Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló Nekem is az olaj bajom van hidegen vagy 2perc járatás után v üzemi hőmérsékleten kell megnézni a szintet ? Amúgy köszi a segítséget a szuszogó cső volt meg törve! De mióta rá tettem az új kipufogót azóta épp hogy bemelegítem és húzok neki 1 gázt füstöl egy kicsit pedig kb 40-45 üzem óra van benne mitől lehet? olaj/ szűrök cserélve !
DRZ 400 ALKATRÉSZEK ELADÓK!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
HÍVJ VAGY íRJ!
nagy.david@kalocsakom.hu
06-20-5-636-213
Mit szóltok a júli. 9-10 vagy 16-17-ei hétvégéhez?
Tavaly is nagyon jó volt, bár sz@rrá áztunk a szakadó esőben.
Szvsz csináljuk azt, hogy a túra előtt 2-3 nappal nézzük a met.hu-t és eldöntjük, hogy megyünk-e.
Alapvetően aszfalt lesz, de a kaland kedvéért lesz egy "patakátkelés light" (kövezett patakmeder, kb. 20-30 cm víz) és némi földút, tehát SM-mel is abszolválható a túra.
GYERTEK MINÉL TÖBBEN!
Üdv.
Igen, megvan
köszönöm szépen!
2,92-3,08 mm
ha kisebb mint 2,62 akkor csere azt írja a manual 2 perc alatt megtaláltam neked
Sziasztok!
DR-Z 400E uj kuplunglamella vastagságára lenne szükségem!Nincs több állitási lehetöségem!
Köszi a segitséget!
jaja, havaré a sárga igy lifeg már vagy 3-400km óta neki
szépen lifeg az a sárga kézvédő :) perecelés volt?
Szia
Az szép teljesítmény 21. motor 29 évesen :)
Ha szoktál bandába motorozni vagy szeretnél akkor hozzánk csapódhatsz néha néha, Debrecen környékét járjuk
Nekem is van sm szett, csak most ez van fent
Köszi mindenkinek így fogom nézni.
Hello
Megvan még?
szia
nem hidegen. kb 3 percet járatot függőlegesen és utána nézed meg a leírt módon a nívót.
üdv.
Köszi! És gondolom hidegen? Mert akitől vettem meg akiket kérdeztem ki ezt- ki azt mondott.
Volt már DR-zd ahogy néztem, ugyan úgy :P

Viccet félretéve, a motort függőbe állítod, sík terepen , és a vázból kicsavarod a nívópálcás kupakot, letörlöd, aztán vissza rakod(nem csavarod be) és kiveszed és láss csodát letudod olvasni...Én égy szoktam
Üdv mindenkinek!

Nemrég vásároltam DRZ-t és arra lennék kíváncsi ,hogy nézzem meg az olaj szintet? Ti ,hogy szoktátok?

Előre is köszi.
jónak tűnik a terv, 2-3 héttel előtte tudom pontosan megmondani megyek-e
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
:)
Nekem meló függő,de benne vagyok!
Sziasztok!

A szlovákiai túra google maps-es terve.

http://maps.google.hu/maps/ms?...

Akit érdekel, jelezze, kb. 140 km-ről van szó (Esztergom - Esztergom). Üdv!
Szeretnék venni egy drz sm mocit sopronba vagy környékén 600000ft körül vagy hitelre ha drágább.
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy a DR-Z 400E uj kuplung lamelláinak mennyi a vastagsága?Köszönöm elöre is a pontos adatot! Szép napot!
Köszi megnézem!
Megnézem.
Köszi hogy válaszoltál megfogadom a tanácsodat és megnézem ezt a lehetőséget is!