Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali ha nem kel el én is vevő vagyok rá
suliba vagyok csütörtök estig, de ha sürgős v.kit otthon megkérek mérje meg de ahogy néztem első középen 3-4 hátsó 2-3 mm szélei mind2-nek szinte kopásmentesek
Hali!
Postai úton működhet csak a dolog.De még mielőtt lezsíroznánk az üzletet,egy bordamélységet a futófelület szélén és középen mérnél nekem mindkét gumin?
Köszi
Helló
Rendben postázzam vagy környékbeli vagy és személyesen át tudod venni? a posta 1690 Ft
Adatlapomon megtalálod az e-mail címemet!
Hali!
Engem érdekelne,ha megvan még.
Nagyon szépen megköszönném ha csinálnál róluk képet és elküldenéd!elöre is köszi Bálint
Felőlem rendben van!
Estefelé leszek, ha adsz egy email címet akkor elküldöm az én címem és már küldheted is!
5ért a tied, és Én állom a posta költséget. Megfelel?
Hátulra egy 850 Ft os húzókapcsolót rugóval (hasonló mint a simson Enduron van), amihez hajlítottam egy L alakú lemezt és a blokk dekni csavarja alá betettem, elöre meg a felső munkahengerhez hidraulikus nyomáskapcsolót ami 5000 FT ha gondolod csinálok képet
eladó ÚJ 520 as O-ring CZ lánc
http://www.kepesmotor.hu/lanc_...
enjoy87!te hogy csináltad meg a gépre a féklámpát?milyen féklámpa kapcsolot raktál rá?
nekem k4 "E" van de abban is rugós...
Üdv mindenkinek.
Olyan problémám van,hogy a DRZmen E változat2002 évjárat vezérmű láncfeszítő meg adta magát.eltört bent a rugó.nem fogasléces feszítő volt bent hanem az S modellé.
Kérdésem:jó-e bele a fogasléces feszítő?
meg az enyémen még víszintesen van a felfogató csavar furatja.
Segítsetek légyszí-már 2 hete áll a motorom :(
Cserélnék, vennék, keresek (DRZ 400E):
- Gyári vagy sport kipufogó rendszert
- Téli és nyári motoros kesztyűket
- Motoros mezt protektorokkal (XL méretben, sárga szín előny)
- Cross sisakot, nyitható plexivel
- Wifi routert PC-hez

Cserélnék, kínálok:
- Krossz kerékszettet tárcsákkal, jó gumikkal kompletten (110e)
- Alu kartervédőt(4e)
- Utángyártott féktárcsa párt (1 első, 1 hátsó) (15e)

Továbbá, enduro gumik (18"-21")
- Első: Conti Escape 90/90-21, kb. 60%-os (5e)
- Hátsó: Conti Escape 4.10-18, kb. 40%-os (3e)

iiulaszlo KUKAC gmail.com
06209194144
FIGYELEM DRZS-ek! itt a motoros szezon! előzzétek meg a felesleges nagy kiadásokat! Köztudott a drz gyengepontja könnyen kitörik a váltókar illetve a fékkar oldali alatti dekni és nem lehet még heggeszteni sem mivel magnesium! uj ára nagyon drága! a MEGOLDÁS: DEKNI védő edzett aluminiumból 2.5mm vastagságú ami kényelmesen elfér a váltó illetve fékkar alatt is! most 4990ft-os akciós áron lehet vinni! PÁRBAN! 70 375 64 46 POSTA illetve személyes átvétel mehet!
Gratula. Üdv a klubban.
Sziasztok!

Időpont még nincs. Felvetek egy-két dátumot, aztán szavazunk.
Nekem csak a július jön szóba, mivel augusztusban születik a harmadik gyerekünk, úgyhogy akkor félre lesz téve a motor.
Igyekszem összeállítani egy normális túratervet (megállók, pihenők, pizza, sör, miegyéb). Szvsz jó kis kör lesz ez a 130-140 km, NYÍLT TÚRA - BÁRKI JÖHET, nem csak DRZ-vel. Lesz időnk bemenni pl. Kemencén a teraszos pizzériába, vagy másik alternatíva a kis teraszos étterem a nógrádi vár tövében. Kiváló a konyhájuk! Na jó, leállítom magam, hamarosan jelentkezem a konkrét tervvel.
KARESZ, mi van veled, nagy ember? Hallgatsz mint sz@r a fűben... műxik az a motor vagy nem?

Üdv.
Alul a húzó, felül a nyomócsillapítást tudod állítani. H=hard, S=soft értelemszerűen!
Egy 4 dugós féknyereg már elég kell legyen http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
sok az alternativa, ha összejönne a jó munkahely akkor visszatérnék egy crossal(Suzuki vagy Kawa 4t) az Endurocross bajnokságba, ha bejön az utca egy KTM 640 LC4, ha pedig ez a vegyes ide oda csere-bere kerékszett akkor 2006 körüli 450 EXC
Hát igazából én se tudom mit csináljak:Dmi lesz a kövi?
én nem nagyon akarok költeni iylenekre, úgyse hosszú távra tervezem a gépet...meg kezdő motoros vagyok utcán...
hát én is gyárival mentem pályanapozni meg is égett szépen és nap végére nem lett fékem:D Probálok szerezni valami gyorsasági motornak a rendszerét:D