Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem jó lesz, mert a 15-44hez pont optimális a 112es lánc, az az egy fog elöl sokat nem osztszoroz...
hello. Közben már rájöttem, csak az első lánckerékkel számoltam:) 14-44 kijön 112es lánccal vajon?
Köszi a türelmes választ:)
Rosszul irtad! 15 41 sosem egyenlő a 13 46-tal! ég és föld a különbség! de 15 44et ajánlom neked ahhoz 112es lánc kell, 15-41hez meg 110es!
hali
Nem vok egy matematikus, de: ha elől egyet csökkentek, az olyan mintha hátul 2,5el növelném.

Tehát. A 15-41 az olyan mint a 13-46. Lesz vmi különbség a 13-47hez képest?
Vagy hüle vok?:)
nem lehet hogy 4ben már túl alacsony fordulaton megy 50-nel?áttétel függő, de sztem tuti!
Szasztok! Most lettem DRZ S tulaj és egy kis segítségre lenne szükségem hátha találkozott már valaki ilyen problémával. Alacsony fordulaton 4.-ben menet közben olyan 50-60 km/h környékén nem egyenletesen megy a gép, nagyon enyhe rángató tünetet produkál. Ha oda tekerek akkor viszont megy rendesen. Valaki tud segíteni?
Az is kéne Új, vagy alig használt, gyári sm-hez. Köszi
Van valami.
Rendben. Első fékbetéted van?
Ejha, sok lóvét elkérnek pár darab gumiért
what a fuck? nem megy a linkelés?
http://biker-world.hu/egyterme...
Értem, köszi, jövő héten kiderül
nézd mit találtam, ez lesz az ami nekünk kell http://biker-world.hu/kategori...(BC1112)&hivo_cat_id=516&h_hivoszint_i
d=3&h_cat_id=516&path_marka=Suzuki&path_tipus=DR-Z%20400S&path_evjarat=
2004%20(BC1112)
az elég nagy ház ha nem mozdul meg, nekem azért enynire nem gáz... a dugattyút ha veszed ki ne nagyon forgasd az nem biztos hogy jó ötlet, karmantyú készlet szerintem benne van kb 10 e. be,
Holnap ok.
Lessz reptéres buli.
üdv.
Az egyik egyáltalán nem mozog, ezért ferdén kopik be a fékbetét, súroló hangot ad ki, és a fékhatás sem olyan
Hali!
Köszi, jövő héten kipuccantom ha a suliba leszek, aztán meglátjuk mit fog érni Karmantyút nem szeretnék cserélni
Szia NEKem E van de 2 dugós nisin féknyereggel, lehet ugyanaz, és nehezen jár az egyik fékdugattyú, már kipucoltam, jobb lett, de nem együtt mozog szemmel láthatóan, ez hiba mert amikor a jó fel fekszik a tárcsára a másik akkor indul el és ez olyasmi érzetet adhat mintha levegős lenne, Nekem ez a tapasztalatom... Következő Etap jön karmantyú csere...
Szeva!
Kupa nem lesz idén.
Sajna nem vagyunk olyan marha vastagok.
Találkozó,versennyel az viszont lesz.
Orgoványon a Dűne SE hazájában,pünkösd utáni szombaton.
Még nem tuti,a hétvégén eldől.
Szerényebb körülmények között,viszont k.va jó endúrós pályán.
Igy vettem a gépet de le akarom 15-re cserélni.
Öcsém,nagyon ügyes gyerek vagy!
nem jó előre kicsit tenni mert akkor hátra is kicsi kell és hamar megeszi a láncvezetőt
mennyi összkilóméterre gondoltál? 1 napba ha belefér én benne lennék valószinű, meg ez ilyen dombos kanyargós vidék, ugye?
egy maps.google.com-os utvonaltervet belinkelhetnél vagy egy printscreent-t róla
Üdv
14/41
Én 15/39-el megyek enyém még így se megy 160 tól többet