Nekem van wifis routerem.
Volt egy laptop amihez vettem,de az kuka lett.
A cucc meg itt porosodik. TP-LINK 54 mbit/sec TL-WN321G
Holnap megkeresem a dobozát a szekrényben.
Aha,hát igen tudom befolyásolja a jogsi is,meg életkor,motor életkor miegymás...
Union az olcsó kategóriás,csak felkaptam a fejem,h ha már tesóm hasonló "fiatal" jogsival, sm610-esre feleannyit fizet,akkor úgy sejtem itt valami nem pászol...
Nekem 4600 negyedévente K&H fater nevén van de már rég nem volt motor a tulajdonában ezért ilyenkopr a bonusz malusz fokozat 0 ról indul ha jól tudom, ha az én nevemen lenne úgy hogy még jogsim sincs évi 40 is lehetne...
Jah én is a netrisken kötöttem,az uniont dobta legolcsóbbnak,de tuti nem 28,mert akk meg sem kötöttem volna... Szóval jogosan fogok hőbörögni az ügyfélszolgálatnak..Most ha újrakalkulálom,évi 11ezerre jön ki(ugyanúgy union),de előtte inkább betelefonálok nekik,minthogy újat kössek!
Sziasztok,tudom van külön biztosítók részleg is,de
tavaly kötöttem életem első biztosítását a saját nevemre, tehát A0 a bonusom,unionnál..
Évi 28E Ft azért kicsit sok egy DR-Z re nem?
Vagy ti is ennyit fizettek?
hát nagyon jól muzsikál. Kapott egy sportszűrőt áttétel módosítást meg a sportdob. így elég jó. Télen valószínű hogy a feketéből gyöngyházfehér lesz :)
Helló. Nem rég volt szerelőnél, mert jött belőle egy fura hang, de csak az automata vezérmű láncnak valami röpp súlyoz izéja fellazult és azt kellet meghúzni csak. De am patent, tankolni kell és megy, mint az állat A kicsi Z hogy muzsikál? Sajnos a kékségről nem tudok az óta semmit De reméljük, jó kezekbe van.
Szia!
Nekem ma lett kész a dobom. Raptor sportdob "e" betűvel, hogy a yard se szólhasson. Kicsit át kellett alakítani és így került 27e-be. Hétfőn megy a moci a kipufogóshoz, hogy összekötőt gyártson aztán kerül is fel. 10e az összekötő.. tehát 37e-böl van egy új kipufogóm és egy új összekötőm.. Majd ha fent van teszek fel videót a gyári dobbal és a Raptorral is.
Nekem a súlyadóm évi 10.a kötelezőm sem sokkal több..de holnap meg fogom nézni.