Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én most ilyet fogok beletenni, majd meglátim, mi lesz..
http://www.louis.at/_1070c1872...
Így van, attól még, hogy önindítós, nem kellett volna elhagyni a berugókart a DRZ-kről. Jó szolgálatot tenne sok esetben tartaléknak. Vennék is rá egy bontott szettet, de ahhoz szét kell szedni a blokkot vagy csak a jobb oldali deknit?
Én pl hiányolom is a berúgó szerkezetet a DRZ ről, én mindig azt vallottam egy enduro legyen egyszerű mint a "bot" és nálam ez az egyszerű mechanikus megoldások fogalmával egyenértékű. Az elektronika csodákra képes én aláírom, csak mosolyt csal a számra az is hogy pl karbis a DRZ , egy szenzor van rajta a TPS (fojtószelepállás érzékelő) mit ad Isten hát nekem az az egy is leeset a helyéről, persze hogy durrogott a motor meg leállt mert szar volt az előgyújtás miatta...
FIGYELEM DRZS-ek! itt a motoros szezon! előzzétek meg a felesleges nagy kiadásokat! Köztudott a drz gyengepontja könnyen kitörik a váltókar illetve a fékkar oldali alatti dekni és nem lehet még heggeszteni sem mivel magnesium! uj ára nagyon drága! a MEGOLDÁS: DEKNI védő edzett aluminiumból 2.5mm vastagságú ami kényelmesen elfér a váltó illetve fékkar alatt is! most 4990ft-os akciós áron lehet vinni! PÁRBAN! 70 375 64 46 POSTA illetve személyes átvétel mehet!
Nekem a gyári 8 hónapot bírt...
Vettem occsót,az fél évet......Legaraciáztam,most ugyanabból van új...
Mindegy milyet veszel,az összes gyártó a "FOGYASZTÓI TÁRSADALOMRA" TERMEL......
Érdekel, persze!
Mi lenne az ára?
Igazából tök mindegy milyet veszel, nekem nincs egy éves a Banner de már egy hónap állás után nem indította be... szar az összes motor akksi....ez tény...
nem tervezem eladni, de ha mégis akkor majd jelezni fogom
Az is ennyi?
szia! holnap délben rutin vizsga, sima úgy oktató szerint..
nekem YUasa 2 éves , nicns vele bajom pedig télen nem egyszer lemerítettem indítózáskor
Nekem Unibat van három éve, minden gond nélkül.A gyári az egy évet birt.
Hát húztam neki én is eléggé de kiakadtam teljesen.De már kipufogogyártónál van ujratömi meg fölpolirozza Remélem fogja birni, de most megprobálok szerezni ipari hőálló kemencegyapotot az 1500 fok ig birja.Ami most volt benne elég gagyi lehetett mert üvegre melegedett
hello! nekem 2hete gyulladt ki drz400 e en finster dobom a perfor cső szét égett benne a külső palástja meg az isszo perforációs csö daraboktól kilyukadt! tehát együtt érzek veled! padlon mentem sm szettel........
van olyan is ami nincs felpolirózva és azon a karbon matrica lazán megáll
azt a kurva , jól meghajtottad mi? még jó hogy nem a motor gyuladt meg... Én is megzsoktam hajtani a gépet de jjól hűl a Higashi sportdob, még kesztyüben simán hozzá merek érni...
szeva! hogy állsza jogsival
nekem yuasa akku van az a gyári számlán 18 ezer
Sziasztok!
A Made in China akksim kb. 1 év mérsékelt használat után totál behalt. Többet ilyet nem veszek, ezért kérdezném, hogy milyen típust ajánlotok, ami normális ár / érték arányban van? A gyárit hagyjuk, mert az 30 ropi, ha nem tévedek.

Kösz minden tippet.
Üdv.
neked is köszönöm
Köszi
Szia! amivel fellehet: FBS, hőálló kétoldalú ragasztó, de akár szélvédőragasztóval is nekem pl. azzal van! KREATIVITÁS
Hello!

De nálam ez a felállás:

Két kerékszett de egy cross tárcsa. Tehát a tárcsa van áttéve a másik kerékre, és a fékbetét is egy és ugyanaz féknyereggel együtt
FBS nevű ragasztóval felnyomod, majd gumipókokkal rögzíted, és 24 óráig hagyod száradni
Ezzel tuti, hogy fent is marad? Olyan nincs ami nincs felpolírozva? karbon matrica menne rá..