full gyári és megmondom őszintén egy rakat szarnak tartom , de lehet azért mert előtte KTM em volt és azért az pontosabb volt és határozottabb. Utcai körülmények közt az én stílusomban meglehet vele állni de pályára tuti nem alkalmas, enduroban még jó.
Majd ,ha meglesz a Jogsim megyek én is Kalocsára DRZ vel , barátnőm ott lakik :) reméljük ez nyár közepére már így lesz és akkor beszálnák egy gurulásba a környéken...
Elöl mindenképpen laposcsavarhúzóval :P érdemes állítani a teleszkóp alján és a tetején tekergetve, ha bizonyosan nem volt cserélve teló olaj akkor azt érdemes megejteni, mert fris olajjal az igazi a szerkezet. A jó beállítás relatív , terepviszonynak megfelelően kell és a saját súlyodhoz, ha nincs benne tapasztalatod elleszel vele egy darabig az biztos ....
Nem én árulom...telefonszámot tudok adni,az egész szett:hűtő,váz,dekni,kartervédő 28 egyben azt hiszem!
De külön külön is ad el a srác!
06302402317
Ezt a számot hívd!
Hali 2 hete tulajdonosa lettem egy drz-nek.
Olvasgatom a fórumot de nem nagyon találtam leírást arról hogy hogyan lehet állítani a teleszkópokat.Drz-e ről van szó.
Köszi:)Íme egy kép:)
Hűű, a dugó az nemtudom, hogy milyen, a henger gyári, nagyobb persellyel És minden más gyári, leömlő, karbi, légszűrő. Majd nyomunk pár gyorsulást Kalocsán
Hát beadtam kipufogogyártó mesterhez ő fölpolirozza és kitömi uj jobb fajta üveggyapottal.Azt mondta szebb lesz mint régen. És rendeltem uj táblát rá yoshimura kereskedötől . Már remélem kövi pályanapon nem lesz semmi gond.Csak a elsőfékem nagyon szar nap végére már annyira kifényesedett hogy szinte első fék nélkül mentem
De külön külön is ad el a srác!
06302402317
Ezt a számot hívd!
Olvasgatom a fórumot de nem nagyon találtam leírást arról hogy hogyan lehet állítani a teleszkópokat.Drz-e ről van szó.
Köszi:)Íme egy kép:)