Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdekel még a cucc hozzá vagy már sikerült beszerezni?
mijen cimre küldjem?
Akkor érdemes ennyiért ilyet venni?
ja,pacekra ilyen
Szia,belül látszik az alusin?
Jó ez az ufó?Ilyen van neked is mint a képen?
Szia,jó az ufo,nekem is az van
Ugyan ilyet akarok én is....vki itt is árul ilyet 10-be!Miért utánzat?Nem jó?
Én ufot de sztem csak utánzat alumerevítőset vettem 10 000 be
Üdv!Vki nemtud vmi alubetétes kézvédőt?Ufo jó szerintetek?Racetech?Acerbis-t néztem ,de 24000 ft......
Itt egy amerikai tuning cég.
http://www.maxpower-engines.co...
mijen alk kellene?
HELLO:
DRZ SUPERMOTO KERÉK SZETTEK ELADOK MINDENNEL EGYÜTT:
ár=85eft
érd:705377495
tel. 7030 33 841 alkatrész.
itt a kép
22000+posta.
sziasztok!
azt szeretném kérni hogy valaki dinojet fuvoka szettet tud valaki ami jo a DRZ-E tipushoz?
képet tudnál róla küldeni?
Na akkor ha nincs megrepedve sehol,adhatod postára!
Esetleg valami elérhetőség
Hello! ENgem érdekelne a fék oldali dekni!
Mail: szbandi@invitel.hu
t..
Na majd leteszteljük, csak nem lesz olyan vészes a helyzet. Ha nincs rendben, nem fogom erőltetni, még most is feldereng az a szúró érzés, huu de szar volt. Néztem lefele a siratóról, és tudtam csak arra tudok visszamenni, nem láttam valami poénosnak a helyzetet. Ez van, valami, valamiért…
Teszel fel képet?
Motorozás felejtö,vagy vigyél liberót.Annak is örülni fogsz ha betudod hajlitani a csuklód!Kedden vették le,szombaton mentem oktatásra kétszer majdnem letettem a cbf500-at.Figyu már másnap tudnál menni de ha vészhelyzet van?akkor vagy rátörsz vagy eltöröd a másikat is.De neked tovább volt fent,ezért nemtudom hogy jobblesz vagy szarabb?Pénteken megyek monorra de csak pötyögni,megnézem mit bir a kezem.Sokat kell borogatni!(a kezed)Na majd irok hogy mi volt.Amugy a doki azt mondta hogy fél év mire fasza lesz!De sose lesz a régi