nekem sajna nicns meleg helyen a motor télen, de nem is raktam el az is igaz, egy héten többet motorztam mint most van időm... beindítás előtt egy órával mindig melegre vittem a mocit , az akkut meg csepptöltővel töltögettem néha néha...
Nem még a gyári akksi van benne most múlt 4 éves, hibátlan (szerencsére)!
Télen meleg helyen szoktam tárolni feltöltés után + január végén rátöltök, azáb beszerelés előtt mégegy töltés, eddig minden motoron így csináltam és elég jól bírják így az akkuk!
Elvileg 2 személyre van vizsgáztatva, és hát ugye becsípheti az utas trepéznadrágját vagy cipőfűzőjét a lánc. Nem hülyeség, de én csak egyedül megyek és csizmában...:))
NEkem már van féklámpám meg elöl hátul is kapcsoló, sebességmérésre meg egy bringás óra. Kormánykapcsolót meg tettem fel egy Honda NSR ét, mindent tud, fénykürt, duda, index és 3 állású kapcsoló. Ha lesz még keret kap indexeket is a paripa, és akkor már majdnem teljesen streetlegal lesz :)
Én a DRZ E-vel kapcsolatban azon szoktam mindig röhögni, hogy a súly- és/vagy költségcsökkentésbe a féklámpa meg a kapcsolói már nem fértek bele, de a spirálos meghajtású km-számláló meg a gyújtáskapcsoló igen
Télen meleg helyen szoktam tárolni feltöltés után + január végén rátöltök, azáb beszerelés előtt mégegy töltés, eddig minden motoron így csináltam és elég jól bírják így az akkuk!
Kösz a véleményeket akksi ügyben. Akkor látom, hogy nem nagyon kell reménykedni "hosszú élettartamban" új vásárlása esetén sem.
Jó motorozást mindenkinek!
Üdv.
U.i.: Valakit érdekelne a tavalyi Esztergom-Parassapuszta-Kemence-Nógrád-Esztergom körtúra megismétlése? Karesz, Zander, többiek?
Haza ugrottam a kanócé addigra leléptél.
üdv.