Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fiuk a drz e -nek mennyi a rugóútja hátul?
Keress egy donort és cseréld ki a jeladót.
Nekem az volt a gond.
Ezt én is igazolom.
Szervezzétek, mi biztosan ott leszünk.
nézd meg az összes csövet ninsc e eldugulva, de ha a kartergáz nagy az elég nagy baj...a motor bal oldalán is a hűtővíz tágulási tartálynál is van egy fekete cső lefele szabad nyíléással a környezetbe, elviegg járó motornál ott kéne szuszognia nekem az volt eltömődve , nézd át azt is
Igen !
Keihin fcr alapjárat fúvókát (42) cserélnék 38-ra?
A gyári kipuffhoz ez túl nagy...
karter gáz boxra gondolsz? (kép)
Hali!
28,6-os kormányhoz van kézvédőbefogód? UFO kézvédőhöz.
Sziasztok segítség kéne Drz E ről lenne szó jobboldalon a vázhoz van csavarozva 1 tartály (a kipufogó csatlakozásánál) amibe belefolyik az olaj és lelötte a csövet és orrán száján dől az olaj eddig nem csinálta! és akárhányszor megyek vele mindig ez van ! Ha van valakinek ötlete azt megköszönném ha tudna segíteni
jól hangzik... képet teszel fel róla? helyileg hol van?
Mar johet is 1 par!
Mondj egy mailcimet, megbeszeljuk a reszleteket.
Helyileg merre vagy?
Sziasztok! Tudnátok abban egiteni,hogy mekkora fúvókát kell tenni a gyári helyett és hol tudok beszerezni?! Köszönöm..
FIGYELEM DRZS-ek! itt a motoros szezon! előzzétek meg a felesleges nagy kiadásokat! Köztudott a drz gyengepontja könnyen kitörik a váltókar illetve a fékkar oldali alatti dekni és nem lehet még heggeszteni sem mivel magnesium! uj ára nagyon drága! a MEGOLDÁS: DEKNI védő edzett aluminiumból 2.5mm vastagságú ami kényelmesen elfér a váltó illetve fékkar alatt is! most 4990ft-os akciós áron lehet vinni! PÁRBAN! 70 375 64 46 POSTA illetve személyes átvétel mehet
DRZ 400 Alkatrészek ELADÓK!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
06-20-5-636-213
nagy.davi
d@kalocsakom.hu
DRZ-t vásárolok akár hibássat is!
Van.
Cseregj vagy írj e.mailt.
nagy.david@kalocsakom.hu
hali.
újat vegyél!
nagyvas.hu
Szia!
Mennyiért adod az RK láncnak darabját?
Na bent van az "uj" lanc.
Sajnos kicsit (nagyon;) bele volt vagva az utolso szembe, igy kettot kellett leszednem, de felraktam a 45-os lanckereket hatra, igy jo lett.
Kiprobalni nem tudtam, mert szakad az eso;(
Sziasztok!Lenne egy problémám és hátha találkozott valaki ilyennel! Van egy SuzukiDRZ400E motorom leéget a generátora megtekerték jó helyre rakták a gyújtást hatalmas szikrát is ad de mégsem indul be! Ha valaki tudja mi lehet a baj írjon vagy várom az ötleteket!
Illetve keresek még 42-43-44es hátsó lánckereket, ha lenne valakinek!
Sziasztok!

Lenne egy Conti Trail Attack 150/70 R17 gumim 2008 38. heti jó állapotú gumim, 12.000 forint az ára postával. A jelölt méretek szerint, legalább mindenhol annyi borda van rajt!
Sziasztok!

Keresek E-re sportdobot, ha lenne eladótok írjatok;)

Érezhető erőbeli különbség a gyári rendszerhez képest, ha felrakok egy Higashi vagy Leo X3 dobot? Átkarburálás szükséges?

Előre is köszi!

Edem
sziasztok! keresek bontott hátsó fékcsövet. drz-e.
Dávid?
308119474