lolman .. köszi ! és tudom,hogy marha nagy barátom,de nem találtam :)
Viszont kérnék még 1 helpet !
Amit adtál oldalt,azon melyik ábrán van feltüntetve az olajszivattyú ? mert nem jövök rá
Á nekem macerás, azt szeretem ha csak kitolom beindítom és kész. Az nekem nem való h ma csak betonon megyek holnap meg esett az eső gyerünk dagonyázni.
Megérdeklődöm, 41 fogas elől 15-os volt pontosan nem tudom mert nem volt km órám, de ment faszán és erővel sem volt gond. De ezt majd eldöntöd az E biztos durcább
ok!akkor figyi juni elején megveszem!elötte felhivlak majd!utánvét dijat majd megérdeklödhetnéd nekem lécci!fogaskerék hány fogas?azzal mennyit ment neked km/h ra?
Nincs. Nekem ez egy hirtelen fellángolás volt, eljött az endurós időszak kicseréltem a kerekeket és nem kerültek vissza, meg én viszonylag sokat járok terepen, ennyi. Am fasz, lehet vele veretni, csak nem lehet ki-be rakosgatni, ezért lenne jó még egy motor
Üdvözletem!
Segítséget kérnék! Suzuki DR 350 S 94-96 os évjárat lehet ... blokk robbantott ábra kellene! Vagy ha valaki tudja,akkor elmondhatná,hogy kell levenni az olajszivattyút!
Előre is köszi
nekem ez igy tökéletesen megfelel!vhogy igy gondoltam én is!akkor a felniknek nincs mechanikus gondja hogy megvan ütve vagy vmi?te h hogy nem használod?
Én feladom, kifizetem a feladás díját, te átveszed,a csomag értékének és a száll díjának megfelelő összeget a csomag átvételekor kifizeted és a pénz visszajön hozzám Kb
Viszont kérnék még 1 helpet !
Amit adtál oldalt,azon melyik ábrán van feltüntetve az olajszivattyú ? mert nem jövök rá