Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. Nekem van egy eladó ha érdekel!
Az az elem engem érdekelne ha eladnád!
Ezt fel kell ragasztani a deklire? Adsz hozzá ragasztott is? Vagy 5let, hogy mivel kell felragasztani, hogy ott is maradjon?
Hali. Kaloringen ma kigyulatt a kipufogom járt így már más is?
én külön betétet használok mind a 2 szetthez, csak gondolj bele az egyik már hozzá kopott a másik tárcsához... amúgy a betéten sok múlik, ezt ki kell tapasztalni, melyik szól melyik nem, nekem a KTM emeb mindig megnyikkant
FIGYELEM DRZS-ek! itt a motoros szezon! előzzétek meg a felesleges nagy kiadásokat! Köztudott a drz gyengepontja könnyen kitörik a váltókar illetve a fékkar oldali dekni és nem lehet még heggeszteni sem mivel magnesium! uj ára nagyon drága! a MEGOLDÁS: DEKNI védő edzett aluminiumból 2.5mm vastagságú ami kényelmesen elfér a váltó illetve fékkar alatt! most 4990ft-os akciós áron lehet vinni! PÁRBAN! 70 375 64 46 POSTA illetve személyes átvétel mehet!
Sziasztok!

Produkál nektek olyat a DRZ-tek, hogy fékezésnél ,,sír, rinyál, nyikorog" az első fék? minél jobban húzom annál hangosabban. crossnál annyira nem vettem észre, de a cross tárcsát áttéve sm szettre, nagyon durván csinálja. Gondolom a nagyobb fékhatás miatt.

Egy betét csere megoldaná a problémát? nemtom milyen gyártmány van benn, kb 3 mm-nyi felület van még rajt. maga a fék jól fog, csak a hang nagyon zavaró.

Előre is köszi!

Edem
hát ez a dolog kérlek lánc védőként ismeretes felénk, az én tudomásom szerint kötelező is amit kukacos műszakis kérhet is , egyébként az utas lábát védheti első sorban attól hogy oda be ne tegye a lábát, másod sorban valmit felfoghat egy esetleges láncszakadásnál. Nekem is van itthon egy ilyen de az "E" változaton nicnsenek villán fülek amire fel csavarozzam
Itt az apróban is volt egy pár nappal ezelőtt..
Hol nem találok
Ha leszereled jóáron megvenném :D
Nekem felszórja sprayzés után a cuccot majdnem az akksiig...
Hasznaltan,nezz korul.en mar lattam.valszeg el is adtak mar.
two brotherst te tudsz ennyiért hozzál már, megvenném
Ha én leszerelem a képen bejelölt elemet a motorról annak milyen következményei lehetnek? szórja a lánc az olajat vagy mi?
mert sok motoron nincs fenn és úgy sztem esztétikusabb is
jah meg mi a pontos neve annak az elemnek?
Dávid!

Légyszives valami árat írjál már a vizszivatyú-ra, meg a lánckerék védőre!
Köszi előre is!
Remélhetőleg megtalálod a himbák és a szelep szár között. Ha nem, akkor baj van... :D
(Komolyra fordítva, nem tudom, bocsi!)
Üdv emberek!

Suzuki DR 350 S 94-97 - es évjárat ! Szelephézag kellene nekem!
Tudja valaki,merre találom meg ?
Hali!Ha valaki tud SUZUKI DRZ400E eladó generátort Írjatok már nagyon sürgős!Előre is köszi! EMAIL CÍMEM:feketedavid88@freemail.hu
Nekem van.
MIT ÉR NEKED?
üdv.
Valakinek nagyon jár a beszélőkéje . Hétfőn adom vissza az embernek akitől vettem.
Ez volt az, de ez rmzre való.
hallom te is bevásároltál!
Ja...a vadiúj Yoshimura, felszereléssel együtt kicsivel több mint fele ennyibe került
ez a legdrágább kipuffogó amit életemben láttam.ennyiért már two brotherst lehet kapni,stb.
Ok, köszi.