Attól nem tartok hogy széles inkább az zavar hogy nem azonos oldalt van a lánc és a fék.Ha megfordítom a kereket akkor sztem az nem lesz jó mert másik irányba fognak a küllői állni.Vagy nem?
Szasztok!
Sajnos hónapok óta nem jártam erre,de most segítség kellene... Októberben szétszedett motorom összevarázsolásához kellene service manual.Én nem találok ingyenest,de lehet hogy béna vagyok.Valaki feltoná valahová?
Köszi
G.
üdv márkatársak. az lenne a kérdésem hogy Magyarországon kötelező e a DRZ E re az index ha kozúton megyek? nálunk szerbiában nem kell de át akarok ugrani szegedre és nem tudom hogy varázsoljak e rá valamit vagy elég a jardoknak ha nyujtom a kezemet?
Drz e -t néztem sm szettel és az van odaírva h eladás oka : nincs gyári kipufogó + kerék hozzá . most akkor ez mi ? nem értem miért nincs hozzá. valaki érti akkor megoszthatná velem h mi ez...
did vm-et véletlenül se, mert nittelő szemmel adják és patentszem sehol nincs, did vx az jó, és 20 körül van, ahoz kapsz patentszemet is utángyártottat
Szia ez a motor a haveromé, talán annyit megtudok neked nézni valmikor ha felé járok hogy lemérem befére, amúgy ha jól tudom Cagiva Mito Evo felnik, ...
Van pár cuccom, ami esetleg érdekelhet titeket:
1. Univerzális féklámpa új 2000 ft.
2. Cemoto szerszámtáska 5000 ft, drz gyári kuplung és fékkar 1500-1500 ft.
3. Conti Trailattack 150/70es gumi 2008/38. heti 11.000 postával
4. DRZ 13-14-15ös lánckerék árak a képen!
Olyan kérdésem, lenne hozzátok, hogy szerintetek mekkora eséllyel találok DR750hez papíros vázat? A választ köszönöm előre.
Sajnos hónapok óta nem jártam erre,de most segítség kellene... Októberben szétszedett motorom összevarázsolásához kellene service manual.Én nem találok ingyenest,de lehet hogy béna vagyok.Valaki feltoná valahová?
Köszi
G.
A lámpa természetesen normál, fék, és rendszámvilágítás egyben! 3 szál kábellel, tehát fullos. Nem ennyiért vettem, új, tehát elég baráti 2000ért.
a táska méretei: 24 cm hosszú, 15 széles, 8 magas.
Üdv: Edem
szerszámos táska méretei?
Ha esetleg valaki eladná/cserélné drzjét :)
http://www.kepesmotor.hu/felni...
Van pár cuccom, ami esetleg érdekelhet titeket:
1. Univerzális féklámpa új 2000 ft.
2. Cemoto szerszámtáska 5000 ft, drz gyári kuplung és fékkar 1500-1500 ft.
3. Conti Trailattack 150/70es gumi 2008/38. heti 11.000 postával
4. DRZ 13-14-15ös lánckerék árak a képen!
Üdv: Edem