Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halika. Na volt ma pályázás vártam hogy szolsz hogy lesz-e valami
Nézd meg, milyen végáttételed van.
Nekem full gyári az S-em, 15-44, és 4.-ben 50-nél sosem rángat.
Lehet, hogy az előző tulaj feldobott rá egy 15-41-et, azzal már esetleg rángathat.
Hali!

Van valakinek eladó berugó szettje DRZhez?
Ekkora kinalat van, nagyon jo;)
En dunaujvarosi vagyok, ha holnap nem esik mennek is erte. Mennyiert adjatok?
Hali.
Nekem van.
Küldj 1 mailt. nagy.david@kalocsakom.hu
üdv.
nekem van
Vajon az rm lancszett jo drz-re?
Koszi.
Ratettem egy blokkcsavarra, jo kozel az oninditohoz. Ugyis ott fut a legnagyobb aram.
Mar csak egy lanc kell, es mehet is!

Tenyleg!
Nincs valakinek hasznalt O Gyurus lanca? Megvennem, meg el is mennek erte, ha megegyezunk!
Sziasztok!Lenne egy problémám és hátha tud segíteni nekem valaki.Van egy SuzukiDRZ400E motorom leéget a generátor megtekerték hatalmas a szikra mégsem indul be vajon mi lehet az oka pedig a gyújtást is oda tekerték ahova kell.?Ha valaki találkozót ilyen problémával és megtalálta a hibát kérem segítsen vagy várom az ötleteket!Az EMAIL CÍMEM: feketedavid88@freemail.hu ELŐRE IS KÖSZÖNÖM
nekem le van fényképezve csak nem vagyok otthon, holnap feldobom ide ha még aktuális lesz
Hali! Valakit nem érdekel gyári drz sm kerekek gumizva? (csere enduró plussz valami)
Koszi!
Keresem, de azert nem talalom, mert a szerelo, akinel volt a blokk, betehetett egy csavart oda, ahol ennek kellett volna lennie...
Keresek a neten fenykepet drzrol, hatha talalok vezetekhelyet;)
Köszi a segítségeket. Ellenőrzök a hétvégén
Laza a lánc!
az első lánckerék felett van kicsivel jobbra a helye!
az is lehet hogy a láncod nem egyenletesen van megnyúlva, havernak is ilyen most a motorja és kibaszottul meg tudja rángatni a motort
Hello!
HELP!
Epp teszem ossze a motort, ki volt szedve a blokk, es nem tudom hova volt bekotve az akkumulator negativ polusrol lemeno label.
Egy 6-os kb 3 centis csavar fogta a helyere, valahol a blokk mogott.
Ha jol sejtem barhova kothenem a vazra, de jobban szeretnem az eredeti helyere.

Koszi
Solenoid-ot iktasd ki, dugozz le mindent a karbinál. Keverékállító csavart 2,5-3ra tekerd ki majd próba.
Akkor inkább úgy fogalmaznék, hogy optimális fordulaton megyek vele folyamatosan tehát gázadás/elvétel nélkül és érezni egy minimális egyenetlenséget.
Köszi a választ!
Sziasztok! Drz 400 E motorblokkot keresek egyben! 06 70 574 77 82
oké,akkor 14-44et megpróbálom. Remélem megfelel az elvárásoknak:)
Köszi!
minden egyhengeres rángat alacsony fordulaton, egyszerű a megoldás, visszateszel 1 sebességet...
Hali!

Én terepen 15-49-el nyomom, utcán 15-43-mal. Három patentszemet szoktam ki/be rakni 1-2 patentszemmel.

Táblázat
http://www.jtsprockets.com/52....