Szasztok! Most lettem DRZ S tulaj és egy kis segítségre lenne szükségem hátha találkozott már valaki ilyen problémával. Alacsony fordulaton 4.-ben menet közben olyan 50-60 km/h környékén nem egyenletesen megy a gép, nagyon enyhe rángató tünetet produkál. Ha oda tekerek akkor viszont megy rendesen. Valaki tud segíteni?
nézd mit találtam, ez lesz az ami nekünk kell http://biker-world.hu/kategori...(BC1112)&hivo_cat_id=516&h_hivoszint_i
d=3&h_cat_id=516&path_marka=Suzuki&path_tipus=DR-Z%20400S&path_evjarat=
2004%20(BC1112)
az elég nagy ház ha nem mozdul meg, nekem azért enynire nem gáz... a dugattyút ha veszed ki ne nagyon forgasd az nem biztos hogy jó ötlet, karmantyú készlet szerintem benne van kb 10 e. be,
Szia NEKem E van de 2 dugós nisin féknyereggel, lehet ugyanaz, és nehezen jár az egyik fékdugattyú, már kipucoltam, jobb lett, de nem együtt mozog szemmel láthatóan, ez hiba mert amikor a jó fel fekszik a tárcsára a másik akkor indul el és ez olyasmi érzetet adhat mintha levegős lenne, Nekem ez a tapasztalatom... Következő Etap jön karmantyú csere...
Szeva!
Kupa nem lesz idén.
Sajna nem vagyunk olyan marha vastagok.
Találkozó,versennyel az viszont lesz.
Orgoványon a Dűne SE hazájában,pünkösd utáni szombaton.
Még nem tuti,a hétvégén eldől.
Szerényebb körülmények között,viszont k.va jó endúrós pályán.
mennyi összkilóméterre gondoltál? 1 napba ha belefér én benne lennék valószinű, meg ez ilyen dombos kanyargós vidék, ugye?
egy maps.google.com-os utvonaltervet belinkelhetnél vagy egy printscreent-t róla
Üdv
Köszi a türelmes választ:)
Nem vok egy matematikus, de: ha elől egyet csökkentek, az olyan mintha hátul 2,5el növelném.
Tehát. A 15-41 az olyan mint a 13-46. Lesz vmi különbség a 13-47hez képest?
Vagy hüle vok?:)
http://biker-world.hu/egyterme...
d=3&h_cat_id=516&path_marka=Suzuki&path_tipus=DR-Z%20400S&path_evjarat=
2004%20(BC1112)
Lessz reptéres buli.
üdv.
Köszi, jövő héten kipuccantom ha a suliba leszek, aztán meglátjuk mit fog érni Karmantyút nem szeretnék cserélni
Kupa nem lesz idén.
Sajna nem vagyunk olyan marha vastagok.
Találkozó,versennyel az viszont lesz.
Orgoványon a Dűne SE hazájában,pünkösd utáni szombaton.
Még nem tuti,a hétvégén eldől.
Szerényebb körülmények között,viszont k.va jó endúrós pályán.
egy maps.google.com-os utvonaltervet belinkelhetnél vagy egy printscreent-t róla
Üdv