suliba vagyok csütörtök estig, de ha sürgős v.kit otthon megkérek mérje meg de ahogy néztem első középen 3-4 hátsó 2-3 mm szélei mind2-nek szinte kopásmentesek
Hali!
Postai úton működhet csak a dolog.De még mielőtt lezsíroznánk az üzletet,egy bordamélységet a futófelület szélén és középen mérnél nekem mindkét gumin?
Köszi
Hátulra egy 850 Ft os húzókapcsolót rugóval (hasonló mint a simson Enduron van), amihez hajlítottam egy L alakú lemezt és a blokk dekni csavarja alá betettem, elöre meg a felső munkahengerhez hidraulikus nyomáskapcsolót ami 5000 FT ha gondolod csinálok képet
Üdv mindenkinek.
Olyan problémám van,hogy a DRZmen E változat2002 évjárat vezérmű láncfeszítő meg adta magát.eltört bent a rugó.nem fogasléces feszítő volt bent hanem az S modellé.
Kérdésem:jó-e bele a fogasléces feszítő?
meg az enyémen még víszintesen van a felfogató csavar furatja.
Segítsetek légyszí-már 2 hete áll a motorom :(
Cserélnék, vennék, keresek (DRZ 400E):
- Gyári vagy sport kipufogó rendszert
- Téli és nyári motoros kesztyűket
- Motoros mezt protektorokkal (XL méretben, sárga szín előny)
- Cross sisakot, nyitható plexivel
- Wifi routert PC-hez
Cserélnék, kínálok:
- Krossz kerékszettet tárcsákkal, jó gumikkal kompletten (110e)
- Alu kartervédőt(4e)
- Utángyártott féktárcsa párt (1 első, 1 hátsó) (15e)
Továbbá, enduro gumik (18"-21")
- Első: Conti Escape 90/90-21, kb. 60%-os (5e)
- Hátsó: Conti Escape 4.10-18, kb. 40%-os (3e)
FIGYELEM DRZS-ek! itt a motoros szezon! előzzétek meg a felesleges nagy kiadásokat! Köztudott a drz gyengepontja könnyen kitörik a váltókar illetve a fékkar oldali alatti dekni és nem lehet még heggeszteni sem mivel magnesium! uj ára nagyon drága! a MEGOLDÁS: DEKNI védő edzett aluminiumból 2.5mm vastagságú ami kényelmesen elfér a váltó illetve fékkar alatt is! most 4990ft-os akciós áron lehet vinni! PÁRBAN! 70 375 64 46 POSTA illetve személyes átvétel mehet!
Időpont még nincs. Felvetek egy-két dátumot, aztán szavazunk.
Nekem csak a július jön szóba, mivel augusztusban születik a harmadik gyerekünk, úgyhogy akkor félre lesz téve a motor.
Igyekszem összeállítani egy normális túratervet (megállók, pihenők, pizza, sör, miegyéb). Szvsz jó kis kör lesz ez a 130-140 km, NYÍLT TÚRA - BÁRKI JÖHET, nem csak DRZ-vel. Lesz időnk bemenni pl. Kemencén a teraszos pizzériába, vagy másik alternatíva a kis teraszos étterem a nógrádi vár tövében. Kiváló a konyhájuk! Na jó, leállítom magam, hamarosan jelentkezem a konkrét tervvel.
KARESZ, mi van veled, nagy ember? Hallgatsz mint sz@r a fűben... műxik az a motor vagy nem?
sok az alternativa, ha összejönne a jó munkahely akkor visszatérnék egy crossal(Suzuki vagy Kawa 4t) az Endurocross bajnokságba, ha bejön az utca egy KTM 640 LC4, ha pedig ez a vegyes ide oda csere-bere kerékszett akkor 2006 körüli 450 EXC
Postai úton működhet csak a dolog.De még mielőtt lezsíroznánk az üzletet,egy bordamélységet a futófelület szélén és középen mérnél nekem mindkét gumin?
Köszi
Rendben postázzam vagy környékbeli vagy és személyesen át tudod venni? a posta 1690 Ft
Engem érdekelne,ha megvan még.
Estefelé leszek, ha adsz egy email címet akkor elküldöm az én címem és már küldheted is!
Az első innen http://www.futarmotorosbolt.hu...
http://www.kepesmotor.hu/lanc_...
Olyan problémám van,hogy a DRZmen E változat2002 évjárat vezérmű láncfeszítő meg adta magát.eltört bent a rugó.nem fogasléces feszítő volt bent hanem az S modellé.
Kérdésem:jó-e bele a fogasléces feszítő?
meg az enyémen még víszintesen van a felfogató csavar furatja.
Segítsetek légyszí-már 2 hete áll a motorom :(
- Gyári vagy sport kipufogó rendszert
- Téli és nyári motoros kesztyűket
- Motoros mezt protektorokkal (XL méretben, sárga szín előny)
- Cross sisakot, nyitható plexivel
- Wifi routert PC-hez
Cserélnék, kínálok:
- Krossz kerékszettet tárcsákkal, jó gumikkal kompletten (110e)
- Alu kartervédőt(4e)
- Utángyártott féktárcsa párt (1 első, 1 hátsó) (15e)
Továbbá, enduro gumik (18"-21")
- Első: Conti Escape 90/90-21, kb. 60%-os (5e)
- Hátsó: Conti Escape 4.10-18, kb. 40%-os (3e)
iiulaszlo KUKAC gmail.com
06209194144
Időpont még nincs. Felvetek egy-két dátumot, aztán szavazunk.
Nekem csak a július jön szóba, mivel augusztusban születik a harmadik gyerekünk, úgyhogy akkor félre lesz téve a motor.
Igyekszem összeállítani egy normális túratervet (megállók, pihenők, pizza, sör, miegyéb). Szvsz jó kis kör lesz ez a 130-140 km, NYÍLT TÚRA - BÁRKI JÖHET, nem csak DRZ-vel. Lesz időnk bemenni pl. Kemencén a teraszos pizzériába, vagy másik alternatíva a kis teraszos étterem a nógrádi vár tövében. Kiváló a konyhájuk! Na jó, leállítom magam, hamarosan jelentkezem a konkrét tervvel.
KARESZ, mi van veled, nagy ember? Hallgatsz mint sz@r a fűben... műxik az a motor vagy nem?
Üdv.