Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lolman .. köszi ! és tudom,hogy marha nagy barátom,de nem találtam :)
Viszont kérnék még 1 helpet !
Amit adtál oldalt,azon melyik ábrán van feltüntetve az olajszivattyú ? mert nem jövök rá
Na lépek akkor majd szólj és intézem. Üdv
ok!akkor elöre is köszi mindent!akk ha tudsz vmit itt irhatsz rám vagy emailemre! akkor elötte felhivlak ha küldheted majd!
Á nekem macerás, azt szeretem ha csak kitolom beindítom és kész. Az nekem nem való h ma csak betonon megyek holnap meg esett az eső gyerünk dagonyázni.
Ok!köszi elöre is!mért nem akartad cserélgetni!én közbe beledobom tuti a cross szettet is:D
Megérdeklődöm, 41 fogas elől 15-os volt pontosan nem tudom mert nem volt km órám, de ment faszán és erővel sem volt gond. De ezt majd eldöntöd az E biztos durcább
1995pénz 20 kg-ig :) és ha jól emlékszek akkor gumik nélkül a felni féktárcsával belefér 20kg-ba
ok!akkor figyi juni elején megveszem!elötte felhivlak majd!utánvét dijat majd megérdeklödhetnéd nekem lécci!fogaskerék hány fogas?azzal mennyit ment neked km/h ra?
Nincs. Nekem ez egy hirtelen fellángolás volt, eljött az endurós időszak kicseréltem a kerekeket és nem kerültek vissza, meg én viszonylag sokat járok terepen, ennyi. Am fasz, lehet vele veretni, csak nem lehet ki-be rakosgatni, ezért lenne jó még egy motor
GOOGLE a barátod ! ! !
http://www.cmsnl.com/suzuki-dr...
Megfelel?
Üdvözletem!
Segítséget kérnék! Suzuki DR 350 S 94-96 os évjárat lehet ... blokk robbantott ábra kellene! Vagy ha valaki tudja,akkor elmondhatná,hogy kell levenni az olajszivattyút!
Előre is köszi
nekem ez igy tökéletesen megfelel!vhogy igy gondoltam én is!akkor a felniknek nincs mechanikus gondja hogy megvan ütve vagy vmi?te h hogy nem használod?
Én feladom, kifizetem a feladás díját, te átveszed,a csomag értékének és a száll díjának megfelelő összeget a csomag átvételekor kifizeted és a pénz visszajön hozzám Kb
az mit takar?:D
Am utánvét nem?
tuti olcsobb mint ha elmennék érte
oksa
De nincs megütve a felni vagy ilyenek ugye?
megadom én is a számom csak h tudd ki hiv:208088097
Majd megírom hogy mennyi lenne a posta és eldöntöd hogy szeretnéd
Nekem jó. 305910167
Akk posta!
juni akkor jo neked?
teloszámod megadod? és akkor felhivlak majd elötte!
Nekem jó, nem sűrgős eladnom. De ha gondolod el is jöhetsz érte, de sztem a elküldeni olcsóbb.
Bács. 170km-re
Ok!ha juni elején venném meg neked az jo lenne?csak mert akkor kapok fizut!helyileg hol lax?
DRZ-ben volt. 55+posta és adok 1 fékátalakítót is. De a postát meg kell még kérdeznem hogy mennyi, mert a két felni és a plussz gumi elég nagy csomag