Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia enjoy87!

Néztem a futarmotorosbolt weblapját, de nem találtam a képen látható hidraulikus nyomáskapcsolót! Segítenél abban, hogy honnan tudnék ilyen kapcsolót venni? Az első fékemhez kellene mielőbb! Várom válaszod, előre is köszi!
Hello!
Attól hogy a gáztartályon lévő állítócsavart tekergeted, attól ne is várd hogy magasabban legyen a motorod hátulja! Az csak a csillapítást szabályozza. A rúgó előfeszítést kell állítani feszesebbre, (összébb kell tekerni a rúgót) így tudod növelni a motorod magasságát.
Köszönöm!
Üdv! A számom:06302341137
Szia szeretnék 1-2 dolgot kérdezni a kerekek felfogatásáról. Ha nem szemtelenség megadnád a telószámodat és felhívnálak. Mert nehéz leírva feltenni a kérdéseimet . Eőlőre is kösz hali.
DRZ SM kormány+SM sárvédő eladó.az alábbi linkre katintva megnézheted.
Üdv.

Ne ragassz le semmit.Szerintem a gond egyszerű dugulás.Logikusan gondolva,azért van kivágva a airbox teteje, mert nagyobb fúvókát kapott a motor a gyárinál.Semmiképp ne tegyél bele nagyobb fúvókát, mielőtt nem nézted meg mekkora van most benne.Szedd szét a karbit,és pucold meg, vagy vidd el szakemberhez.Ha jól emlékszem a gyári főfúvóka az SM-ben 142,5-ös.Nyitott légszűrővel 155-őst érdemes belerakni,persze nem árt egy sportszűrő sem.A levegő csavaron teljesen betekert állásból indulva 3,5 fordulatot kell tekerni 155-ös főfúvóka esetén.
Ha nem voltam érthető hívj nyugodtan segíttek.
Tel.: 06705342572

Böcsi
Bocs a zavarásért!azt szeretnem kérdezni h hol lehet ilyen hátsó lámpát venni mint a mocidon van?
Vidd el ide újítsák FEl a Déczi futóműtuning, én merem ajánlani őket kb 15 körül megcsinálják... http://www.futomu-tuning.hu/

A motor alapjárat eltűnésére meg esetleg alapjárat állító csavar tekerésével próbálkozz a karburátoron elsőre...
Hali!
Mennyiért vetted?Egy képet dobhatnál fel róla.
A légszűrőházon zárd le az utólag vágott nyílást--próba.Ha ez sem segít,akkor fúvóka csere a karbiban,természetesen nagyobbra.Kérdés milyen karburátor van rajta,gyári sm vagy e.
sziasztok! van egy kis gondom a kis DOKI-val. hidegen szépen jár, nincs semmi baj. de melegen...... semmi alapjárat nincs. mikor megvettem, valami hasonló gondok voltak. elvittem egy szerelőhöz, nagyon kontár szerelőhöz :( kapott új hajtókart, alsó-felső csapszeget, tűgörgőt, görgőkosarat. ha elengedem a gázt alapjárat környékén, egyből leáll :( feltétlenül bontsam szét? másik bibi a hátsó telóval van. kicsit meg van a hátulja ülve a mocinak, feljebb akarom emelni, de a kiegyenlítő tartálynál hiába próbálom az állító csavart állítani "h" betű felé, egy idő után megkeményszik, nem merem tovább forgatni. félek, h valamit eltolok benne. lehet, h elszaladt a gáz belőle? ilyenkor mi a teendő? (Suzuki DRZ 400 E 2004)
Sajnos nem ez a probléma. Max fordulat közelében is (nem alapjáratról) gázadásra először dadog egyet. Kanyarból kigyorsításnál, nagyobb emelkedőkön, ahol esetleg kanyar is van, elég zavaró tényező. Ráadásul a teljesítmény sem 100-as.
azt nemtudom hogy az s-sm drzk is ezt csinálják e de a drz e az hirtelen gázadásra fullad alapjáratról. megszokható és teljes mértékben használható így is, ugyanis ugyse ugy indulsz el alapjáratról h koppra kiakasztod... pár mm gáz és ugy. ennyi
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem!
Vettem egy 2005-ös DRZ400SM-et. A gyári SM kipuffkönyökre egy gyári E dob van szerelve. A légszűrőház teteje teljesen ki van vágva.

Probléma: Minden fokozatban, minden fordulaton gyorsabb gázadásra először fulladva ránt egyet, majd késleltetve kezd el gyorsulni. Letakartam a kivágott légszűrőház nyílásának felét, semmi változás. Visszatettem a gyári dobot, azzal nagyon gyengén megy és rángat is.

A karbin nem találtam állítási lehetőséget.

Motorozni lehet így is vele, csak nagyon zavaró.

Mit lehet tenni, hogy jó legyen?
i.á 38 e
34es naci L es a felső de böven elfér alatta a protektormez
Hali!
Mi a méret, meg az ár!
Gratula hozzá! Szép gép!
Hát figyelj ez 1 használt pár gumi, az ára is végülis olyan, én nem akarom hogy utánna mocskoljanak hogy használhatatlant küldtem, de a 2mm-ert azt garantálom, szóval feszültséget nem szeretnék
Emailem:deutsch88@freemail.hu
Hali.Sok variálás és fórumolvasgatás után nemrég tulajdonosa lettem egy DRZ-nek.Két hónapja van meg a gép és az eddigi használat után tényleg csak jót tudok mondani a róla!Egyszóval megérte!
Oké,ha garantálod,hogy van legalább 2 mm a hátsón középtájékon és nem fog lekopni 1mm-re mire ideér ,akkor jöhet.Adj meg légyszíves egy e-mail címet és küldöm a címemet.
Oké. Szolj majd és akár küldheted is
na hazatelefonáltam a méretek kb azok amiket írtam!
Olivér ha Stefi021-nek nem kellene akkor a tied a gumi
Nem sürgős,de ha hazaérsz egy méretet dobhatnál.