Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah és 160 a vége ezzel
most fogom kipróbálni a 15-39-et majd írok arról is milyen, olyan 170re gondolok h. annyit menni fog kb
15/44
15-41et rakhatsz bele nyugodtan, azzal még 2be jönni kell kerékre neki
Sziasztok!

DRZ E-nél Sm szettel ti milyen áttételt használtok?

Nekem most 13-47 brutál rövid van, ennek ellenére nem vág hanyatt, 120-125 körül szabályoz.

Olyat szeretnék, ami végre többet tud, és ne kelljen a 14-47hez tartozó láncot vágni.

Légyszi segítsetek, ti mit használtok. Jó lenne ha 2esben még gázra egykerék, meg ilyen 150 körüli vég.
Előre 13-14em van. Hátra mit rakjak?

Köszi!

Edem
Sőt, akkor már átnézhetnénk Lengyelbe is, nem?
Háj!
Én szívesen megnézném az Alacsony-Tátrát is Hátha idén összejön
Hali Danez! Engem szerintem ismét érdekelne, de remélem most nem esik annyi eső Bár a sok víz ellenére is jó kis gurulás volt
Üdv Mindenkinek!

Supermoto DRZ-sek, tapasztaltatok olyat, hogy a gyári első féknyereg egyik dugattyúja beragad? Mit lehet vele tenni, egy alapos pucolás megoldaná a bajt? A másik tökéletesen mozog.
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy lesz-e idén drz kupa ?
Tavaly nagyon tetszett és már nagyon várom a következőt.
Előre is köszönöm!
Ha van hozzávaló célszerszámod, akkor nem kell szétszedned a hátát. Ha nincsen akkor csak úgy tudod rendesen megcsinálni ha kiveszed. Ezekkel a csavarhúzós ütögetésekkel vigyázni kell, mert könnyen megsérülhet a menet ha lepattan a csavarhúzó! A teleszkópnak ha oldalsztenderre van támasztva a motor teljesen ki kell nyomnia magát, ha függőlegesbe állítod (saját súlya alatt) kb 2cm -re üljön le, hameg ráülsz akkor kb 10cm -re üljön be.
Hali

Tudja valaki hogy mi a különbség a z E és az S drz vezérműlánc feszítöje között?
köszi szépen
Még konkrét időponton nem gondolkodtam.
Mint mondtam, a szátrazás nálunk megoldható.
A három lehetséges hétvége (nekem):
- júl. 9-10.
- júl. 16-17
- júl. 23-24

Mit szóltok?
Program: Érkezés szombat délután hozzánk, este sör, sütögetés, vidámság, sátorverés, szundi. Vasárnap reggel indulás: Esztergom-Párkányba át a Mária Valéria hídon-Szalka-Demandice-Parassapuszta (Sahy)-vissza Mo.-ra - Drégelypalánk - Nagyoroszi - Nógrád-Diósjenői vár (vár alatt kis teraszos étteremben kaja / pihenő) - Kemence (itt is megállhatunk, szintén van egy jó kis teraszos kricsni) - Vámosmikola - Letkés - Szalka - Párkány - Esztergom. Ez kicsit hosszabb, mint a tavalyi, de reménykedjünk, hogy jobb idő is lesz!

Ki jön?

Üdv.
Ma nem tudok érte elmenni? Kocsival kiugrom érte, vagy holnap délelőtt?
Elfelejtettem.
Ha holnap jössz oda adom.
Lehet hogy csinálunk valami sm-es mókát.
üdv.
Hali!
Kanócot sikerült postára adni?
DRZ 400 ALKATRÉSZEK ELADÓK!
Fékek,Elektronikák,Vázak,Teleszkópok,Lengőkarok,Segédv
megoldjuk!
értem.. akkor bontani kell a motort hátul? vagy hozzáférek ehhez a rugófeszítőhöz? a bontást akartam megúszni... konkrétan akkor ül le nagyon, ha rajta vagyok a motoron... :D azt hittem, h ennyi elég lesz..
De csak ha egy esős saras latyakos iszapos mocsaras békalencsés endurozás után hozod
hello! hogy külön mennyiért van, azt nem tudom, de hallottam vhol egy olyanról, hogy 40 ezerért hajtókar, alsó-felső csapszeg, görgők, meg a kosár...
szép munka! vihetem az enyémet is? :D
köszi, de érzem, hogy ezzel a csavar állítgatással nem oldódik meg.... tudom, hogy milyen az, mikor a csavar állítódik el, és most nem az van...
Gondoltam megosztom veletek,úgyis ritkán posztolok! :)
Polírozgattam,meg feltettem a redbull flakont,ahogy tanácsoltátok, FBS-el!
FIGYELEM DRZS-ek! itt a motoros szezon! előzzétek meg a felesleges nagy kiadásokat! Köztudott a drz gyengepontja könnyen kitörik a váltókar illetve a fékkar oldali alatti dekni és nem lehet még heggeszteni sem mivel magnesium! uj ára nagyon drága! a MEGOLDÁS: DEKNI védő edzett aluminiumból 2.5mm vastagságú ami kényelmesen elfér a váltó illetve fékkar alatt is! most 4990ft-os akciós áron lehet vinni! PÁRBAN! 70 375 64 46 POSTA illetve személyes átvétel mehet!