Nekem az van!Sztem naon jó motor!Mindenhol csak azt mondják hogy soha nem lesz baja(remélem )
Sztem naon jó vele motorozni mert irányitható és bolond is tud lenni ! Ha nem akarsz 200-al menni akkor ez kell neked!Gyorsulni tud naon!Mérés szerint kevesebb mint 4 mp és 100-van !Tapasztalat szerint olyan a nyomatéka mitha segberúgnának Nem csak a lóerő számit !Sztem naon jó vétel!Minden benne van ami kell az utcára és esetleg endúró motorozáshoz!6000 km-ként kell cserélni olajat és ennyi a szerviz( mások tapasztalata alapján )!Legjobb választás !
Sziasztok!
Segítséget seretnék kérni!Azt szeretném kérdezni a tapasztaltabbaktól h mennyire érdemes drz 400 Sm-et venni?megbízható a motor?előre is köszi
Sajnos csak így tudom kezdeni:állítólag.
Tehát:van aki szerint az alu hátsó váznyúlvány vagy segédváz vagy mi nem elég erős ahhoz,hogy egy utast biztonságban elbírjon.Én vittam már utast,bírta.De ki tudja meddig
Aztán,ha az ülésen a kapaszkodó megvan,meg a lábtartók biztonságosan,akkor a következő vizsgán SZERINTEM már cserélik is a forgalmit...
Jobban jász,sztem ha picit "kopott" ,vagy koszos lesz a forgalmi azon a részen
sziasztok
talán ebbe a témába illik bele a legjobban,azért írom ide :D
drz E típust szeretnék venni,de ezek mind egyszeméylesek... elvétve talál az ember 2 szeméyleset
ezt hogy lehet így levizsgáztatni? oké,dobok rá lábtartót hátra... aztán?hogy van ennek a menetet? de legfőképpen az ára mibe ekrül?
és nagyon kérem,ne ugy írjatok hogy szerintem ennyi meg annyi,hanem az válaszoljon aki biztos benne... köszönöm szépen
Első kerék 2db tárcsával,gumi nélkül 30e.
Hátsó kerék tárcsa és gumi nélkül 20e.
Hátra robogó tárcsa 220-as 4e.
Vaterán 2db renthal alu lánckerék összesen 4,5e.Boltban 1db kb 6-7e.
De számolni kell még másik lánccal is!Nekem az volt.
+ alut kellett vennem,belehegesztetni a menesztő helyett,+ az esztergányos...
A végösszeg közel volt a 70-hez,gumik nélkül
Viszont 4.5-ös lett így a hátsó felnim,amire asszem rak6ok elvileg 160-as gumit is.(igaz most 165 van rajta )Minden feladott hirdetést felhívtam,de 4.00 volt a plafon,az meg nem jáó,mert 150-es slick-et meglehetősen nehéz találni...
Szevasztok!
Érdekelne,hogy nincs e elfekvőde valakinek egy dr-125-ös első féktárcsa?
Ha akad használható,vagy esetleg tud valaki valahol, (új is jó) az szólhatna.
Elöre is köszi!
Nono.
légyszives fotózd le mert nemakarok újat venni mert az enyém nem tekercseltethető annyira széthullott!ilyet még nemláttak címszóval!engem érdekelne a rosz is bármilyen is ,de szerintem csak jobb mint az enyém........emilre is elküldheted nekem ha megteszed! köszönöm aztán meg kialkudunk valami árat a végén jó............előre is köszönöm ........
hello
azt szeretném kérdezni,hogy supermoto drzbe bele lehet e tenni enduro kerekeket?simán belecuppan vagy hogy van ez? árban kb hol van egy enduro szett?akár új akár használt... tapasztalatokat várok
sajna az enyémre aztmondták hogy rongyá ment a tekercs és sajnos nemtudják pedig profi fickóhoz vittem akinek eddig nem volt akadály az ilyen de mondta hogy ez már halott!úgyhogy akár leégett tekercset is vennék bárkitől ha ép a külselye vagy csak kicsit sérült..............LEÉGETT GENERÁTORT VENNÉK DRZ 400 E HEZ! KÖSZI
Sztem naon jó vele motorozni mert irányitható és bolond is tud lenni ! Ha nem akarsz 200-al menni akkor ez kell neked!Gyorsulni tud naon!Mérés szerint kevesebb mint 4 mp és 100-van !Tapasztalat szerint olyan a nyomatéka mitha segberúgnának Nem csak a lóerő számit !Sztem naon jó vétel!Minden benne van ami kell az utcára és esetleg endúró motorozáshoz!6000 km-ként kell cserélni olajat és ennyi a szerviz( mások tapasztalata alapján )!Legjobb választás !
Segítséget seretnék kérni!Azt szeretném kérdezni a tapasztaltabbaktól h mennyire érdemes drz 400 Sm-et venni?megbízható a motor?előre is köszi
NA ilyesmi kell!Finster is van ilyen?Nekem mély kell meg naon hangos
FONTOS!
Tehát:van aki szerint az alu hátsó váznyúlvány vagy segédváz vagy mi nem elég erős ahhoz,hogy egy utast biztonságban elbírjon.Én vittam már utast,bírta.De ki tudja meddig
Aztán,ha az ülésen a kapaszkodó megvan,meg a lábtartók biztonságosan,akkor a következő vizsgán SZERINTEM már cserélik is a forgalmit...
Jobban jász,sztem ha picit "kopott" ,vagy koszos lesz a forgalmi azon a részen
Nekem van egy vadi új komplett / dob, összekötőcső, bilincs/ Finster racing. Teljesen nyitott abszorpciós dob, elég durva hangja van. iá.: 47 k
Ha érdekel írj,
adzsem@invitel.hu
talán ebbe a témába illik bele a legjobban,azért írom ide :D
drz E típust szeretnék venni,de ezek mind egyszeméylesek... elvétve talál az ember 2 szeméyleset
ezt hogy lehet így levizsgáztatni? oké,dobok rá lábtartót hátra... aztán?hogy van ennek a menetet? de legfőképpen az ára mibe ekrül?
és nagyon kérem,ne ugy írjatok hogy szerintem ennyi meg annyi,hanem az válaszoljon aki biztos benne... köszönöm szépen
Hátsó kerék tárcsa és gumi nélkül 20e.
Hátra robogó tárcsa 220-as 4e.
Vaterán 2db renthal alu lánckerék összesen 4,5e.Boltban 1db kb 6-7e.
De számolni kell még másik lánccal is!Nekem az volt.
+ alut kellett vennem,belehegesztetni a menesztő helyett,+ az esztergányos...
A végösszeg közel volt a 70-hez,gumik nélkül
Viszont 4.5-ös lett így a hátsó felnim,amire asszem rak6ok elvileg 160-as gumit is.(igaz most 165 van rajta )Minden feladott hirdetést felhívtam,de 4.00 volt a plafon,az meg nem jáó,mert 150-es slick-et meglehetősen nehéz találni...
Érdekelne,hogy nincs e elfekvőde valakinek egy dr-125-ös első féktárcsa?
Ha akad használható,vagy esetleg tud valaki valahol, (új is jó) az szólhatna.
Elöre is köszi!
Nono.
azt szeretném kérdezni,hogy supermoto drzbe bele lehet e tenni enduro kerekeket?simán belecuppan vagy hogy van ez? árban kb hol van egy enduro szett?akár új akár használt... tapasztalatokat várok
neked mennyibe volt h sm szettet tettél a drz alá?
össz vissz mennyibe került?
esztergályos munkadíját leszámítva?