Supermoto DRZ-sek, tapasztaltatok olyat, hogy a gyári első féknyereg egyik dugattyúja beragad? Mit lehet vele tenni, egy alapos pucolás megoldaná a bajt? A másik tökéletesen mozog.
Ha van hozzávaló célszerszámod, akkor nem kell szétszedned a hátát. Ha nincsen akkor csak úgy tudod rendesen megcsinálni ha kiveszed. Ezekkel a csavarhúzós ütögetésekkel vigyázni kell, mert könnyen megsérülhet a menet ha lepattan a csavarhúzó! A teleszkópnak ha oldalsztenderre van támasztva a motor teljesen ki kell nyomnia magát, ha függőlegesbe állítod (saját súlya alatt) kb 2cm -re üljön le, hameg ráülsz akkor kb 10cm -re üljön be.
Még konkrét időponton nem gondolkodtam.
Mint mondtam, a szátrazás nálunk megoldható.
A három lehetséges hétvége (nekem):
- júl. 9-10.
- júl. 16-17
- júl. 23-24
Mit szóltok?
Program: Érkezés szombat délután hozzánk, este sör, sütögetés, vidámság, sátorverés, szundi. Vasárnap reggel indulás: Esztergom-Párkányba át a Mária Valéria hídon-Szalka-Demandice-Parassapuszta (Sahy)-vissza Mo.-ra - Drégelypalánk - Nagyoroszi - Nógrád-Diósjenői vár (vár alatt kis teraszos étteremben kaja / pihenő) - Kemence (itt is megállhatunk, szintén van egy jó kis teraszos kricsni) - Vámosmikola - Letkés - Szalka - Párkány - Esztergom. Ez kicsit hosszabb, mint a tavalyi, de reménykedjünk, hogy jobb idő is lesz!
értem.. akkor bontani kell a motort hátul? vagy hozzáférek ehhez a rugófeszítőhöz? a bontást akartam megúszni... konkrétan akkor ül le nagyon, ha rajta vagyok a motoron... :D azt hittem, h ennyi elég lesz..
FIGYELEM DRZS-ek! itt a motoros szezon! előzzétek meg a felesleges nagy kiadásokat! Köztudott a drz gyengepontja könnyen kitörik a váltókar illetve a fékkar oldali alatti dekni és nem lehet még heggeszteni sem mivel magnesium! uj ára nagyon drága! a MEGOLDÁS: DEKNI védő edzett aluminiumból 2.5mm vastagságú ami kényelmesen elfér a váltó illetve fékkar alatt is! most 4990ft-os akciós áron lehet vinni! PÁRBAN! 70 375 64 46 POSTA illetve személyes átvétel mehet!
most fogom kipróbálni a 15-39-et majd írok arról is milyen, olyan 170re gondolok h. annyit menni fog kb