom). Üdv!
Tudja valaki,hogy a DR-Z 400E uj kuplung lamelláinak mennyi a vastagsága?Köszönöm elöre is a pontos adatot! Szép napot!