Hali.
Te voltál az első akinek tetszet az ötlet.
Én nem gondoltam nagyra de itt a fórumon vagyunk elég sokan és van aki meg is engedheti magának hogy segít.
Szerintem 5-10e ft ot kéne bedobni fejenként.
Ha esetleg van valami ötlet szólj.
Üdv BoB.
Van egy suzuki Goose-om,a blokkaj azonos a DR350esével.Gondok vannak vele,esetleg valaki hozzáértö?
Karbit is keresek 350esre,ha valakinek van elfekvöben.
Nem akarom elkeseriteni, de nemsok esély van rá.Nekem 2loptak el egyikse lett meg.Mondjuk ez elég ritka és jellegzetes moci.Ja és én egyedül kerestem De akármi lehet
én nem tom nem vagyok pesti .
pesti ismerösöm mondta,hogy ezeken a helyeken szokott felbukkani pár cucc ha nem profik :S mert ha azok akkor alkatrész darabokba van már :(
Hali,kispesti vagyok és szerintem a nagykörösi piacon kár nézni. Iwiwre a motoros a motorosokért-nek irtam tegyék fel.Szerintem a visszavásárlás jó ötlet.Vagy ha megtudja hányan keresik leteszi valahol.
"Motort nem hagyunk az utcán, még XII kerben sem....ha meg akarod találni, akkor gyorsan menj ki a verseny utcába, a piacra (a stadionnál van, nyócker még asszem), meg józsefvárosira, de ne egyedül. Ne hátrány, ha a nagykőrösi út 162 alatti fővárosi autópiacra is benézel. Ennyit tudok segíteni."
Most kaptam iwiwen aki pesti és ráérne szétnézni kinézhetne ,hogy hátha itt leledzik MÉG a Rókalányka motorja!
Szerintem dobjunk össze a FOXGIRL-nek egy új motorra.
Ha valakinek tetszik az ötlet írjon a fórumra és valamit kitalálunk.
Szerintem vagyunk elég sokan és nem kell 100 ezreket adni sok kicsi sokra megy.
Üdv.BoB.
HALI.
Rendőrségen,Határőrségen add le az adatokat a motorról minnél elöbb.
Ezeket általába viszik Romániába,Szerbiába stb.
Tuti bedobták egy furgonba nem lábon vitték el.
Esetleg bemondatni a rádióba hogy visszaveszed.....
Közelbe esetleg térfigyelő kamera?
Sok szerencsét.
Üdv.BoB.
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! A mai nap folyamán ellopták a motorom Budapest XII. kerületből, ha esetleg valaki, valahol ráismer kérem értesítsen ezen a számon: 30/5490936. A motor adatai: Suzuki DR 250 S, 1996-os évjárat, rendszám:UFB-255, alvázszám: SJ45A102775, motorszám: J425102781, színe:lila-sárga-fehér,jelenleg supermoto kerekek voltak a motorban.
Nem írtad hogy vettél 320-as tárcsát is vagy csak a kerekeket? Mert a 320-as tárcsához és a gyári nyereghez kiemelő szükséges vagy másik féknyereg (Brembo, Beringer, Lucas, stb...), a nyerget kell levenni ha ki akarod cserélni a kereket mert nem fér ki a 17 colos kerék és a nagy tárcsa miatt a kerék.
Minden évjáratú DR-Z400-ra passzoló Yoshimura RS-3 as stainless slip-on és K&N légszürő eladó,egyenesen az usából,zsir uj 2008-as modell,motoron nem volt, minden tartozéka, eredeti csomagolásban. Május végéig a +36-20-560-1438-on juliustol a +36-20-965-4435-ön érdeklődjetek,külföldi meló miatt egy barátom gondoskodik a kipuffról,alkudni kötelező,kipuff 93.000.-légszürő 13.000.-kettő együtt 103.000.-,uj áruk 106-110e és 16-18e attól függően hol nézi az ember!
Te voltál az első akinek tetszet az ötlet.
Én nem gondoltam nagyra de itt a fórumon vagyunk elég sokan és van aki meg is engedheti magának hogy segít.
Szerintem 5-10e ft ot kéne bedobni fejenként.
Ha esetleg van valami ötlet szólj.
Üdv BoB.