én külön betétet használok mind a 2 szetthez, csak gondolj bele az egyik már hozzá kopott a másik tárcsához... amúgy a betéten sok múlik, ezt ki kell tapasztalni, melyik szól melyik nem, nekem a KTM emeb mindig megnyikkant
FIGYELEM DRZS-ek! itt a motoros szezon! előzzétek meg a felesleges nagy kiadásokat! Köztudott a drz gyengepontja könnyen kitörik a váltókar illetve a fékkar oldali dekni és nem lehet még heggeszteni sem mivel magnesium! uj ára nagyon drága! a MEGOLDÁS: DEKNI védő edzett aluminiumból 2.5mm vastagságú ami kényelmesen elfér a váltó illetve fékkar alatt! most 4990ft-os akciós áron lehet vinni! PÁRBAN! 70 375 64 46 POSTA illetve személyes átvétel mehet!
Produkál nektek olyat a DRZ-tek, hogy fékezésnél ,,sír, rinyál, nyikorog" az első fék? minél jobban húzom annál hangosabban. crossnál annyira nem vettem észre, de a cross tárcsát áttéve sm szettre, nagyon durván csinálja. Gondolom a nagyobb fékhatás miatt.
Egy betét csere megoldaná a problémát? nemtom milyen gyártmány van benn, kb 3 mm-nyi felület van még rajt. maga a fék jól fog, csak a hang nagyon zavaró.
hát ez a dolog kérlek lánc védőként ismeretes felénk, az én tudomásom szerint kötelező is amit kukacos műszakis kérhet is , egyébként az utas lábát védheti első sorban attól hogy oda be ne tegye a lábát, másod sorban valmit felfoghat egy esetleges láncszakadásnál. Nekem is van itthon egy ilyen de az "E" változaton nicnsenek villán fülek amire fel csavarozzam
Ha én leszerelem a képen bejelölt elemet a motorról annak milyen következményei lehetnek? szórja a lánc az olajat vagy mi?
mert sok motoron nincs fenn és úgy sztem esztétikusabb is
jah meg mi a pontos neve annak az elemnek?
Produkál nektek olyat a DRZ-tek, hogy fékezésnél ,,sír, rinyál, nyikorog" az első fék? minél jobban húzom annál hangosabban. crossnál annyira nem vettem észre, de a cross tárcsát áttéve sm szettre, nagyon durván csinálja. Gondolom a nagyobb fékhatás miatt.
Egy betét csere megoldaná a problémát? nemtom milyen gyártmány van benn, kb 3 mm-nyi felület van még rajt. maga a fék jól fog, csak a hang nagyon zavaró.
Előre is köszi!
Edem
Nekem felszórja sprayzés után a cuccot majdnem az akksiig...
mert sok motoron nincs fenn és úgy sztem esztétikusabb is
jah meg mi a pontos neve annak az elemnek?
Légyszives valami árat írjál már a vizszivatyú-ra, meg a lánckerék védőre!
Köszi előre is!
(Komolyra fordítva, nem tudom, bocsi!)
Suzuki DR 350 S 94-97 - es évjárat ! Szelephézag kellene nekem!
Tudja valaki,merre találom meg ?
MIT ÉR NEKED?
üdv.
Ez volt az, de ez rmzre való.