Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halott? Az mit jelent? Olyan két hétre saccolok ameddig helyrejön, akkor azt felejtsem el? Megteszek majd mindent amit csak lehet, tornáztatni ezerrel + esetleg csuklószorító az elején, szép finoman elpöfögök. A bőröm az full K.O. legalábbis az ujjaimon biztos, lemostam róla pár bőr réteget, most olyan érzékeny mintha leéget volna.
hello
eladó
06306807230
van haspáncélom ,egy hatos.
nekem ápr.24-ikén tették rá és a multhéten vették le.de nagyon halott lesz a kezed arra készülj fel!
Szia!
Köszi. Nem sürgős, nincs a KLX-en gyújtáskapcsoló, és szeretnék rárakni egyet, egy gyújtáskapcsolót már szereztem, csak egy konzol hiányzik. De amilyen Neked van, az tökéletes lenne, lehet megkérdezem a Suzukinál, ha nem találok sehol, csak nem olyan drága.
A gipszet még nem vették le, szerintem én leszek az utolsó akiről lekapják. Juni közepén vissza röngenre, ha minden ok, akkor szedik is le. Mostanáig egyéként egész jól tűrtem, de most már rohadtúl elegem van belőle. Ápr 14-óta van fent….
Szia,lekapták a gipszed?sürgös ez a gyujtáskonzol?
Sziasztok
Szükségem lenne egy gyújtáskapcsoló konzolra, valaki letudná fényképezni, hogy a DRZ-n milyen van. Olyanra lenne szükségem, amit a kormányrögzítő csavarokhoz tudok rögzíteni. Kb mekkora lehet a furatátmérője (a kapcsolónál)? Ha esetleg van valakinek eladó sikítson.
Köszi.
12000+pota adekni.
könyök+dob 22000+posta 1890.
Gyári alkatrészeket honnan lehetne rendelni márkakereskedésen kívül?
misoc ENGEM ÉRDEKELNE A SUPERMOTO KEREKEK!

írj yamahayz5@freemail.hu
DRZ 400e-re keresek supermoto kerekeket..olcsón v esetleg csere
Szevasztok!
haspáncélt keresek drz-hez!
Ja és Shell a márkája.
Advance Ultra 10W-40
Teljesen szintetikus motorolaj négyütemű motorokhoz
2.900 Ft

Ez jó olaj ennyiért? Vagy mást tegyek bele?
Az hát,azis köcsög aki feltette probáld meg a finstert az is gecijó
Kössz kakukk! Fasza a link! Holnap rá is megyek a gyerekre!
A dobbal kapcsolatos linket is megtaláltam, mondjuk okosabb nem lettem... Köcsög az az oldal!
Na mind1!
Köszi a segítséget!
Üdv. P!
Ez a dob már rajta volt,de video hozzszolásoknál egy okostojás betett egy linket,ott nézd meg!
szia gábor vagyok! érdekelne pár alkatrészed ha pl postán fel tudod adni nekem..........ilyesmi érdekelne hogy olajpumpa............kuplungkosár................és még lehet hogy a váltó is............a következő emilcímre írhatsz ha lennének ezek közül eladó alkatrészeid...........gabor8181@freemail.hu vagy a mobilomon is hívhatsz 70 283 0986 előre is köszönöm........... üdv
Az a dekli,amit ujjaddal érintesz,az mennyi lenne?
kakukk, igen odabaszós a dob a vason!
Mennyiért sikerült rá szert tenni és hol?
Sokáig kerestem én is...
Üdv
NEm törtem össze, csak karcosak az idomok(nem tört semmi) és gondolkodom a supermotozáson, ki akartam pofozni kicsit.
A kijelzőnek meg sajna eltört az alja,vh olyan szerencsétlenül dőlt el... Semmi baja amúgy magának a kijelzőnek, csak nem tudom lefogatni rendesen, leszedni meg nem akarom...marad a szig.szalag...