Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyi
Eladó ha kell valakinek.Felső egyszer, nadrág 3 szór volt rajtam.
Ha esetleg olyant szeretnél,melybe bele van marva a jobb oldali deknibe az is,hogy DR-Z,akkor itt van..5.000 ft párban!
Valaki nem-e tud vhol drz matricát olcson?
Jah tényleg Holnapra kész szebb lesz mint uj korában
Bocsi a zavarásért!azt akarom megkérdezni h milyen féklámpa kapcsolokat raktál a gépre?és mennyibe volt kb?
Az jó lenne.Mikor?
Én még csak olyan 60e km-t (ennek tekintélyes részét Bp-n) mentem olyan motorral amin nem volt
Sziasztok tud e valaki ledes hátsó lámpát ?
nekem sajna nicns meleg helyen a motor télen, de nem is raktam el az is igaz, egy héten többet motorztam mint most van időm... beindítás előtt egy órával mindig melegre vittem a mocit , az akkut meg csepptöltővel töltögettem néha néha...
Nem még a gyári akksi van benne most múlt 4 éves, hibátlan (szerencsére)!
Télen meleg helyen szoktam tárolni feltöltés után + január végén rátöltök, azáb beszerelés előtt mégegy töltés, eddig minden motoron így csináltam és elég jól bírják így az akkuk!
Sziasztok!

Kösz a véleményeket akksi ügyben. Akkor látom, hogy nem nagyon kell reménykedni "hosszú élettartamban" új vásárlása esetén sem.

Jó motorozást mindenkinek!
Üdv.

U.i.: Valakit érdekelne a tavalyi Esztergom-Parassapuszta-Kemence-Nógrád-Esztergom körtúra megismétlése? Karesz, Zander, többiek?
nah igen az a 2 személyes dolog, nekem is benne van az E papirjaiban, csak lábtartó nicns sehol...
Elvileg 2 személyre van vizsgáztatva, és hát ugye becsípheti az utas trepéznadrágját vagy cipőfűzőjét a lánc. Nem hülyeség, de én csak egyedül megyek és csizmában...:))
Nem árt ha az ember sokat mozog közúton meg városban jól jöhet...
Index minek
NEkem már van féklámpám meg elöl hátul is kapcsoló, sebességmérésre meg egy bringás óra. Kormánykapcsolót meg tettem fel egy Honda NSR ét, mindent tud, fénykürt, duda, index és 3 állású kapcsoló. Ha lesz még keret kap indexeket is a paripa, és akkor már majdnem teljesen streetlegal lesz :)
Ment a buszom, szóltam volna de még a pályán voltál. Én pedig siettem. Mindjárt hívlak
Hogy ne legyen szabadon a lánc és a lánckerék.
Héj.
Haza ugrottam a kanócé addigra leléptél.
üdv.
Ja, tegnap egy DRZ-s srác a Kaloringen
Én a DRZ E-vel kapcsolatban azon szoktam mindig röhögni, hogy a súly- és/vagy költségcsökkentésbe a féklámpa meg a kapcsolói már nem fértek bele, de a spirálos meghajtású km-számláló meg a gyújtáskapcsoló igen
Hozzá volt állítva a karburátor a dobhoz?
Ezt én is hallottam, de miért? Mi olyan szerepe van, ami közlekedés szempontjából szükséges?
Ha utcán akarod használni hagyd fent mert ugatnak érte a rendőrök!