Nézd meg, milyen végáttételed van.
Nekem full gyári az S-em, 15-44, és 4.-ben 50-nél sosem rángat.
Lehet, hogy az előző tulaj feldobott rá egy 15-41-et, azzal már esetleg rángathat.
Sziasztok!Lenne egy problémám és hátha tud segíteni nekem valaki.Van egy SuzukiDRZ400E motorom leéget a generátor megtekerték hatalmas a szikra mégsem indul be vajon mi lehet az oka pedig a gyújtást is oda tekerték ahova kell.?Ha valaki találkozót ilyen problémával és megtalálta a hibát kérem segítsen vagy várom az ötleteket!Az EMAIL CÍMEM: feketedavid88@freemail.hu ELŐRE IS KÖSZÖNÖM
Koszi!
Keresem, de azert nem talalom, mert a szerelo, akinel volt a blokk, betehetett egy csavart oda, ahol ennek kellett volna lennie...
Keresek a neten fenykepet drzrol, hatha talalok vezetekhelyet;)
Hello!
HELP!
Epp teszem ossze a motort, ki volt szedve a blokk, es nem tudom hova volt bekotve az akkumulator negativ polusrol lemeno label.
Egy 6-os kb 3 centis csavar fogta a helyere, valahol a blokk mogott.
Ha jol sejtem barhova kothenem a vazra, de jobban szeretnem az eredeti helyere.
Nekem full gyári az S-em, 15-44, és 4.-ben 50-nél sosem rángat.
Lehet, hogy az előző tulaj feldobott rá egy 15-41-et, azzal már esetleg rángathat.
Van valakinek eladó berugó szettje DRZhez?
En dunaujvarosi vagyok, ha holnap nem esik mennek is erte. Mennyiert adjatok?
Nekem van.
Küldj 1 mailt. nagy.david@kalocsakom.hu
üdv.
Ratettem egy blokkcsavarra, jo kozel az oninditohoz. Ugyis ott fut a legnagyobb aram.
Mar csak egy lanc kell, es mehet is!
Tenyleg!
Nincs valakinek hasznalt O Gyurus lanca? Megvennem, meg el is mennek erte, ha megegyezunk!
Keresem, de azert nem talalom, mert a szerelo, akinel volt a blokk, betehetett egy csavart oda, ahol ennek kellett volna lennie...
Keresek a neten fenykepet drzrol, hatha talalok vezetekhelyet;)
HELP!
Epp teszem ossze a motort, ki volt szedve a blokk, es nem tudom hova volt bekotve az akkumulator negativ polusrol lemeno label.
Egy 6-os kb 3 centis csavar fogta a helyere, valahol a blokk mogott.
Ha jol sejtem barhova kothenem a vazra, de jobban szeretnem az eredeti helyere.
Koszi
Köszi!
Én terepen 15-49-el nyomom, utcán 15-43-mal. Három patentszemet szoktam ki/be rakni 1-2 patentszemmel.
Táblázat
http://www.jtsprockets.com/52....