Alapvetően aszfalt, de igény esetén tudok tenni bele soft enduró szakaszokat is, max. 5-10%-ban! A Börzsönyben nem rajonganak az endurósokért, de van pár földút / erdei szakasz, ami kis kitérőt, de több kalandot jelent.
Gondolnunk kell az SM-mel jövőkre is! (Tavaly volt kettő is.)
Üdv.
Érdeklődnék hogy hajtókarhoz alsó görgö milyen áron mozog?
Mi számít jó árnak?
csapot is szoktak cserélni görgövel együtt?
vagy csak egyszerüen mérjek rá és ha nem sérült /kopott a csap akkor csak egy görgö és had szóljon
a hengerfej miatt lett bontva a motor de ha már szét van szedve akkor inkább most költök rá mint akkor amikor szét szakad az alja?
engem érdekelne, reméljük addigra megvan a jogsi is és a műszaki vizsga is...Enduro túra lenne vagy végig aszfalt/esetleg murvás út? mert akkor olyan kerékszettet pakolnék...
én simán felraktam az S/SM hátsó rendszámtábla tartót lámpával együtt, 3 csava fogja, most még annyit kell csinálnom hogy megmerevíteni a hátsó sárvédőt, mert ez az agész cucc nehéz már neki és ide oda csavarodik a jó magyar rázós utakon
Egyelőre csak közvélemény-kutatok, hogy kit érdekelne egy Esztergom-Parassapuszta-Kemence-ESztergom DRZ túra júliusban vmelyik hétvégén?
Aki messzebbről jön, sátras szállás nálunk megoldható, mint tavaly.
Tavalyi csapat? Mi a vélemény?
csessze meg fordítva írtam, szóval a futárban van a hátsó a húzókapcsoló de a webshopban nincs (cvagy én nem láttam)
Az első ami a képen is van 5000 FT volt én személyesen vettem, a szám ami a képen van az alapján rendeld, tuti jó lesz, innen http://www.bikeparts.hu/ Budapest Üllői út 206.
Hali!
Jó vastag filterolajjal kend be a légszűrőt, mondjuk Valvoline-al és vegyél bele egy új gyertyát.
Már az előző tulajának is gyertyacserével kellett volna kezdeni, nem a légszűrőházat szétvágni.
http://www.kepesmotor.hu/lanc_...
Gondolnunk kell az SM-mel jövőkre is! (Tavaly volt kettő is.)
Üdv.
Érdeklődnék hogy hajtókarhoz alsó görgö milyen áron mozog?
Mi számít jó árnak?
csapot is szoktak cserélni görgövel együtt?
vagy csak egyszerüen mérjek rá és ha nem sérült /kopott a csap akkor csak egy görgö és had szóljon
a hengerfej miatt lett bontva a motor de ha már szét van szedve akkor inkább most költök rá mint akkor amikor szét szakad az alja?
Előre is kösziii!
CSá
DR-Z 400S K4 Láncvezető görgők méretét meg tudná valaki adni?
Köszi előre is!
E-s drz-hez keresek bal oldaldeknit és kuplungkar tarto konzolt!Törött mindkettö!
Köszi a segitségeteket!
Egyelőre csak közvélemény-kutatok, hogy kit érdekelne egy Esztergom-Parassapuszta-Kemence-ESztergom DRZ túra júliusban vmelyik hétvégén?
Aki messzebbről jön, sátras szállás nálunk megoldható, mint tavaly.
Tavalyi csapat? Mi a vélemény?
üdv.
Az első ami a képen is van 5000 FT volt én személyesen vettem, a szám ami a képen van az alapján rendeld, tuti jó lesz, innen http://www.bikeparts.hu/ Budapest Üllői út 206.
Jó vastag filterolajjal kend be a légszűrőt, mondjuk Valvoline-al és vegyél bele egy új gyertyát.
Már az előző tulajának is gyertyacserével kellett volna kezdeni, nem a légszűrőházat szétvágni.
Gyári sm karbi van rajta. Én is fúvókára gyanakodtam.