Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom mi volt, már működik.
helló!
nem tudod mivan a dr350.bent.hu -val mert sürgősen kéne egy szerelési rész, és nem akar működni az oldal..... :S
Nekem Mitas E09 van fent. Sárban rossz az oldaltartása. Aszfalton sem egy világbajnok, de voltunk már vele két személlyel Ausztriában túrázni is. Ha nem akarsz egyfolytában utcai és terep gumit cserélgetni akkor szerintem nem rossz választás.
Sziasztok!

Megtetszett ez a Michelin T63, de egy szett belőle ahogy nézegettem 36.000 környékén mozog...
De ha az mongjátok, (akinek van tapasztalata vele kapcsolatban), hogy jó, akkor tán megéri az árárt!
És ez amúgy terepen is megálja a helyét azért?

Van ugye a hasonló célokra fejlesztett Mitas E09, amit 22-23 környékén meg lehetne úszni!
Tapasztalata valakinek a Mias E09 ről?
hol lehet kapni?nekem csak hátsó kell
Heló nekem generátór kellene Van?
Szijasztok nincsen valakinek egy drz generátora? Vagy hogy honnan lehetne szerezni?
A 310-es tárcsára általában még fel lehet tenni a féknyerget ha teljesen visszatolod a betéteket.
Ha 320-as,akkó nemtom mi van
Asszem az első-hátsó 30-32 ezer. Én ezt a fajtát használom, és szinte semmit nem kopik . Hétfőtől-péntekig melóba járok a mocimmal, hétvége pedig OFFROAD
Sziasztok!
Drz-s be vettem KTM supermoto kereket, de csak ugy megy rá a tárcsára a féknyereg ha leveszem a tárcsát. Le kell cserélni a nissin féknyerget Brembora vagy mi a szösz?
nézd meg az áttételt!elöl14 hátul 43 fogas a gyári áttétel az enyémen pl.
elöl 13assal nagyon jól gyorsul,csak sokat kell váltani.
ha sok olajat eszik,akkor lehet kopott a motor.
A pirelli amit én írtam nemtom pontosan mennyi.attól függ hol veszed,lehet megvan majdnem duplája a mitasnak.viszont kevesebb kompromisszum és sztem bírja dupla annyi ideig.
Az első főleg mesés,a hátsó meg hozzá illik na
szia,mennyi egy ilyen hátsó gumma?
Eza gumma nem visszafelé van felrakva
Köszi a gumis hozzászólásokat!

Én is kb ezen a véleményen vagyok, hogy ha terepezni akarok, oda mindenképp valmi jó bütyis kellene!
Kár, hogy az ember nem tudja megállni, hogy betonon ne rángassa...
Viszont ez a Michlen, meg a Pierelli nem tűnik rossznak, amiket ajánlottatok...
Márcsak az a kérdés meg érnek-e annyival többet?
Vagyis hoszobb-e annyival az élettartalmuk, mint amennyivel többe kerülnek?
E07 volt nekem egy xr650-en nagyon fasza volt de földön estem keltem vele....
Úgy sorolnám be, hogy 70% aszfalt és 30%főd!
Ha nem akarsz durvulni földön akkor ez a legtökéletesebb választás!
Nem is kopott gyorsan, normális használat során szerintem 6-10ezer km de lehet még több...
ez az
na... akkor tisztáztam ezt is... köszi a választ
ef05 elég jól fog terepen,viszont úton azért kopik eléggé
e07 terepen egy rakás szar.mászik össze vissza a motor.inkább utcai gumi az
e09 a kettő között valahogy,de olyanom régen a Dt-men volt.
Ha kibírod,hogy aszfalton nem cibálod annyira,akkor az ef05öt ajánlanám én e 3 közül.

Drágább,viszont nagyon jó még a Pirelli MT21-ese.Nekem endurora nagyon bevált.aszfalton sem kopik úgy mint a cross közel sem.és nem törik a bütyök.
Tudtommal a dupla kipufogót pont a nyomaték növelése miatt szokták alkalmazni...
Michelin T63-at ajánlom előre-hátra nagyon jól bírja a terepet, és az főutazást is.
http://www.az-pneu.cz/pics/pne...
Van soxor, hogy feltapad a szűrőre, és tapasztalatlanabb szerelő kihajítja a szűrővel együtt....
Csáó
Nem találtam RM/RMZ fórumot, így ide írok...talán nem köveztek meg érte
Íme egy 450es RMZ supermoto szettel, matricákkal, dupla kipufogóval...áhhh
Jómagam is hasonló motor vételét tervezem, igez 250esbe. Tapasztalat, vélemény, szerviz? Mire fiygeljek oda (4T sajátosság? stb) Másik kérdésem, h nem csökkenti a dupla kipuff a nyomatékot? Ezen filózom... ha valaki írna pár sort megköszönném
Sziasztok!

Használ valaki Mitas EF05 vagy E09 gumikat?
Mennyire bírják ezek a betont?
Többnyire terepen használom, de van jócskán aszfaltos szakasz, és nagyon kopnak a Cross gumik!
Vagy esetleg Mitas E07 ről vélemények?

EF05; E09; E07;
Helló a Suzuki dr 350 S motorom ugy nézem elégé tákesz mákesz a váz 95 a blokom 96 csak azt nem tudom hogy mejik fajta szerintetek mit tegyek? nem tudom ojan gyengének érzem vagy azirt mer ucai verzio vagy anyira el van kopva a blokom? A tanácsotokat kérem elöre is köszönöm.