Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megérkezett a csomag!hamarosan beleprobálom a gépbe:D
Sérült, leégett, ledarált tekercselések javítása, garanciával!
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Most akarnék drz-be kormánycsapágyat venni és nézegettem neten hogy 10.000ft körül van.Ezt nem lehet csapágyboltban megvenni olcsóbban?
váltó hernyótengelyénél van még, sztem több nincs
bocs de van tényleg alul
hajtórúdon nincs tűgörgös csapágy. a váltókar tengelyén pl van
drz blokkban hol van tűgörgős csapágy? hajtórúd forgattyúscsapon oké....de ezen kívül? max 2mm átmérőjű görgőkkel.... nagyon fontos lenne.
és valakinek nicns metszeti rajza drz blokkról vagy akármiylen 3d-s programban véletlenül?
15e.ft,18e.ft
Hétvégi mókám képei..
Szia,
egy ülés mennyibe fájna?
Én meg most tömtem újra a dobot hétvégén, de túl hangos. Csere? E vagy S?
Köszi az infót, ez újdonság nekem. Kb. 5 éve voltam motorral, gumikat nézték, és nem engedtek be, de az egy túra enduro volt utcai gumikkal, odabent meg nagy volt a sár. Egy motorost biztosan láttam később is, kb. két éve, de akkor ő lehet, hogy 'hivatalosan' nem is volt ott :) Akkor mindenképpen viszem a quadot is, ha sár lesz pláne szükség lehet a négy kerékre. Ha jönne valaki, tudok kellemes, nem drága, bekerített táborhelyet a fesztivál közelében...
jah jah , én is így tudom, unokatesómék szoktak kijárni tavaly, quaddal mentek , és mondta ne is menjek motorral mert nem lehet...
Szia! Csak 4kereküek mehetnek a pályán és a környéken.
Hello!

Még nem voltam, de tudtommal kétkerekű motorral nem engednek be, mert sok volt a haláleset. Nemtudom hogy tervezted, csak nehogy koppanj a helyszínen
Szia!
Nekem sem kapcsolt még a venti,de még a hőfokjelző lámpa sem,pedig a blokk néha nagyon forró azt nem tudom hogy ez normális-e igy? Ha valaki többet tud erről a témáról mondani kérem ossza meg velünk!
Előre is kössz mindenki!
Helló Külön kapcsolóra tenném mindenképp mert tudom hogy nem nagyon akar kapcsolni ! De muszáj mert ha be megyünk a fenyves erdőbe nyáron nagyon meleg van és már egyszer majdnem meg főztem!
Tényleg, volt már innen valaki a Somogybabodi offroad fesztiválon motorral? Én most mennék (nem lábon) először, mivel készüljek, amire nem gondolnák? Sört, benzint és tartalék paripát viszek
Nem gond, olyan van nekem is. Amúgy ami van vevőm, az szórja is a jelet, csatlakozni is tudok rá, csak a net nem "jön át" telefonra.
Nem sürgős a dolog, majd csak lesz valami.
Hétvégén nem jössz Babodra?
Bocsi,de router nincs,csak vevő...
A router be lett éítve a vizsgasorba...
bocsi.....
3000,?
Nekiesni smirglipapírral....igaz lassú és szar de...
Aha hát a súlyadó nekem 9E,szóval az rendben lesz...
Akkor jó ha mindenki sokallja,nem én vagyok a hülye,bár jókor szövegelek én is mikor múlt héten már kifizettem a negyedévest(7ezer...másnak ennyi a féléves)...
Én is KBE-nél A00, 7300/év a kötelezőm, súlyadót nem tudom.
Köszi
Mit kérsz érte?