Vasárnap idáig úgy néz ki hogy megyünk Lepencére ott van 1 zárt parkoló, ott szoktunk gurulni. Idáig ketten vagyunk de szoktak jönni a fővárosunkból is!
Hello! Azt szeretném kérdezni, h egomba lehet valahol jól gyakorolgatni supermotozni? vagy te merre szoktál? nyárra meglesz a jogsim, azt pályázás elött akarok valahol gyakorolni
Jah, és egyedül? vagy vannak még többen is?
egy picit tudsz engedni?nem akarok pofátlan lenni,de most vették le a gipszem 1hónapig nem melóztam.Amugy leszarnám.á tudodmit jó lesz.nem szarozok.hol lehet átvenni?
Hali!
Nagyon vágyakozom egy ilyen kipura, de még gyűjteni kell hozzá! Egyébként azt kérdezném, hogy azt a rendszámtartó-hátsólámpa kompozíciót hol vetted?
Figyi, szerintem dobd ki belőle ha téged annyira zavar. Ha te ezt akarod, akkor mi a lónak a füléért kérdezgeted, amikor a szerelő már megmondta a frankót?
Hali! Igen öt rugó még belefér,de meg kéne kérdezni az érintettet is! Ennyit eltankolunk egy hétvégén.Legalább kéne 100 felajánló átlag 5 rugó és meg van az új moci!
Sziasztok! Kérdésem az lenne hogy a kipufogó rendszerben van e külömbség a 2007 DRZ 400 E illetve a 2007 DRZ 400 S/M között mert kellene rendelnem egy Yoshi rendszert hozzá de ezt tudnom kellene
Tudod ha mindenki igy gondolná,nemcsak dr-es,drz-s akkor még 1000-2000forint is elég lenne.Ezen mindenki gondolkodjon el.persze ezt nem lehet mindig csinálni mert mindennap lopnak motort,nemis egyet!
Szia!
Sajnálom ami veled történt, 1x nekem is kijutott ebből, szavakkal nem is lehet leírni milyen pocsék egy érzés. Sose fogom elfelejteni, azóta eltelt 7 év, de a remény még mindig bennem él, hogy valahol meglátom. Nyitva tartjuk a szemünk…
Jah, és egyedül? vagy vannak még többen is?
hétvégén jó lenne neked?
Használ valaki Dynojet kit-et SM-hez?Érdekelne pár tapasztalat!
Köszi
#B#
Ajánlom figyelmetekbe ezt a remek programot!
I. Motocross Fesztivál Szombathely
Nagyon vágyakozom egy ilyen kipura, de még gyűjteni kell hozzá! Egyébként azt kérdezném, hogy azt a rendszámtartó-hátsólámpa kompozíciót hol vetted?
van most egy eladó kipufogóm
Előre is köszöm..
Embörök, hol lehet kormány(ki)emelőt venni, alapvetően az SM gyári kormányához kellene, nekem túl alacsonyan van, főleg állva :-)
Sajnálom ami veled történt, 1x nekem is kijutott ebből, szavakkal nem is lehet leírni milyen pocsék egy érzés. Sose fogom elfelejteni, azóta eltelt 7 év, de a remény még mindig bennem él, hogy valahol meglátom. Nyitva tartjuk a szemünk…